|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jureed
|
Zaslal: ne prosinec 08, 2013 5:31 pm Předmět: |
|
|
Skús každý tréning zvyšovať váhy a každý mesiac meniť cviky, aby si nestagnoval. _________________ Pre evidovanie stravy a tréningového plánu používam aplikáciu www.fitmee.sk
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá leden 17, 2014 7:00 pm Předmět: |
|
|
Ja mam (aspon podle rodicu a seggry) opacny problem, ale sam si myslim ze tomu tak neni, resp. ruce my vzdy dobre rostly. A prave kvuli teto skutecnosti je jezdim vzdy jako posledni a mam na ne nejmin serii. Na biceps jsem donedavna daval jen 2 serie protoze me prisli napumpovane uz z treninku zad, takze pak nerozumim jak je mozne ze ruce ktere cvicim nejmin (poctem serii, cviku) prebijeji zbytek. Podobny problem citim u noh, tam zas se zameruju na slabe kvadry, ale mam pocit ze me spis rostou hamstringy a zadek
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá leden 17, 2014 7:06 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Ja mam (aspon podle rodicu a seggry) opacny problem, ale sam si myslim ze tomu tak neni, resp. ruce my vzdy dobre rostly. A prave kvuli teto skutecnosti je jezdim vzdy jako posledni a mam na ne nejmin serii. Na biceps jsem donedavna daval jen 2 serie protoze me prisli napumpovane uz z treninku zad, takze pak nerozumim jak je mozne ze ruce ktere cvicim nejmin (poctem serii, cviku) prebijeji zbytek. Podobny problem citim u noh, tam zas se zameruju na slabe kvadry, ale mam pocit ze me spis rostou hamstringy a zadek |
mohlo by to tim, ze tim, ze se na ne zamerujes je vlastne pretezujes
a to, ze ruce nechavas na konec jim staci jako impulz a zaroven to neni prehnane aby jsi spatne regeneroval _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: pá leden 17, 2014 7:44 pm Předmět: |
|
|
Ty jo, tak to mám trochu podobnej problém. Akorát mi nejde o to, jaký mám pracky, ale jde mi o sílu. Když se s někým peru na zemi, tak mě to vždycky děsně se.., že má soupeř v roukou větší sílu. Nejhorší je, že to jsou většinou kluci, kteří nechodí do posilky, ale makaj rukama (pokládaj zámkovu apod..) a prostě jim silově v rukou nestačím. Zase břicho, nohy a krk mám silnější, jen ty moje párátka mě deptaj _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
Zaslal: so leden 18, 2014 3:27 am Předmět: |
|
|
V rukou přece žádná síla není ne?
+ grappling není o síle, musíš proti síle jejich ruk použít sílu svých boků  , ta vždycky překoná jakékoli ruce
|
|
| nahoru |
|
 |
Solferino

|
Zaslal: so leden 18, 2014 8:39 am Předmět: |
|
|
Vidím že podobnej problém řeší docela dost lidí, taky patřím mezi ně. Přestože jsem mohl zdědit dobrou genetiku po tátovi, kterej v životě na činky nesáhl, ale byl to docela řízek a bicáky měl plné a kulaté. Já jsem spíš po mámě, její bicáky nestojí za nic  Navíc mě paradoxně dlouho ani nebavilo je cvičit. Takže výsledek byl ten, že jsem při 183 cm měl 85 kilo, na benč jsem zvedal přes stovku, ale přes ruce jsem měl 36, protože jsem neměl žádnej bicák a nebyl jsem schopnej pomalu ani udělat shyb. Někdo tu říkal že kdo chce větší ruce, musí dřepovat a něco na tom je  ruce mi začaly růst po desítkách shybů se zátěží, a po základních cvicích s opravdu těžkýma váhama (na moje poměry samozřejmě). Jenže stejně mám bicák strašně dlouhej a nízko upnutej, takže můžou z moří vystoupit celé nové světadíly, než budu mít přes bicák aspoň 43 cm při sto kilech váhy.. Ale furt lepší než mít relativně velké paže, ale ramínka jak sešlapaný rýč. Znám i takové týpky, a zanic bych s něma neměnil.. _________________ Instagram: @bench_creep
Stolt fortid, stor fremtid
|
|
| nahoru |
|
 |
Kublejz

|
Zaslal: út leden 21, 2014 1:04 pm Předmět: |
|
|
může to byt i genetika ... já co začal před 3,5roky cvičit měl jsem cca 65kg ted mám kolem 90ti na 188cm , celkove jsem se určitě zvětšil , ale ruce mam sotva 37 :) mám velké rozpětí paží tak to tomu taky dává svoje asi , ale ruce prostě nikdy nebudou velký ...
|
|
| nahoru |
|
 |
by PeITeeR

|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: út leden 21, 2014 3:18 pm Předmět: |
|
|
Dříve mi ruce absolutně nerostly, byl jsem vyznavačem full-body tréninku a přesvědčení, že na ruce stačí stimul ze základních cviků na velké svalové partie.
Někomu možná ano, ale lidem s dlouhýma končetinama nikoliv.
Biceps a triceps buď cvičím na konec tréninku zad a hrudníku, to na ně dávám tak 5-6 sérií a jezdím je v supersérii. Nebo si je dám jako samostatný trénink ještě např. s lýtky a břichem. To na ně jezdím klidně 10 sérií, opět supersérie biceps+triceps. Mně funguje ruce pořádně napumpovat a cvičit dobře technicky, abych ty ruce opravdu cítil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|