Zaostavajuca partia

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Zaostavajuca partia  Úvodní stránka -> Trénink -> Zaostavajuca partia
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Slamak

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 9:11 am    Předmět: Zaostavajuca partia Odpovědět s citátem

Zdravim.
Mal by som otázku ohľadom zaostávajúcich nôh. Čo sa týka objemu tak ten mám takzvane od prírody. Za tú dobu čo cvičím sa tam uložilo aj dosť svalov no stále tam je dosť tuku a nechce to ísť dole. Vršok sa vysekal pekne, no nohy nie a nie. :/ Čo sa týka stravy tak tú mám dobrú. Skúšal som už aj viaceré diéty: sacharidove vlny, nízkosacharidovky a poslednú dobu som pritvrdil a už pár dní (asi 2 týždne) sa udržujem v ketóze. V ketóze sa mi podarilo zhodiť za tie dva týždne cca 2kg tuku no z nôh nevidim žeby niečo išlo dole.
Tréning nôh mam 2krát do týždňa, plus 2-3 krát do týždňa sa snažím dávať kardio.

Neviete mi niečo poradiť? Dik
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 11:38 am    Předmět: Re: Zaostavajuca partia Odpovědět s citátem

Slamak napsal:
Zdravim.
Mal by som otázku ohľadom zaostávajúcich nôh. Čo sa týka objemu tak ten mám takzvane od prírody. Za tú dobu čo cvičím sa tam uložilo aj dosť svalov no stále tam je dosť tuku a nechce to ísť dole. Vršok sa vysekal pekne, no nohy nie a nie. :/ Čo sa týka stravy tak tú mám dobrú. Skúšal som už aj viaceré diéty: sacharidove vlny, nízkosacharidovky a poslednú dobu som pritvrdil a už pár dní (asi 2 týždne) sa udržujem v ketóze. V ketóze sa mi podarilo zhodiť za tie dva týždne cca 2kg tuku no z nôh nevidim žeby niečo išlo dole.
Tréning nôh mam 2krát do týždňa, plus 2-3 krát do týždňa sa snažím dávať kardio.

chyba muze byt v tom, ze jim davas az "moc"
pokud mas 2 treningy a k tomu 3x behas, tak nejak nemaji cas na regeneraci
pri tomhle princippu bych zvolil jenom jeden cvik v kazdem treningu treba drep a bulharsky drep
a venoval bych mu vysoky objem pri nizsi intenzite
treba takovych 10x10
s velmi kratkyma pauzama (cca 30-40sec) a uvidis, co to udela
dalsi vec, zmenit kazdio, aby nezatezovalo tolik nohy
pripadne jet "zelezne kardio" nebo intervaly
taky muzes omezit trening nohou uplne (1x tydne) a v ramci kazdia dat sprinty do kopce nebo do schodu
kratke sprinty se zatezi, nebo intervalove (prip. tabata) nejaky cvik (drep) na nohy
Slamak

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 2:21 pm    Předmět: Re: Zaostavajuca partia Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Slamak napsal:
Zdravim.

chyba muze byt v tom, ze jim davas az "moc"
pokud mas 2 treningy a k tomu 3x behas, tak nejak nemaji cas na regeneraci
pri tomhle princippu bych zvolil jenom jeden cvik v kazdem treningu treba drep a bulharsky drep
a venoval bych mu vysoky objem pri nizsi intenzite
treba takovych 10x10
s velmi kratkyma pauzama (cca 30-40sec) a uvidis, co to udela
dalsi vec, zmenit kazdio, aby nezatezovalo tolik nohy
pripadne jet "zelezne kardio" nebo intervaly
taky muzes omezit trening nohou uplne (1x tydne) a v ramci kazdia dat sprinty do kopce nebo do schodu
kratke sprinty se zatezi, nebo intervalove (prip. tabata) nejaky cvik (drep) na nohy

Nohy mam dva krát do týždňa preto, lebo si myslím že ich neprecvičím v jednom tréningu dôkladne. A to preto, lebo mám už dlhodobo problémy s platničkami a cviky ako drep, mŕtvy ťah, predklony, ťažké výpady a pod. nemôžem robiť. Robím tak akurát predkopávanie, zakopávanie. výpony na lýtka a ľahke výpady...plus abduktory a adduktory. Nič iné nemôžem robiť. :/

btw: co je to "železny kardio" ? :)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 8:37 pm    Předmět: Re: Zaostavajuca partia Odpovědět s citátem

Slamak napsal:

s zimhle terminem jsem se setkal v jednom MF
jde defacto o to, ze si vemes primerenou vahu, nekde na 80%
a pak s tim jedes par opakovani v kratkem case
treba mrtvy tah
80%, 3 opakovani
ale kazdou minutu tri a treba 20min
vcelku pekne tim bude palit
Slamak

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 11:04 pm    Předmět: Re: Zaostavajuca partia Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Slamak napsal:

s zimhle terminem jsem se setkal v jednom MF
jde defacto o to, ze si vemes primerenou vahu, nekde na 80%
a pak s tim jedes par opakovani v kratkem case
treba mrtvy tah
80%, 3 opakovani
ale kazdou minutu tri a treba 20min
vcelku pekne tim bude palit

nj, to môže byť dobre, ale myslíš že to bude mať dobrý účinok aj pri cvikoch ktoré som spomínal, ktoré môžem cvičiť?
-pretože hoci sa snažim neviem ako, či nohy obmedzim či im dám zabrať poriadne stále nič :/
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne leden 26, 2014 8:33 am    Předmět: Re: Zaostavajuca partia Odpovědět s citátem

no nemusi to byt konkreten mrtvola, ale nerikej mi, ze nemuzes drey bez zateze
celkove je to urceno na cviky, kde zapojujes nejvic partii, takze nic izolovaneho
ale z vlastni zkusenosti:
10x10 drepu s vyskokem (starty kazou pulminutu)
30x10 drepu s vlastni vahou (starty kazdou celou minutu)
a pak klasicky trening nohou
Slamak

PříspěvekZaslal: ne leden 26, 2014 8:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drep bez záťaže môžem.

Rychle na stránku:

Přejdi na: