PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 529, 530, 531 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
bazycek

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na cenu se nemuzes divat... ja dokazu sehnat nektere reflex vyrobky o cca 40% levneji nez u nas :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
TheCory

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 7:50 pm    Předmět: Beef protein Odpovědět s citátem

Zdravím všechny,

Zajímá mě, proč jsou některé Beef proteiny levnější, než proteiny HYDRO, přestože jsou z hydrolyzovaného hovězího proteinu...

Díky za vyjasnění.
Slabynadsenec

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak předně chci poděkovar Ronniemu za vzorky, BCAA rád ochutnám, ale ponechám až někdy k fotbalu, palatinose gain už jsem dostal dříve, tam k tomu se již vyjadřovat nebudu. Teď piju Ultra Speed 80 Fair Power a musím říct, že čokoláda vynikající, mohu aktuálně chuťově porovnávat s Diet Whey od phd, sice tedy to je složením naprosto odlišný protein a trochu jinak určený, ale chuťově bych radši pil Ultra Speed, ohledně složení nejsem kvalifikovaný na nějaké hodnocení, jen jako laik hodnotím pozitivně stévii

já mohu tento protein jedině doporučit.
člověk

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 8:33 pm    Předmět: Re: Beef protein Odpovědět s citátem

TheCory napsal:
Zdravím všechny,

Zajímá mě, proč jsou některé Beef proteiny levnější, než proteiny HYDRO, přestože jsou z hydrolyzovaného hovězího proteinu...

Díky za vyjasnění.

Protože to je většinou v velké části jenom kolagen...

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
TheCory

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 9:11 pm    Předmět: Re: Beef protein Odpovědět s citátem

člověk napsal:
TheCory napsal:
Zdravím všechny,

Díky za vyjasnění.

to jsem trochu očekával, je kolagen vyloženě špatná bílkovina?
člověk

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 9:17 pm    Předmět: Re: Beef protein Odpovědět s citátem

TheCory napsal:
člověk napsal:
TheCory napsal:
Zdravím všechny,

Díky za vyjasnění.

to jsem trochu očekával, je kolagen vyloženě špatná bílkovina?

Je to spíše dobrá kloubní výživa

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
vaclav.p

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když se podíváš na IsoBEEF od Extrifit, z aminospektra lze podle mě vyčíst to, že to není čistý ochucený kolagen. (to plyne z toho, ze v kolagenu se cystein a tryptofan nevyskytuje. Když si porovnávám aminospektra hovězího masa a kolagenu, tak ten IsoBeef ma blíže ke kolagenu, a to skoro přesne 2:1, takže výchozí látka pro výrobu bude z mého laického pohledu nejspíš ze 2/3 kolagen) Takže pravděpodobně ne samotný kolagen, ale 2/3 kolagenu, otázka jestli je takové případné zjištění (pokud se prokáže) pozitivní nebo ne
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 10:31 pm    Předmět: Re: Beef protein Odpovědět s citátem

TheCory napsal:
Zdravím všechny,

Díky za vyjasnění.

To, co je psáno o jeden příspěvek výše, není moc blízké pravdě.

Každopádně k Tvojí otázce, k hovězím zdrojům bílkovin si při zpracování můžeš dovolit mnohem více, než ke zdrojům syrovátkovým, které se zpracováním mnohem snadněji "ničí". Proto je technologie výroby syrovátkového hydrolyzátu zcela jiná a cenově úměrně tomu odlišná. U hydrolyzovaného kolagenu je pak také relativně nízká cena výchozí suroviny. Mluvím ale o hydrolyzovaném kolagenu, na který ses ptal, ne o jiných surovinách používaných v některých hovězích proteinových suplementech.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
vaclav.p

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ronnie: jakto? měl jsem na mysli že v tý výchozí látce je obsaženo 2/3 kolagenu, ne že se do pixly přisype 2/3 čistýho kolagenu. Zjednodušeně řečeno tak prorostlá tkáň, kde je prostě hromada kolagenu. Z toho že se tam přisypává kolagen nejspíš nikdo nikoho neobviňuje, jen nebude moc kvalitní ta vstupní surovina, čemuž odpovídá i ta cena.
orome

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v piatok som prvy krat vyskusal nieco od Reflexu - Instant Whey Duo jahoda, a horsiu jahodu som v zivote nepil, vona strasne umela a chut , skusila manzelka, povedala, ze ako praci prasok, zatial to najhorsie co som ochutnal z proteinov, o kvalite nehovorim, len ta chut a vona, este mam doma trochu scitecu a gaspariho, a to sa tesim , ze si dam, nedaju sa ani porovnat chutovo
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 11:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

orome napsal:
v piatok som prvy krat vyskusal nieco od Reflexu - Instant Whey Duo jahoda, a horsiu jahodu som v zivote nepil, vona strasne umela a chut , skusila manzelka, povedala, ze ako praci prasok, zatial to najhorsie co som ochutnal z proteinov, o kvalite nehovorim, len ta chut a vona, este mam doma trochu scitecu a gaspariho, a to sa tesim , ze si dam, nedaju sa ani porovnat chutovo

...manzelka pije praci prasek? jake ma nutr. hodnoty? 7 kil za 400 ne? ....
eschaia

PříspěvekZaslal: ne leden 26, 2014 12:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady je to pak o prioritě... jestli protein kupuješ kvůli chuti nebo složení... Osobně raději vypiju Reflex než Gaspari.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: ne leden 26, 2014 1:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Whey duo jsem taky měl a je to opravdu síla, je tam cítit hrachový extrakt :). Vždy jsem se přemáhal, ale nakonec jsem ho spotřeboval. Stejný problém mám ted u proteinu od R. Colemana, ale možna i proto, ze jsem na jahodu uz alergickej. Naproti tomu whey core pistacie je vybornej (kupodivu mi dokonce chutná vic nez pistaciovy BIG).
pig14

PříspěvekZaslal: ne leden 26, 2014 2:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eschaia napsal:
Tady je to pak o prioritě... jestli protein kupuješ kvůli chuti nebo složení... Osobně raději vypiju Reflex než Gaspari.

A určitě máš díky tomu lepší výsledky.
jachym

PříspěvekZaslal: ne leden 26, 2014 5:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mně přijde 90% ovocných příchutí děsnejch a umělejch a obecně platí, že čím vyšší obsah bílkovin, tim horší ty ovocný jsou, třeba FA nebo Whey Core, to ještě jde, ale jak to je 80 a víc, je to fakt jak prací přípravek.... zkus příchutě typu čoko, vanilka apod.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 529, 530, 531 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: