|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
packa17
|
Zaslal: so leden 25, 2014 8:43 am Předmět: |
|
|
A který z nich je lepší nebo jaký by jste si vybrali suplement po tréninku ISO GROW od PHP nebo ISO MUSCLE 94 ? jaké jste vyzkoušeli příchutě?
Naposledy upravil packa17 dne so leden 25, 2014 9:12 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so leden 25, 2014 8:56 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Tesim se, az jednou pochopite , ze tyhle veci resite uplne zbytecne. |
Zajímavé, že nejlépe tu na foru vypadaj lidi, co nic neřešej, prostě se najedi, zacvičej a občas tam daj nějaké suple. Na druhou stranu chápu, že tu jsou lidi co maj zbytečný prachy a snažej se mít doplňky sestavené jak kůru, ale myslím si, že jestli si dá někdo po ránu obyč. protein nebo hydro už takovou roli nehraje. Před pár lety tu nic nebylo, všichni jsme kupovali Matrix nebo "šampiona" a pochybuji, že svaly rostly pomaleji.
K _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so leden 25, 2014 9:11 am Předmět: |
|
|
Souhlasim s tebou mastere, ale na druhou stranu od toho forum je, aby se resila kazda ptakovina _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so leden 25, 2014 9:34 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Draper napsal: | | Tesim se, az jednou pochopite , ze tyhle veci resite uplne zbytecne. |
Zajímavé, že nejlépe tu na foru vypadaj lidi, co nic neřešej, prostě se najedi, zacvičej a občas tam daj nějaké suple. Na druhou stranu chápu, že tu jsou lidi co maj zbytečný prachy a snažej se mít doplňky sestavené jak kůru, ale myslím si, že jestli si dá někdo po ránu obyč. protein nebo hydro už takovou roli nehraje. Před pár lety tu nic nebylo, všichni jsme kupovali Matrix nebo "šampiona" a pochybuji, že svaly rostly pomaleji.
K |
Já bych řekl, že na fóru vypadají nejlíp ti, co už mají něco odcvičeno, vyzkoušeno, nebojí se vyzkoušet něco nového, udělat si na to svůj názor atd. Jen třeba nemají potřebu se neustále ukazovat.
Btw., tys nikdy nic nevyzkoušel, o čem bys uvažoval, že ti může nějak pomoct? Navíc na vrcholové úrovni už dělají rozdíl mezi vítězstvím a prohrou právě ty detaily. Na druhou stranu, tady zase můžu souhlasit s Draperem, že pro spoustu lidí to opravdu nemá smysl řešit.
Navíc, jak jsi sám napsal, dost lidem těch "pár" korun rozdílu vůbec nevadí a ani to nepocítí. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so leden 25, 2014 10:05 am Předmět: |
|
|
| madball napsal: |
Btw., tys nikdy nic nevyzkoušel, o čem bys uvažoval, že ti může nějak pomoct? Navíc na vrcholové úrovni už dělají rozdíl mezi vítězstvím a prohrou právě ty detaily. Na druhou stranu, tady zase můžu souhlasit s Draperem, že pro spoustu lidí to opravdu nemá smysl řešit.
Navíc, jak jsi sám napsal, dost lidem těch "pár" korun rozdílu vůbec nevadí a ani to nepocítí. |
Co si mám představit pod - "že ti může nějak pomoct?"
Bohužel mám od mala nemocné srdce, takže např. nakopáváky nezkouším a ani mě to moc neláká. Z ozkoušenejch věcí mám kreatin, protein (y), gainer (y), bcaa, beta-alanin, glutamin.
Stím, že na vrcholné úrovni jsou důležité detaily souhlasím, ale co je podle Tebe ta vrcholná uroveň? Tady spousta lidí má za cíl dobře vypadat a tam je jedno, jestli si dáš "to" nebo "to". Nechci se tu někoho dotknout, já sám vypadám bídně, ale prostě tohle je můj názor.
btw: samozřejmě že nejlépe vypadají Ti co maj odcvičeno.
