trénink v posilovně+box

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - trénink v posilovně+box  Úvodní stránka -> Trénink -> trénink v posilovně+box
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ottis

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 10:27 am    Předmět: trénink v posilovně+box Odpovědět s citátem

Čau,
rád bych vás poprosil o pomoc při sestavení tréninku. Chodím na box a do posilky. Nikdy jsem se na sestavení tréninků nikoho neptal a často to došlo k přetrénování. Když jsem loni ubral, došel jsem na 2x klasická posilovna, 1x box, 1x kruhovej trénink. Stejně jsem to ale dobře dlouhodobě neuregeneroval. Teď měsíc chodím jenom do posilovny a než zas začnu boxovat, rád bych to už sestavil správně. Napadlo mě udělat to takhle: po-kruháč ve fitku, út-volno, st-volno, čt-box, pá-volno, so-posilovna-celý tělo, ne-volno. Jen se bojím, abych zas nepřišel o váhu. Co na to říkáte?

Dík za odpovědi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 10:47 am    Předmět: Re: trénink v posilovně+box Odpovědět s citátem

Ottis napsal:
Čau,
rád bych vás poprosil o pomoc při sestavení tréninku. Chodím na box a do posilky. Nikdy jsem se na sestavení tréninků nikoho neptal a často to došlo k přetrénování. Když jsem loni ubral, došel jsem na 2x klasická posilovna, 1x box, 1x kruhovej trénink. Stejně jsem to ale dobře dlouhodobě neuregeneroval. Teď měsíc chodím jenom do posilovny a než zas začnu boxovat, rád bych to už sestavil správně. Napadlo mě udělat to takhle: po-kruháč ve fitku, út-volno, st-volno, čt-box, pá-volno, so-posilovna-celý tělo, ne-volno. Jen se bojím, abych zas nepřišel o váhu. Co na to říkáte?

Dík za odpovědi

doporucil bych tohle
http://kulturistika.ronnie.cz/c-6311-treninkova-poradna-01-2010.html
v tom treningu slalomare by ses mohl najit
jako boxer potrebujes silu a vytrvalost (i kdyz si myslim, ze trening boxu jendou za tyden je spis vtip nez seriozni priprava) a objemy jsou spis na skodu
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ottisi,

co je vlastně cílem? Být dobrý v boxu a k tomu mít efektivní silový a kondiční program v posilovně? Nebo je primární síla/kondice a box je bokovka? Nebo Ti jde o objem? O hubnutí? Nejdřív je potřeba určit bod B, pak posoudíš svůj bod A a nakonec nalajnuješ cestu mezi oběma body. Bez dostatku vstupních informací se radí blbě :)

Dej vědět.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: