|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
P4hill
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jachym
|
Zaslal: po leden 13, 2014 5:25 am Předmět: |
|
|
ve sparu a v tescu když je akce tak většinou vychází i levněji, tak 1.80/ks
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: po leden 13, 2014 9:24 am Předmět: |
|
|
Ale to bývá síše přes jaro a léto.
Na zimu to šplhá až na 2kč - 2.33kč za kus. (myslím tím v akci)
Pamatuji kdy jsem koupil v červenci v akci za 1.6 kč / kus, teď jsem rád když chytnu okolo 2kč. _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: so leden 18, 2014 3:22 pm Předmět: |
|
|
GLOBUS kureci prsni nekrehcene za 49 _________________ Život je prilis kratky na to,abychom zvedaly male vahy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: ne leden 19, 2014 5:34 am Předmět: |
|
|
| Mick994 napsal: | Ale to bývá síše přes jaro a léto.
Na zimu to šplhá až na 2kč - 2.33kč za kus. (myslím tím v akci)
Pamatuji kdy jsem koupil v červenci v akci za 1.6 kč / kus, teď jsem rád když chytnu okolo 2kč. |
no vidíš - http://www.kupi.cz/sleva/cerstva-vejce-s
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: st leden 22, 2014 9:20 pm Předmět: |
|
|
co tam prodavaj za maslo a co to stoji? kua lidl u nas zrovna nemame _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st leden 22, 2014 9:41 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | co tam prodavaj za maslo a co to stoji? kua lidl u nas zrovna nemame |
Dej si bacha, nakoupis, ochutnas a podlehnes, je to desne navykova substance.
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: st leden 22, 2014 10:46 pm Předmět: |
|
|
Ja kupuju z kaufu, to za 40kc.. ale rikate ze tohle taky stoji za vyzkouseni jo?
tak doufam ze to shooter hned nevykoupi, kdyz uz tam budu muset kvuli tomu jet _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: st leden 22, 2014 11:34 pm Předmět: |
|
|
Vam ta hmota fakt chutna? Me se to prejedlo po 2 lzickach☺:D _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 4:32 am Předmět: |
|
|
já už si dělám jen vlastní, nevíc se mi osvědčilo místo oleje přidat dvě lžíce medu, naprosto famozni a 100% arašídů za pakatel...
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt leden 23, 2014 6:16 am Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | | já už si dělám jen vlastní, nevíc se mi osvědčilo místo oleje přidat dvě lžíce medu, naprosto famozni a 100% arašídů za pakatel... |
A kde shanis prazene arasidy nesolene ? Ja nesehnal, nebo kupujes klasiku s solou a properes je ?
Jednou jsem to skusil a nedalo se to jist, byly jakysi rozmokly, slizky, fuj, ale mozna po zpracovani do masla by to bylo neco jineho.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|