|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Davesix

|
Zaslal: pá leden 24, 2014 1:35 pm Předmět: |
|
|
Co je špatného na vločkách?  Já bych taky teda ráno, místo 100g dal třeba 150g a uvidíš..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Olafekk

|
Zaslal: so leden 25, 2014 4:36 am Předmět: |
|
|
mouka je přežitek, po ránu dej knedlíky s ISO 90 vanilkovou omáčkou
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: so leden 25, 2014 8:53 am Předmět: |
|
|
Já bych se taky ze 100g nenajed ... normál tam kopnu 200g, upeču v mikrovlnce, uvařím vajíčka na tvrdo a pak si bílky nasekám na kostičky a dám to na upečené vločky ... pro mě asi nejoblíbenější jídlo dne. _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so leden 25, 2014 8:59 am Předmět: |
|
|
A žloutky?
Já momentálně snídám: 2 vejce + 2 bílky (dneska jsem dal rovnou 3 vejce) 5x knackerbrot, 100g vloček s vodou a někdy ovoce.
Od oka je to cca 20g B, 100g S a 20-30g T. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: so leden 25, 2014 1:34 pm Předmět: |
|
|
Jo žloutky také, většinou si dávám tak 3 až 4 , dle toho jak cykluji sacharidy a kalorie. _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: so leden 25, 2014 6:03 pm Předmět: |
|
|
Je to celý absurdní, upřimně mě zaráží jedna věc. Na jednu stranu ti co tomu víc rozumí, i tady na foru, vám jasně napíšou, že jídelníček a koneckonců i trénink je zcela individuální. Pak ale vychází tisíce článků a knížek plných konkrétních jídelníčků, sérií cvičení... jako ano, jsou určitá pravidla, která jsou nepopíratelná, ale to jsou vesměs obecná pravidla výživy jako takové - typy dobrých tuků, dostatek vlákniny, ostatních živin, atd. Ale to si každý najde a většina lidí ví a neplatí nijak zvlášť jen pro body buildery. A všechny ostatní doporučení konkrétních typů toho co kdy jíst, jak často jíst atd... každýmu vyhovuje něco jinýho a musí si to na sobě sám vyzkoušet.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|