|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Máča
|
Zaslal: pá leden 17, 2014 5:01 pm Předmět: Pozdní snídaně |
|
|
Ahoj,
poslední dobou řeším tento "problém":
Do práce vstávám ve 4:45 - beru léky na štítnou žlázu (Letrox) takže nemůžu po tom půl hodiny nic jíst. V práci začínám v 5:45 a kolem 5.15 vycházím z domu, takže snídani doma nestíhám a jím až v práci cca kolem šesté. Bohužel je u nás v práci ale poslední dobou blázinec a stává se, že do sebe jídlo tlačím budto ve spěchu za chůze, nebo snídám třeba až v 7:30 kdy už mám slušný hlad.
Která varianta je podle Vás lepší, Něco do sebe tlačit honem ve spěchu, nebo být cca 2 hodiny ráno na lačno a pak se v klidu najíst až bude volná chvilka?
Ještě bych se zeptal jestli nemáte nějaké typy na snídaně co se dají jíst rukama - dělám si třeba buchtu z vloček a vajec, pečivo se šunkou atd ale už mně štve že je to furt to samé dokola..
P.S. V stávat ještě dřív kvůli tomu abych snidl snídani doma (ještě v polospánku se mi fakt nechce) už toto je na mně dost kruté vstávání..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Davesix

|
Zaslal: pá leden 17, 2014 5:10 pm Předmět: |
|
|
Rozmixovat vločky, hodit je do šejkru, přidat odměrku proteinu, zatřepat a vypít.. Rychlá, dobrá a plnohodnotná snídaně. Pokud nestíhám, řeším to tak taky. (Pít můžeš i za chůze)
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: pá leden 17, 2014 5:15 pm Předmět: |
|
|
No ja si prave to jidlo chci vychutnat aspon trochu.ne ho za pul minuty vypit a abi nevedet ze sem neco snedl:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
blikk
|
Zaslal: pá leden 17, 2014 5:19 pm Předmět: |
|
|
Já nevim, co třeba normálně pečivo s něčim, připravit si to večer dopředu a pak jíst po cestě.Nevím co jiného bys na cestu chtěl, jestli se ti to omrzelo tak střídej "přílohy", jednou se šunkou, další den třeba tvarůžky, sýr, nebránil bych se třeba ani kvalitnímu džemu, medu atd. Těch možností je spousta. A i toho pečiva jsou dnes desítky druhů tak vyzkoušej co ti nejvíc sedí a střídej třeba i s vlastní výrobou. Možná nějaké musli tyčky, ale to zas tě nezasytí, ale pokud bys snědl jen to, pak třeba ty 2h než budeš mít čas v práci by to vydrželo.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá leden 17, 2014 6:49 pm Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | | Rozmixovat vločky, hodit je do šejkru, přidat odměrku proteinu, zatřepat a vypít.. Rychlá, dobrá a plnohodnotná snídaně. Pokud nestíhám, řeším to tak taky. (Pít můžeš i za chůze) |
PResne tak, ja tuhle variantu pouzivam denodenne, akorat si to dam s mlikem
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá leden 17, 2014 6:51 pm Předmět: |
|
|
| Máča napsal: | | No ja si prave to jidlo chci vychutnat aspon trochu.ne ho za pul minuty vypit a abi nevedet ze sem neco snedl:-) |
Jenom ze pokud nemas cas tak je to nejlepsi reseni, ja si ani jako snidani nic jineho predstavit nedokazu
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: pá leden 17, 2014 7:20 pm Předmět: |
|
|
Řeším podobnej problém, protože nemám čas jíst víc jak 3x denně, potřeboval bych k snídani něco chutnýho a plnohodnotnýho jako potréninkový jídlo (chodím cvičit na 6:00). V práci se můžu v klidu nasnídat i si třeba jídlo ohřát, ale protein piju po tréninku a pak chci nějaký opravdu pořádný jídlo. Přemýšlel jsem, že si budu dělat nějakej hemenex, ale zas bych potřeboval i hromadu komplexních sacharidů ráno a tam nevím kde to vzít. Pečiva moc nesním a tahat sebou vločky a mlíko - no nevím...
