|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: st leden 22, 2014 3:34 pm Předmět: Fullbody trenink pouze s cinkami? |
|
|
Ahoj,
prozatím co jsem procital je u dost FB treninku potřeba ruzne kladky,stroje apod..co když toto nemam k dispozici,ale pouze jen klasicke cinky???Nebo jsem zatím nenasel ci spatne hledal.
Doporucil by mi někdo něco kde nejsou zapotřebí stroje?
Diky _________________ Život je prilis kratky na to,abychom zvedaly male vahy!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: st leden 22, 2014 4:40 pm Předmět: |
|
|
"jen" klasicke cinky? Vsak to je super, s nimi odcvicis vsetko _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: st leden 22, 2014 6:33 pm Předmět: |
|
|
ano,toho jsem si vedom,ale když vezmu nejaky overeny FB trenink tak tam jsou většinou zahrnuty i stroje a me zajima jak to ucine nahradit a zda je to vůbec mozne,aby to mělo cileny vysledny efekt,tedy me spis zajima nejaky konkretni rozpis _________________ Život je prilis kratky na to,abychom zvedaly male vahy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st leden 22, 2014 6:44 pm Předmět: |
|
|
BEAR: drep, bench, pritahy v predklonu, push press, mrtve tahy kliky na bradlech _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: st leden 22, 2014 7:21 pm Předmět: |
|
|
ano třeba presne takto,jen to prave poskládat idealne ksobe dohromady  do jednotlivých dni _________________ Život je prilis kratky na to,abychom zvedaly male vahy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st leden 22, 2014 7:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 7:56 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
když cvičím FB doma tak mám k dispozici taky jen tyč,2x jednoručku a závaží k tomu, mezi futrama tyč a pohoda :)
Dřepy, MT, Shyby, Přítahy v předklovu, Tlaky nad hlavu, Biceps zdvih, Francouzký tlaky, tlaky s jč, jč za hlavu, je toho ranec FB s tím odcvičim vždycky kvalitně, když se chce tak to jde :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|