|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
bazycek
|
Zaslal: so leden 25, 2014 1:04 pm Předmět: |
|
|
na cenu se nemuzes divat... ja dokazu sehnat nektere reflex vyrobky o cca 40% levneji nez u nas :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: so leden 25, 2014 7:50 pm Předmět: Beef protein |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Slabynadsenec
|
Zaslal: so leden 25, 2014 8:11 pm Předmět: |
|
|
Tak předně chci poděkovar Ronniemu za vzorky, BCAA rád ochutnám, ale ponechám až někdy k fotbalu, palatinose gain už jsem dostal dříve, tam k tomu se již vyjadřovat nebudu. Teď piju Ultra Speed 80 Fair Power a musím říct, že čokoláda vynikající, mohu aktuálně chuťově porovnávat s Diet Whey od phd, sice tedy to je složením naprosto odlišný protein a trochu jinak určený, ale chuťově bych radši pil Ultra Speed, ohledně složení nejsem kvalifikovaný na nějaké hodnocení, jen jako laik hodnotím pozitivně stévii
já mohu tento protein jedině doporučit.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: so leden 25, 2014 8:33 pm Předmět: Re: Beef protein |
|
|
Protože to je většinou v velké části jenom kolagen...
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: so leden 25, 2014 9:11 pm Předmět: Re: Beef protein |
|
|
| člověk napsal: |
Protože to je většinou v velké části jenom kolagen... |
to jsem trochu očekával, je kolagen vyloženě špatná bílkovina? _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: so leden 25, 2014 9:17 pm Předmět: Re: Beef protein |
|
|
| TheCory napsal: | | člověk napsal: |
Protože to je většinou v velké části jenom kolagen... |
to jsem trochu očekával, je kolagen vyloženě špatná bílkovina? |
Je to spíše dobrá kloubní výživa
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: so leden 25, 2014 10:10 pm Předmět: |
|
|
Když se podíváš na IsoBEEF od Extrifit, z aminospektra lze podle mě vyčíst to, že to není čistý ochucený kolagen. (to plyne z toho, ze v kolagenu se cystein a tryptofan nevyskytuje. Když si porovnávám aminospektra hovězího masa a kolagenu, tak ten IsoBeef ma blíže ke kolagenu, a to skoro přesne 2:1, takže výchozí látka pro výrobu bude z mého laického pohledu nejspíš ze 2/3 kolagen) Takže pravděpodobně ne samotný kolagen, ale 2/3 kolagenu, otázka jestli je takové případné zjištění (pokud se prokáže) pozitivní nebo ne
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so leden 25, 2014 10:31 pm Předmět: Re: Beef protein |
|
|
To, co je psáno o jeden příspěvek výše, není moc blízké pravdě.
Každopádně k Tvojí otázce, k hovězím zdrojům bílkovin si při zpracování můžeš dovolit mnohem více, než ke zdrojům syrovátkovým, které se zpracováním mnohem snadněji "ničí". Proto je technologie výroby syrovátkového hydrolyzátu zcela jiná a cenově úměrně tomu odlišná. U hydrolyzovaného kolagenu je pak také relativně nízká cena výchozí suroviny. Mluvím ale o hydrolyzovaném kolagenu, na který ses ptal, ne o jiných surovinách používaných v některých hovězích proteinových suplementech.
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: so leden 25, 2014 10:36 pm Předmět: |
|
|
ronnie: jakto? měl jsem na mysli že v tý výchozí látce je obsaženo 2/3 kolagenu, ne že se do pixly přisype 2/3 čistýho kolagenu. Zjednodušeně řečeno tak prorostlá tkáň, kde je prostě hromada kolagenu. Z toho že se tam přisypává kolagen nejspíš nikdo nikoho neobviňuje, jen nebude moc kvalitní ta vstupní surovina, čemuž odpovídá i ta cena.
|
|
| nahoru |
|
 |
orome

|
Zaslal: so leden 25, 2014 11:05 pm Předmět: |
|
|
v piatok som prvy krat vyskusal nieco od Reflexu - Instant Whey Duo jahoda, a horsiu jahodu som v zivote nepil, vona strasne umela a chut  , skusila manzelka, povedala, ze ako praci prasok, zatial to najhorsie co som ochutnal z proteinov, o kvalite nehovorim, len ta chut a vona, este mam doma trochu scitecu a gaspariho, a to sa tesim , ze si dam, nedaju sa ani porovnat chutovo
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so leden 25, 2014 11:16 pm Předmět: |
|
|
| orome napsal: | v piatok som prvy krat vyskusal nieco od Reflexu - Instant Whey Duo jahoda, a horsiu jahodu som v zivote nepil, vona strasne umela a chut , skusila manzelka, povedala, ze ako praci prasok, zatial to najhorsie co som ochutnal z proteinov, o kvalite nehovorim, len ta chut a vona, este mam doma trochu scitecu a gaspariho, a to sa tesim , ze si dam, nedaju sa ani porovnat chutovo |
...manzelka pije praci prasek? jake ma nutr. hodnoty? 7 kil za 400 ne? ....
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: ne leden 26, 2014 12:38 am Předmět: |
|
|
Tady je to pak o prioritě... jestli protein kupuješ kvůli chuti nebo složení... Osobně raději vypiju Reflex než Gaspari.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: ne leden 26, 2014 1:50 am Předmět: |
|
|
Whey duo jsem taky měl a je to opravdu síla, je tam cítit hrachový extrakt :). Vždy jsem se přemáhal, ale nakonec jsem ho spotřeboval. Stejný problém mám ted u proteinu od R. Colemana, ale možna i proto, ze jsem na jahodu uz alergickej. Naproti tomu whey core pistacie je vybornej (kupodivu mi dokonce chutná vic nez pistaciovy BIG).
|
|
| nahoru |
|
 |
pig14
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 2:25 am Předmět: |
|
|
| eschaia napsal: | | Tady je to pak o prioritě... jestli protein kupuješ kvůli chuti nebo složení... Osobně raději vypiju Reflex než Gaspari. |
A určitě máš díky tomu lepší výsledky.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 5:34 am Předmět: |
|
|
mně přijde 90% ovocných příchutí děsnejch a umělejch a obecně platí, že čím vyšší obsah bílkovin, tim horší ty ovocný jsou, třeba FA nebo Whey Core, to ještě jde, ale jak to je 80 a víc, je to fakt jak prací přípravek.... zkus příchutě typu čoko, vanilka apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|