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: pá leden 17, 2014 7:27 pm Předmět: |
|
|
No tak hovězí/kuřecí + rýže/těstoviny/brambory asi ničím rychlejším a kvalitním nenahradíš  Nebo o tom nevím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: so leden 18, 2014 12:13 am Předmět: |
|
|
Díky bohu, že ten internet existuje, člověk by bez něj ani nevěděl, jak a kdy se nasnídat, že.. _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so leden 18, 2014 12:18 am Předmět: |
|
|
| peetthemaster napsal: | | Díky bohu, že ten internet existuje, člověk by bez něj ani nevěděl, jak a kdy se nasnídat, že.. |
tak nejak
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: so leden 18, 2014 8:15 am Předmět: |
|
|
| Korny napsal: | | Řeším podobnej problém, protože nemám čas jíst víc jak 3x denně, potřeboval bych k snídani něco chutnýho a plnohodnotnýho jako potréninkový jídlo (chodím cvičit na 6:00). V práci se můžu v klidu nasnídat i si třeba jídlo ohřát, ale protein piju po tréninku a pak chci nějaký opravdu pořádný jídlo. Přemýšlel jsem, že si budu dělat nějakej hemenex, ale zas bych potřeboval i hromadu komplexních sacharidů ráno a tam nevím kde to vzít . Pečiva moc nesním a tahat sebou vločky a mlíko - no nevím... |
Já to řeším zapečenýma věcma které můžu vzít do ruky a lehce nosit sebou a nepotřebuju na to žádnou nádobu. Takže třeba vločky nebo musli zapečené s vejcema, rýžový nákyp s tvarohem, kokos zapečený s proteinem a občas třeba jenom banány s něčím..
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: so leden 18, 2014 8:27 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | peetthemaster napsal: | | Díky bohu, že ten internet existuje, člověk by bez něj ani nevěděl, jak a kdy se nasnídat, že.. |
tak nejak |
ale no tak pánové...nechte si tady ty řeči. Já mám tyhle témata rád a hodně rád je čtu - od toho tu taky snad je diskuzní fórum pro lidi co je zajímá zdravá, kvalitní strava a cvičení. Člověk se tady může nechat inspirovat a na něco se zeptat. Není to o tom kdy a jak se nasnídat, ale jak si udělat snídani trošku pestřejší. Když jím 3x denně, chci aby to jídlo stálo za to a chutnalo mi - ne do sebe nalít rozmixovaný vločky s proteinem cestou na šalinu, a proto jsem rád za každý takový téma, kde přijde jakákoliv inspirace co sebou nosit do práce atd.
Toto téma mi přijde daleko přínosnější než většina z toho kvanta, co jsi tady zrovna ty micusi, založil...
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so leden 18, 2014 9:16 am Předmět: |
|
|
| Korny napsal: | | micus6 napsal: | | peetthemaster napsal: | | Díky bohu, že ten internet existuje, člověk by bez něj ani nevěděl, jak a kdy se nasnídat, že.. |
tak nejak |
ale no tak pánové...nechte si tady ty řeči. Já mám tyhle témata rád a hodně rád je čtu - od toho tu taky snad je diskuzní fórum pro lidi co je zajímá zdravá, kvalitní strava a cvičení. Člověk se tady může nechat inspirovat a na něco se zeptat. Není to o tom kdy a jak se nasnídat, ale jak si udělat snídani trošku pestřejší. Když jím 3x denně, chci aby to jídlo stálo za to a chutnalo mi - ne do sebe nalít rozmixovaný vločky s proteinem cestou na šalinu, a proto jsem rád za každý takový téma, kde přijde jakákoliv inspirace co sebou nosit do práce atd.
Toto téma mi přijde daleko přínosnější než většina z toho kvanta, co jsi tady zrovna ty micusi, založil... |
ale ja su mladý, blbý,...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|