|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dreatler
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 11:46 am Předmět: Posilování + strava, úplný začátečník |
|
|
Zdravím, mám 170 cm a 65 kg, rád bych se začal věnovat posilování a vypracoval si tělo, ale jsem úplný začátečník a potřeboval bych od Vás poradit, jak začít? Mám jít prostě do posilky a tam si vyhledat trenéra, aby mě pomohl? A kolik by to tak mohlo stát? A kolik bych tak celkově dal za posilovnu a stravu na měsíc? A co by jste mi doporučovali, čemu se věnovat nejdřív? + Pokud jste někdo z Brna, tak jakou posilovnu by jste doporučili? Děkuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
fotter

|
Zaslal: čt leden 23, 2014 12:39 pm Předmět: Re: Posilování + strava, úplný začátečník |
|
|
| Dreatler napsal: | | Mám jít prostě do posilky a tam si vyhledat trenéra, aby mě pomohl |
Ano,hladat rady ohladom treningu (zvlast ked si zaciatocnik) na diskusnych forach je nezmysel
|
|
| nahoru |
|
 |
Dreatler
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 1:18 pm Předmět: |
|
|
Já myslel, jestli by jste mi třeba neřekli kolik tak může stát ten trenér + ta strava atd. abych na to měl vubec peníze, jsem student :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: čt leden 23, 2014 1:58 pm Předmět: |
|
|
| Dreatler napsal: | | Já myslel, jestli by jste mi třeba neřekli kolik tak může stát ten trenér + ta strava atd. abych na to měl vubec peníze, jsem student :D |
Lekce s trenérem průměrně vychází kolem 500-600 za hodinu ,ale rozhodně se to vyplatí investovat .
Co se týče stravy tak se v pohodě vejdeš do 100 kč/den ,v tvém případě i méně jelikož si lehká váha.
Pokud ti můžu doporučit cvičení tak http://www.kb5.cz/brno/
Naučej tě tam správně cvičit a vyjde to levněji než si platit trenéra samostatně.
Rozhodně se nepokoušej cvičit sám a učit se cviky z youtube . _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
Dreatler
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 2:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: čt leden 23, 2014 4:52 pm Předmět: Re: Posilování + strava, úplný začátečník |
|
|
| Dreatler napsal: | | Zdravím, mám 170 cm a 65 kg, rád bych se začal věnovat posilování a vypracoval si tělo, ale jsem úplný začátečník a potřeboval bych od Vás poradit, jak začít? Mám jít prostě do posilky a tam si vyhledat trenéra, aby mě pomohl? A kolik by to tak mohlo stát? A kolik bych tak celkově dal za posilovnu a stravu na měsíc? A co by jste mi doporučovali, čemu se věnovat nejdřív? + Pokud jste někdo z Brna, tak jakou posilovnu by jste doporučili? Děkuji. |
Nechci ti brat iluze, ale s trenerem z pocatku, pokud bude co k cemu, budes cvicit predevsim naprosto zakladni veci pro zpevneni, mobilitu a podobne, coz je bezpodminecne nutne a vicemene hrozne nezabavne a nezazivne zaroven. K zelezu si zrejme vubec necuchnes, tedy ti ani nic moc extra nevyroste, maximalne trosku zesilis. Tim se nenech odradit, protoze telo je jako dum. Cim lepsi mas zaklady tim pevnejsi a kvalitnejsi celek to nakonec bude. Trener ti ma pomoci prave s budovanim zakladu a nauci te to mit rad.
Necekej zazraky za mesic. Cviceni je beh na dlouhou trat a poctiva prace i drina se rozhodne vyplati, jen to chce cas. Nedavej si prehnane cile, drz se pri zemi, jedine tak budes schopny se radovat z kazdeho uspechu (ala klasicky zacatecnicky stesti, kdy prvni pulrok ma telo sileny progress) a neposeres se az se dostavi stagnace (a ta se dostavi). Kazdy clovek je unikat, ma jinou stavbu tela, metabolismus, genetiku. S nikym se tedy nesrovnavej, s nikym nezavod, zbytecne se nepozoruj a nehrot. Proste jen poctive makej a vysledek se rozhodne dostavi.
50% veskereho tveho snazeni je beztak o jidle, neutracej zbytecne za suplementy a radeji jez chytre a pestre, prvni pulrok ti staci behem treninku pit cistou vodu, nepotrebujes bcaa nepotrebujes kreatin, gainer, ani protein. Pri tvoji vaze to v pohode uzeres z normalniho jidla. Dalsi dulezita vec je odpocinek a spanek, protoze nerostes ve fitku, ale v posteli. Rozhodne pokud to se cvicenim myslis vazne, budes tomu muset neco obetovat, ale ver mi, ze ono se ti bohate vrati...
Takze zaver trener je super, ale rozhodne ne kazdy, kdo ma trenersky kurs je natolik schopny te kvalitne pripravit. Zkus se tedy vyhybat komercnim fitkum, ktere byvaji precpane a tak treneri nemaji koncepci co s tebou cvicit a proste te placnou, kde je zrovna misto, ve stylu pejsek a kocicka varili dort (lituji lidi, co si zaplati trenera v Harfe za 1000,- /hod kdyz vidim, co pak s nimi provadi). Postupuj stejne, jako by sis kupoval mobil, zkus si precist o tom trenerovi nejake reference, zadej si jeho jmeno do googlu, nebo se poptej. KB5, jak pise Pitkin, je rozhodne super volba, pokud je vedena podobne jako ta prazska!!
PS: Zapomen na debilni hlasky jako No pain, no gain, Work or die a podobny marketing, co nosi na trikach maly holky a nezapomen, ze nejdulezitejsi organ v tele je mozek, takze cvic chytre!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dreatler
|
Zaslal: čt leden 23, 2014 5:26 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že jsem trpělivej a blbej snad taky nejsem takže je mi jasný že výsledky nebudou vidět hned a to že nebudu cvičit hned se železem, ale nejdřív na žínence nebo tak, tak i to překousnu, hlavně když to pak jednou bude mít výsledek, myslím, že mladej člověk by měl mít nějakou fyzičku a neměl by na tom být jak já ted, chci s tím už začít něco dělat a změnit se :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|