|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
PHATE01
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 2:41 am Předmět: Jídelníček pro zhubnutí |
|
|
Zdravím Vás,
pročetl jsem si toto fórum, nicméně o moc více chytřejší nejsem.
Věk: 24
Výška: 180 cm
Váha: 120 kg
Minulý rok jsem jen seděl, pracoval a žral, takže 25 kg šlo nahoru docela samo a velmi rychle. Moje chyba, ale bylo třeba makat na firmě, kterou jsem založil, takže čas na nic jiného nebyl. Není to výmluva, ale průměrně 18 hodin práce denně udělá svoje.
Před pár lety jsem běhával, chodil na thajský box, atd., takže pohybově není problém váhu sestřelit. Mým problémem teď je to, že s touto váhou nechci začít běhat, protože mám rád své klouby. Valím teď doma švihadlo, kliky, sklapovačky, dřepy + stínový box, atd., takže malý pohyb to tělo má.
Doporučili byste mi jídelníček, kterým bych do těla dával minimum tuků a tělo dostávalo to, co potřebuje? Vím, že bez pohybu toho moc nezhubnu, ale strava je základ, tělo potřebuje očistu a nějakých 10 - 15 kg se sestřelit takto dá. Nemám problém s tím ten jídelníček udržet a s financema taky není problém. Potřebuju jen vědět co do sebe cpát.
Nevadí mi jakékoliv ovoce, zelenina, atd., jen vědět jak si to poskládat a kolikrát denně jíst. Díky za každý názor.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pitkin

|
Zaslal: ne leden 26, 2014 8:41 am Předmět: |
|
|
Ve velké záplavě informací je úplně normální že si zmatený.
Pokud nemáš problém s financi, tak proč si nenecháš něco sestavit od trenéra ? Není to zase tak velká suma - pohybuje se kolem 1000-1500 kč
A pokud nenapíšeš svůj dosavadní jídelníček tak moc lidí poradit nemůže .
Edit : přečti si taky články na mainwebu je jich tam hodně. _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 11:11 am Předmět: Re: Jídelníček pro zhubnutí |
|
|
| PHATE01 napsal: | Zdravím Vás,
pročetl jsem si toto fórum, nicméně o moc více chytřejší nejsem.
Věk: 24
Výška: 180 cm
Váha: 120 kg
Minulý rok jsem jen seděl, pracoval a žral, takže 25 kg šlo nahoru docela samo a velmi rychle. Moje chyba, ale bylo třeba makat na firmě, kterou jsem založil, takže čas na nic jiného nebyl. Není to výmluva, ale průměrně 18 hodin práce denně udělá svoje.
Před pár lety jsem běhával, chodil na thajský box, atd., takže pohybově není problém váhu sestřelit. Mým problémem teď je to, že s touto váhou nechci začít běhat, protože mám rád své klouby. Valím teď doma švihadlo, kliky, sklapovačky, dřepy + stínový box, atd., takže malý pohyb to tělo má.
Doporučili byste mi jídelníček, kterým bych do těla dával minimum tuků a tělo dostávalo to, co potřebuje? Vím, že bez pohybu toho moc nezhubnu, ale strava je základ, tělo potřebuje očistu a nějakých 10 - 15 kg se sestřelit takto dá. Nemám problém s tím ten jídelníček udržet a s financema taky není problém. Potřebuju jen vědět co do sebe cpát.
Nevadí mi jakékoliv ovoce, zelenina, atd., jen vědět jak si to poskládat a kolikrát denně jíst. Díky za každý názor. |
Kdybys měl čas (nebo by ti byla přítula ochotná vařit a změnit jídelníček), doporučil bych ti paleo dietu. Pokud čas nemáš a nemáš nikoho kdo by pro tebe vařil, proto je otázka jestli si prostě na pár měsíců nezaplatit krabičkovou dietu. Jídlo ti dovezou a pokud si vybereš rozumnou firmu, mělo by být jakž takž správně sestavené. Ohlasů na krabičkovou dietu jsem moc neslyšel, ale těch několik málo co se ke mě dostalo bylo kladných.
Co se pohybu týče, tady pro tebe asi bude problém s časem. Zkus tabatu.
Pokud se bojíš o své klouby, doporučuji kloubní výživu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: ne leden 26, 2014 1:44 pm Předmět: |
|
|
Když budeš číst, čti toho více, a pak si z toho udělej obraz, protože kde jeden tvrdí že je TOHLE nejlepší, druhý zase muže stát za nečím uplně opačným. Musíš prostudovat co to pujde a pak zkoušet, a uvidíš co ti sedne, ja už takhle prošel hromadu diet jako zmiňované Paleo, nebo CKD dietu, Atkinsnovu dietu atd atd, musíš zkusit co ti sedne, někdo na proteinovo tukovou dietu reaguje dobře, jiný zase ne. _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
PHATE01
|
Zaslal: út leden 28, 2014 2:11 am Předmět: |
|
|
Přečetl jsem si o té paleo dietě, tak ji vyzkouším. S výsledky se podělím. Pro mě to bude zřejmě to nejvhodnější. Děkuji za tip. Doufám, že pomůže :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|