|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Chadzi

|
Zaslal: čt leden 23, 2014 7:29 am Předmět: |
|
|
Pražené arašídy natural koupíš skoro všude...albert, globus, interspar,...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: čt leden 23, 2014 9:09 am Předmět: |
|
|
V kaufu je maj mezi ořechama, na obalena přeškrtnutá solnička. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt leden 23, 2014 9:17 am Předmět: |
|
|
Konečně Am. týden... jsem na to čekal už poslední dva měsíce.
Jinak taky jedu na tom Peo's z Kaufu, v poměru cena/chuť/obsah je to víc než dobré, arašídů tam je přes 91%, akorát mám strach co tam asi bude za ty arašídy, když to stojí tak málo a je to buď z Číny nebo Indie ale vem to čert...
Dřív když stálo o 10kč míň tak to cenově byla bomba, ale teď když dáš za nějakých 350g 40kč, tak McEnnedy (93%) 450g za 50kč je v poměru cena/chuť/obsah bezkonkurenční. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: pá leden 24, 2014 5:31 am Předmět: |
|
|
naposled bylo tušim v červenci a předtim v březnu, čili cca jednou za třetinu roku
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: pá leden 24, 2014 6:20 am Předmět: |
|
|
Hm  , já ten litr myslel ze srandy, ale aby to fakt tak nedopadlo _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
auiK
|
Zaslal: pá leden 24, 2014 11:07 am Předmět: arašídové máslo |
|
|
On ten americký týden nebývá moc pravidelně, teď třeba nebyl strašně dlouho, ale co si pamatuju minulej rok, tak byl jednou i po měsíci a půl. Běžná populace ta arašídová másla stejně moc nekupuje, takže tam zůstávají i potom a když se pořád neprodávají, tak je slevňují, takhle jsem je tam posledně kupoval za 40Kč.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá leden 24, 2014 1:52 pm Předmět: |
|
|
http://www.billa.cz/Layouts/dd_bi_subseite2008.aspx?folderId=44706&pageId=116210
dnes a zitra, kdyby nekdo chtel nakupit vlocky za cca 6-8 kc _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: ne leden 26, 2014 12:46 pm Předmět: |
|
|
Billa 1kg chlazených kuřecích prsou 105kč jen dnes
|
|
| nahoru |
|
 |
Morwinyon
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 1:21 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | Konečně Am. týden... jsem na to čekal už poslední dva měsíce.
Jinak taky jedu na tom Peo's z Kaufu, v poměru cena/chuť/obsah je to víc než dobré, arašídů tam je přes 91%, akorát mám strach co tam asi bude za ty arašídy, když to stojí tak málo a je to buď z Číny nebo Indie ale vem to čert...
Dřív když stálo o 10kč míň tak to cenově byla bomba, ale teď když dáš za nějakých 350g 40kč, tak McEnnedy (93%) 450g za 50kč je v poměru cena/chuť/obsah bezkonkurenční. |
Jen pro upřesnění, arasidy nejsou ořechy, tudíž nepadají do Palea :- ( což ale není důvod si máslo nekoupit :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|