btw2: píšu to protože, když se podíváš vejš, tak tam někdo řeší jestli hydro nebo isolát, aby ráno nezkatabolizoval (vím jo s tou katabolizací to píše někdo jinej), pak otevřu topic "jestli je dobrá hollandia na noc" a lidi Ti tam napíšou, že ne, protože tam není kasein - jako kdybys měl do přez noc ztrácet x svalů. Já třeba na noc dávám hollandii, protože jsem zjistil, že mě nejspíš kasein (tvaroh,cottage) trošku "proženou", jasně možná se netráví x hodin jako kasein, ale aspoň si tělo přez noc odpočine, což je účel, ne? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so leden 25, 2014 11:08 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: so leden 25, 2014 11:16 am Předmět: |
|
|
Taky nechápu
za tu cenu si koupíš 4 x 900g = 3600g proteinu
Není to náhodou chyba ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so leden 25, 2014 11:21 am Předmět: |
|
|
nejspis jo, ale pobavilo me to.. btw, stejne az to opravej, tak tam bude neco, co bych za to v zivote nedal _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
finte
|
Zaslal: so leden 25, 2014 11:31 am Předmět: |
|
|
Da se koupit za 1500...nic hroznyho
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: so leden 25, 2014 11:33 am Předmět: |
|
|
Jak je ta cena u reflexu premrstena, tak je ta u toho tveho isomuscle podhodnocena. Za to prece neseznes cisty izolat a borci z poza oceanu to tu jsou schopny prodavat skoro za pusu. Divne.
Ale asi porad lepsi, nez hovezi izolaty, to zas jo.
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: so leden 25, 2014 11:43 am Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: |
Jak je ta cena u reflexu premrstena, tak je ta u toho tveho isomuscle podhodnocena. Za to prece neseznes cisty izolat a borci z poza oceanu to tu jsou schopny prodavat skoro za pusu . Divne.
Ale asi porad lepsi, nez hovezi izolaty, to zas jo. |
No, práveže ano, stačí pohledat, za kolik se co prodává ve státech. K tomu je nutno připočíst hlavně clo (klidně si udělám rešerši, kolik dělá clo na podobnym proteinu) a taky navíc dopravu, ikdyž často už se vyrábí právě v Evropě, takže tvrzení o škodlivejch USA produktech nejsou na místě.
Tak se podívej, za kolik sem vozí BSN, MVP atd. a když si porovnáš ceny s tuzemskejma produktama (s tím že z USA se to musí proclít a zaplatit dopravu ) rozdíl je i přesto velkej, někdy 10-20%, což jsou podle mě přemrštěný marže českejch značek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so leden 25, 2014 11:49 am Předmět: |
|
|
Douglas: bezna cena iso muscle 94 je 1400kc, to mi neprijde nejak podhodnoceny.. mel sem od tyhle firmy BCAA spiked (PHP), Iso Grow a byl spokojenej.. navic u Iso Grow sem tehdy dost sral na normalni stravu a vetsinu bilkovin doplnoval skrz tenhle protein a bez problemu, sila sla nahoru a regenerace byla ok, takze rekneme, ze i trochu odzkouseny v praxi ( i kdyz chapu, ze tohle nemusis brat:), na jejich dalsi produkt - Pro T fusion byl delanej rozbor, opet vsechno ok (resp. to, co se da zjistit), navic patri mezi nejoblibenejsi proteiny ve svy kategorii.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: so leden 25, 2014 11:55 am Předmět: |
|
|
| vaclav.p napsal: | | Douglas napsal: |
Jak je ta cena u reflexu premrstena, tak je ta u toho tveho isomuscle podhodnocena. Za to prece neseznes cisty izolat a borci z poza oceanu to tu jsou schopny prodavat skoro za pusu . Divne.
Ale asi porad lepsi, nez hovezi izolaty, to zas jo. |
No, práveže ano, stačí pohledat, za kolik se co prodává ve státech. K tomu je nutno připočíst hlavně clo (klidně si udělám rešerši, kolik dělá clo na podobnym proteinu) a taky navíc dopravu, ikdyž často už se vyrábí právě v Evropě, takže tvrzení o škodlivejch USA produktech nejsou na místě.
Tak se podívej, za kolik sem vozí BSN, MVP atd. a když si porovnáš ceny s tuzemskejma produktama (s tím že z USA se to musí proclít a zaplatit dopravu ) rozdíl je i přesto velkej, někdy 10-20%, což jsou podle mě přemrštěný marže českejch značek. |
O skodlivosti z USA sem nic nepsal.
Jde mi o to, ze hydrolyzovany izolat se tu prodava pod cenou samotneho izolatu, nebo hydrolyzovaneho koncentratu evropskych vyrobcu i pres to, ze se to vozi ze Severni Ameriky. Vetsina tuzemskych vyrobcu ma proteiny puvodem z EU, tazke mi to proste prijde divne.
BTW, ted jsm se dival na nejaky usa shop a cena teda bylz v prepostu vyssi, nez je tady.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|