Přes týden Fine Fitness v PCE, o víkendu Olymp v Trutnově.
Vzpoměl jsem si, žes tu někde psal, že občas cvičíš u Slavoje, tak bys mi mohl dát tip. Jde mi o to, že nějaký víkend buď teď koncem ledna, nebo začátkem února budu v Pardubicích a i když jsem koukal na stránky Fine fitness, nejsem si jistej, zda tam mají místo, kde se dá pořádně odjet mrtvý tah? Nepůjdu sice nic těžkýho, max kolem 250, ale v ,,bežných" fitkách už tohle bývá většinou problém. Buď nebylo pořádný místo a nebo mají dost často nespecializovaný fitka nekvalitní osy, který nad nějakých 220 kilo už protestujou. Jak to vidíš u Slavoje?
Nejepší by bylo zeptat se přímo jeho, ale myslím si že to nebude snad problém, já s tím občas taky třísknu, mají tam 25tkový kotouče, tak si myslím že ti to vystačí.
Tak bych nějakým způsobem (ne moc radostným) ,protože poslední dobou, mě trápí zažívací obtíže, skončil objem. A začal se pořádně hlídat, nastavil jídelníček a změnil trénink a začneme do toho šlapat trochu víc.
Mám teď konečně po starostech se školou ( sice ještě jedna zkouška ale to už se dá ), a mám měsíc volno. Takže teď bude mraky času, se věnovat jenom tomu abych to dohnal.
Trénink :
Chtěl bych něco ve stylu 2+1 a zase nohy 2x do týdne.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru