|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
esprit
|
Zaslal: so leden 18, 2014 9:50 pm Předmět: |
|
|
MyoFusion elite od Gaspari Nutrition - skusenosti?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so leden 18, 2014 10:07 pm Předmět: |
|
|
| esprit napsal: | | MyoFusion elite od Gaspari Nutrition - skusenosti? |
Skvely! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: so leden 18, 2014 10:31 pm Předmět: |
|
|
Arnold Iron Whey (cokolada)
Rozpustnost: dobra, bez hrudek, zadna pena
Konzistence: neprijemne pudingova, mam rad vodovejsi proteiny
Stravitelnost: pomerne rychla (cca 30min), bezproblemova, nalacno lehce nadyma
Chut: nic moc, nechutna mi, zvlastni cokolada, oproti Combatu je to šajze
Slozeni: podprumer, ale tezko rict vyrobce neuvadi, ma nizsi obsah cholestrolu nez Combat
Zaver: Obrovske zklamani. Myslel sem si, ze to bude ala Combat. Skoda, ze cena Ultra Speed 80 Fair Power je tak vysoka, to jedine mi brani v tom kupovat ho pravidelne.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so leden 18, 2014 11:02 pm Předmět: |
|
|
Muscletech Phase 8
Složení:
1. Hydrolyzed Whey Protein Isolate
2. Whey Protein Isolate
3. Whey Protein Concentrate
4. Milk Protein Concentrate
5. Calcium Caseinate
6. Micellar Casein
1 dávka (42g) obsahuje 26g B, 2.2g glutaminu, 4.6 BCAA
Příchuť: mléčná čokoláda.
Mám stejnou příchuť od Scitecu a nevím, jestli jsem jí už přepitej nebo co, ale tahle mi chutná víc.
Víc pění, ale tohle mi spíš vyhovuje a většinou si protein před pitím ještě protřesu, aby tam bylo dost pěny. Asi zvyk z dob, když jsem ještě pil pivo. :) Má hustší až krémovou konzistenci.
Osobně beru protein opravdu jako jen doplňek a za vhodnou dobu pro jeho užití považuju ráno a čas po tréninku, kde by podle mě bylo vhodnější něco rychlejšího. Na druhou stranu, první 3 složky jsou rychlý dost. Škoda, že ve složení není uvedeno, jak jsou jednotlivý složky % zastoupený. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so leden 18, 2014 11:56 pm Předmět: |
|
|
mel nekdo z vas novy extrifit boruvku? Mel sem stary a nic lepsiho jsem jeste nepil :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne leden 19, 2014 1:25 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | Skoda, ze cena Ultra Speed 80 Fair Power je tak vysoka, to jedine mi brani v tom kupovat ho pravidelne. |
Od příští středy bude v akci. Tam je ta cena o trochu příjemnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: ne leden 19, 2014 1:36 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Olejnas napsal: | | Skoda, ze cena Ultra Speed 80 Fair Power je tak vysoka, to jedine mi brani v tom kupovat ho pravidelne. |
Od příští středy bude v akci. Tam je ta cena o trochu příjemnější. |
YES!
Dekuji ooo nejmocnejsi, dneska si dam par opacek navic pro tebe - more reps for Ronnie :)
PS: dalo by se zjistit kolik obsahuje cholesterolu, prosim (cokolada)?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne leden 19, 2014 1:44 pm Předmět: |
|
|
Ta opáčka navíc si užij:).
K tomu proteinu nad rámec toho, co je uvedeno v shopu, tu mám jen ještě spektrum minerálů, víc nic. Zkusím se poptat dál.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne leden 19, 2014 2:47 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | Ronnie napsal: | | Olejnas napsal: | | Skoda, ze cena Ultra Speed 80 Fair Power je tak vysoka, to jedine mi brani v tom kupovat ho pravidelne. |
YES!
Dekuji ooo nejmocnejsi, dneska si dam par opacek navic pro tebe - more reps for Ronnie :)
PS: dalo by se zjistit kolik obsahuje cholesterolu, prosim (cokolada)? |
Nezjišťuj cholesterol a radši makej ty gáyííku plácáš se tam jak kytovec a jen randíš s Annou Čurikovovou
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: ne leden 19, 2014 3:07 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Olejnas napsal: | | Skoda, ze cena Ultra Speed 80 Fair Power je tak vysoka, to jedine mi brani v tom kupovat ho pravidelne. |
Sakra zrovna jsem si objednal Extrifit hydro, že bych ještě pustil chlup.
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: ne leden 19, 2014 4:19 pm Předmět: |
|
|
| smik napsal: | | Ronnie napsal: | | Olejnas napsal: | | Skoda, ze cena Ultra Speed 80 Fair Power je tak vysoka, to jedine mi brani v tom kupovat ho pravidelne. |
Sakra zrovna jsem si objednal Extrifit hydro, že bych ještě pustil chlup. |
Tak ho vrať bez udání důvodu a kup si co chceš.
Mě tady trochu podělali s Go Pro (dobře nic nekalého to úplně nebylo), psal jsem si o garanci nejnižší ceny tak jsem jí taky dostal, ale den na to zde spustili akci na Go Pro.No když jsem to přebíral, měl jsem sto chutí po převzetí hned odstoupit, nechat jim to na prodejně a to samý si vzít za internetovou cenu.
|
|
| nahoru |
|
 |
packa17
|
Zaslal: út leden 21, 2014 8:10 am Předmět: |
|
|
Co si myslíte o tomto proteinu Iso Prime CFM od amixu? mám teď od smartlabs 100% CFM protein. Jde mi o rychlou vstřebatelnost po tréninku a o nárůst kvalitní hmoty,do hydra zatím nejdu jsem zkoušela a to zatím nedávám  na mě moc hořké,který by jste si vybraly dle složení atd.? díky
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: út leden 21, 2014 8:42 am Předmět: |
|
|
Packa: ...... Moje rada zni, nauc se zit s tim hydrem
EDIT: Prispevek upraven, aby nevyznel tak utocne, poe tak zamyslen nebyl.
Naposledy upravil duke.dukem dne út leden 21, 2014 9:14 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: út leden 21, 2014 9:06 am Předmět: |
|
|
| packa17 napsal: | Co si myslíte o tomto proteinu Iso Prime CFM od amixu? mám teď od smartlabs 100% CFM protein. Jde mi o rychlou vstřebatelnost po tréninku a o nárůst kvalitní hmoty,do hydra zatím nejdu jsem zkoušela a to zatím nedávám na mě moc hořké,který by jste si vybraly dle složení atd.? díky |
nic lepsiho nez hydro proste neni, ani ciste BCAA
hydro syrovatky má BCAA castecne v peptidove forme,, peptidy BCAA jsou paradoxne rychlejsi nez krystalicke BCAA - navic uprednostnim plne aminospektrum nez 3 aminokyseliny.. kdezto izolat ma BCAA vazane uvnitr struktury
jestli tak nemuzes prezit tu chut, kup si hydro s nizsim stupnem hydrolyzy, ty uz horke nejsou.. napr FA diamond je sladke jak cycek
Naposledy upravil karlwanhov dne st leden 22, 2014 8:40 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|