|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spam

|
Zaslal: ne leden 26, 2014 1:58 pm Předmět: |
|
|
| Morwinyon napsal: | | Spam napsal: | Konečně Am. týden... jsem na to čekal už poslední dva měsíce.
Jinak taky jedu na tom Peo's z Kaufu, v poměru cena/chuť/obsah je to víc než dobré, arašídů tam je přes 91%, akorát mám strach co tam asi bude za ty arašídy, když to stojí tak málo a je to buď z Číny nebo Indie ale vem to čert...
Dřív když stálo o 10kč míň tak to cenově byla bomba, ale teď když dáš za nějakých 350g 40kč, tak McEnnedy (93%) 450g za 50kč je v poměru cena/chuť/obsah bezkonkurenční. |
Jen pro upřesnění, arasidy nejsou ořechy, tudíž nepadají do Palea :- ( což ale není důvod si máslo nekoupit :-D |
Jojo do Palea ne, ale do mého výběru surovin ano, stejně tak jako ml. výrobky, 90% čok. atd... _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mick994

|
Zaslal: po leden 27, 2014 4:46 pm Předmět: |
|
|
O víkendu v Albertu (Hypermarketu) vejce jen za 2kč/kus. Tak fofrem vybrat zásoby do jara! _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po leden 27, 2014 5:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
blikk
|
Zaslal: po leden 27, 2014 6:46 pm Předmět: |
|
|
cipinek:
no, do středy už se do Alberta nedostanu... kolik to stojí normálně nevíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po leden 27, 2014 6:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po leden 27, 2014 10:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: st leden 29, 2014 4:41 am Předmět: |
|
|
Dostanu se do Brna až v pátek, a mam to do Lídla trochu z ruky, má cenu tam ještě vůbec chodit? Je šance že něco bude? A chutná to teda líp než Peo z Tesca? Já mám pořád doma domácí zásoby, ale jen pro zpestření bych výjimečně koupil ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
auiK
|
Zaslal: čt leden 30, 2014 3:34 pm Předmět: arašídové máslo |
|
|
Jinak pro fandy arašídového másla z M&S je teď taky v akci z 59.90 na 48kč.
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 3:36 pm Předmět: Re: arašídové máslo |
|
|
| auiK napsal: | | Jinak pro fandy arašídového másla z M&S je teď taky v akci z 59.90 na 48kč. |
tak tam musím zajít.
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so únor 01, 2014 8:29 pm Předmět: |
|
|
Globus kuřecí prsní řízky chlazené 1kg - 99,90kč
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: so únor 01, 2014 9:01 pm Předmět: |
|
|
Jo jo , dneska jsem je tam vyluxoval o 6 kilo , si museli volat i na pokladně jestli si to nekupuju pro maloobchod _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so únor 01, 2014 9:30 pm Předmět: |
|
|
| Mick994 napsal: | Jo jo , dneska jsem je tam vyluxoval o 6 kilo , si museli volat i na pokladně jestli si to nekupuju pro maloobchod |
Kdybys napsal 60kg, tak nereknu, ale 6kg? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: so únor 01, 2014 9:36 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem se divil proč obvolává obchod jestli to není kusově omezené, ale tak víš jak, obyčejní lidi se vemou jeden dva balíky a jdou, a když baba za pokladnou jich uvidí 10 _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: ne únor 02, 2014 5:34 am Předmět: |
|
|
jakou to má trvanlivost? Cena je super, ale nevim jestli bych to stihl sníst...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|