|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
micus6
Poník

|
Zaslal: st leden 22, 2014 9:24 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Olejnas napsal: | | micus6 napsal: | | ja myslel ty proteiny obecně, ale teď si pletu 'složku' a 'surovinu' |
Zase placas paty pres devaty, proc se porad do takovych debat vubec zapojujes, kdyz o tom vis uplny hovno? |
Chybami se člověk učí |
Vždyť. Já se ptal proto, abych to věděl. Proč? Protože mě to zajímá. Omlouvám se, že nevím vše. PARDON
(Vidím, že i 2-3 lidi umí pěkně znechutit dobré diskusní fórum. A to jen proto, že si honí triko...)
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: st leden 22, 2014 10:37 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | vejdy napsal: | | Ráno po probuzení,mohu izolát,nebo radši hydro? |
A pak des cvicit? Jako soucast snidane? Jinej duvod? |
pro omezeni pusobeni katabolickych stavu?
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: st leden 22, 2014 11:52 am Předmět: |
|
|
| karlwanhov napsal: | | Luster napsal: | | vejdy napsal: | | Ráno po probuzení,mohu izolát,nebo radši hydro? |
pro omezeni pusobeni katabolickych stavu? |
pouzi to co sa rychlejsie vstrebe, v tomto pripade hydro
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: st leden 22, 2014 12:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st leden 22, 2014 1:13 pm Předmět: |
|
|
| karlwanhov napsal: | | Luster napsal: | | vejdy napsal: | | Ráno po probuzení,mohu izolát,nebo radši hydro? |
zbytecnost, ma to vyznam jenom v pripade treninku nalacno/po delsim pustu, jinak je lepsi se normalne nasnidat a neresit "katabolickej stav" _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st leden 22, 2014 4:15 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | karlwanhov napsal: | | Luster napsal: | | vejdy napsal: | | Ráno po probuzení,mohu izolát,nebo radši hydro? |
zbytecnost, ma to vyznam jenom v pripade treninku nalacno/po delsim pustu, jinak je lepsi se normalne nasnidat a neresit "katabolickej stav" |
Ale, co regenerace? Když ráno vstanu, hodím do sebe protein, tak mám aminokyseliny v krvi dřív, než dojdu do práce, kde se nasnídám a amina z pevné stravy by se do krve dostávaly pomaleji, tím pádem může tělo rychleji regenerovat. Nebo snad ne? Ráno beru jako stav po tréninku, kdy je tělo hladový, a když mu dodám rychle nějaký živiny, tak bude líp regenerovat. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
mike scania
|
Zaslal: st leden 22, 2014 9:41 pm Předmět: |
|
|
Hodí se LONG80 i po ránu?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st leden 22, 2014 10:03 pm Předmět: |
|
|
| mike scania napsal: | | Hodí se LONG80 i po ránu? |
Líbí se mi, jak lidi na tu slevu slyšej
|
|
| nahoru |
|
 |
mike scania
|
Zaslal: st leden 22, 2014 10:12 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | mike scania napsal: | | Hodí se LONG80 i po ránu? |
Líbí se mi, jak lidi na tu slevu slyšej |
Já jsem nad LONG přemýšlel už dlouho a teď když je sleva, tak toho musím využít + k tomu šejkr . No a že bych to dával ráno do vloček, tak jestli je to dobrej nápad?
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: st leden 22, 2014 10:16 pm Předmět: |
|
|
Ještě jedna poznámka k mému příspěvku,protein beru po ránu jako zdroj amina a regeneraci po treninku předešlí den tak i před treninkem v den.To jsem dal za radu zde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st leden 22, 2014 11:09 pm Předmět: |
|
|
Tesim se, az jednou pochopite , ze tyhle veci resite uplne zbytecne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: čt leden 23, 2014 12:43 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | madball napsal: | | Co je na tom pravdy, případně, co má být ta velká dávka? |
to bude dost individualni, v zavislosti na senzitivite.. je to pomerne zajimavy tema, kdysi me to taky zaujalo.. tady jen tak pro zajimavost: http://www.truthinlabeling.org/hiddensources.html |
Ve škole nám říkali, že by se glutamát z krve neměl za normálních okolností vůbec dostávat přes hematoencefalickou bariéru do mozku, kde působí jako neurotransmiter. Dávali nám to do souvislosti s čínskými jídly (omáčky, hodně glutamatu). Přes bariéru se dostane jen v případě velkých koncentrací, takže by mě taky zajímalo, jestli to hydro nějak může ovlivnit nebo ne...
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá leden 24, 2014 3:37 pm Předmět: |
|
|
ISOMUSCLE 94 - MVP BIOTECH
puvodne sem chtel koupit Iso-Grow, ale to je bohuzel beznadejne vyprodany.. po chvilce hledani sem narazil na ISOMUSCLE 94 a pri cteni etikety sem byl hodne pozitivne prekvapenej  takze sem ho koupil v prichuti Dutch Chocolate a po chutovy strance, vzhledem ke slozeni, necekal zazraky.. nicmene chut je naprosto ok, kdo mel Iso-Grow, tak hodne podobna, neni moc intenzivni, ale prijemna.. myslim, ze se ani nemuze prepit (v kombinaci s kokos. mlikem dobrutka:)
stravitelnost je (stejne jako u Iso-Grow) perfektni, je uplne fuk, jestli dam 1 nebo 2 odmerky, je to bleskove straveny, jakoby ste nic nepili (ja davam kratce pred treninkem, takze tahle vlastnost je pro hodne cenna)
rozpustnost - staci parkrat zatrepat v shakeru, pena zadna..
a at se nemusim vic rozepisovat:
sem naprosto spokojenej a ani cena neni nejak prehnana _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: pá leden 24, 2014 5:13 pm Předmět: |
|
|
na konkurenčním eshopu je za hodně dobrou cenu ale i ostatní výrobky od MVP&PHP Biotech.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|