|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vaclav.p

|
Zaslal: út leden 28, 2014 11:23 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Skoda ze tam toho je tak malo, jen nejaky desetimiliontiny gramu, hned bych si nakoupil zasoby |
a z čeho soudíš, kolik tam teda čeho je???
z vyjádření extrifitu na sociálních sítích jsem nějakou informaci zaznamenal, ovšem ověřené to není, takže je to v rovině spekulací. Nechce se mi úplně věřit, že by až takhle exaktně takové minimální množství mohlo být detekováno.
Nebylo by od věci, kdyby byl tedy ten kontrolní protokol zveřejněn (poskytovatel kontrolního vzorku ho jistě má), už jen např. kvůli testovaným závodníkům, kteří by kvůli tomu mohli mít problémy.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: st leden 29, 2014 11:05 am Předmět: |
|
|
chapu, ze se ten prispevek o Extrifitu smazal, dizkuze je tady.. nicmene mel pravdu, udajna deklarovana cistota EU doplnku (a tim spis CR) oproti US timhle najednou "tak trochu" ztraci na duveryhodnosti.. pro me obrovskej pruser Extrifitu, stat se tohle nejaky vyznamnejsi US znacce, tak se to tu rozmazne na x stran.. a ted se mlci
souhlasim s vaclavem a rad bych videl onen protokol..
(edit: kdyz uz je rec o tech nepoctivejch.. http://www.potravinynapranyri.cz/Detail.aspx?id=2001&lang=cs&design=default&archive=actual&listtype=tiles REFLEX) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st leden 29, 2014 11:15 am Předmět: |
|
|
Nemyslím, že se mlčí, já k tomu napsal vše, co zatím vím, stejně tak na webu Extrifitu k tomu je vyjádření. Jinak výše někdo zmínil i možný problém s Antidopingovým výborem, to jsem tu už psal, že je (naštěstí) vyloučeno. Že je to ale celé problém, to je bez nejmenších pochyb. Zároveň platí, jak jsem i psal, jelikož původcem potíží je surovina gugul steron, tak stejných výsledků teď vyplave na povrch ještě mnohem více u dalších produktů dalších výrobců. Od jednoho z nich tu shodou okolností rozbor mám, i když ho sem nebudu dávat (i proto, že jeho jméno ještě asi ani nikde nebylo zveřejněno a ke mě se dostal tak nějak "omylem":). V jeho "prospěch" mluví trošku to, že zjištěná množství v tom gugul steronu byla ještě do nedávna pod prahem zjistitelnosti jakoukoliv detekční metodou, což nepřímo koresponduje i s tím, co výše psal Draper. A jinak jen k tomu "se mlčí", ono fakt je spíš ten, že doba, kdy tohle lidi zvedalo ze židle, je pryč. Ostatně i proto už většina rozborů, co tu máme (a že jich děláme desítky a desítky), zůstává založená a na web nejde. Byť interně na jejich výsledky pochopitelně odpovídajícím způsobem reagujeme, to je jasné, však proto se i dělají.
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: st leden 29, 2014 11:21 am Předmět: |
|
|
Extrifit se vyjadřoval na sociální síti v tom smyslu, že tady to bylo pouze baleno. Problém byl tedy už u výrobce mimo ČR. Teď je ale o to, že se teda všechny český produkty tady nevyrábí, takže si český výrobce může nechat takhle dovézt cokoli
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st leden 29, 2014 11:22 am Předmět: |
|
|
| vaclav.p napsal: | | Extrifit se vyjadřoval na sociální síti v tom smyslu, že tady to bylo pouze baleno. Problém byl tedy už u výrobce mimo ČR. Teď je ale o to, že se teda všechny český produkty tady nevyrábí, takže si český výrobce může nechat takhle dovézt cokoli |
To víš až teď?
|
|
| nahoru |
|
 |
Pretorian
|
Zaslal: st leden 29, 2014 11:29 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | ....Ostatně i proto už většina rozborů, co tu máme (a že jich děláme desítky a desítky), zůstává založená a na web nejde. Byť interně na jejich výsledky pochopitelně odpovídajícím způsobem reagujeme, to je jasné, však proto se i dělají. |
Cili jinymi slovy zde pises,ze klidne budes prodavat jedovaty suplementy,hlavne kdyz se o tom "jeste nevi",tak to totiz v tvem postu vyzniva.....,co teda delas,napises ty firme "interne" davejte tam min jedu,protoze to uz je dle nasich rozboru neunosny??!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st leden 29, 2014 11:32 am Předmět: |
|
|
Mně nedělá dobře reagovat na uživatele, co tu má dva příspěvky, protože to mnohdy v podobné tématice nemá s věcnou debatou a reálným zájmem z jeho strany nic společného:). Každopádně to, cos napsal, jsem já nenapsal. Naopak. Děláme rozbory proto, abychom to, co se byť v hloupostech odlišuje, okamžitě stahovali z prodeje, upozorňovali na to výrobce a žádali změnu i u všech ostatních prodejců, aby takové zboží v oběhu nebylo. Btw. ono energie vložená do tohoto postupu pro třeba 10 rozborů se rovná energii potřebné pro zveřejnění rozboru třeba jediného, protože to s sebou přináší mnoho a mnoho dalších hodin práce. Tzn. jednoznačně větší efekt na výslednou kvalitu suplementů má námi zvolený způsob. Ale klidně si to vykládej jinak, to je na tobě.
P.S.: Každopádně děkuji, že tady používáš méně sprostých slov, než jsi mi poslal v soukromé zprávě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pretorian
|
Zaslal: st leden 29, 2014 12:36 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | Mně nedělá dobře reagovat na uživatele, co tu má dva příspěvky, protože to mnohdy v podobné tématice nemá s věcnou debatou a reálným zájmem z jeho strany nic společného:). Každopádně to, cos napsal, jsem já nenapsal. Naopak. Děláme rozbory proto, abychom to, co se byť v hloupostech odlišuje, okamžitě stahovali z prodeje, upozorňovali na to výrobce a žádali změnu i u všech ostatních prodejců, aby takové zboží v oběhu nebylo. Btw. ono energie vložená do tohoto postupu pro třeba 10 rozborů se rovná energii potřebné pro zveřejnění rozboru třeba jediného, protože to s sebou přináší mnoho a mnoho dalších hodin práce. Tzn. jednoznačně větší efekt na výslednou kvalitu suplementů má námi zvolený způsob. Ale klidně si to vykládej jinak, to je na tobě.
P.S.: Každopádně děkuji, že tady používáš méně sprostých slov, než jsi mi poslal v soukromé zprávě. |
Jiste,beru na vedomi a omlouvam se za vice ci mene prvotni hot reakci ...
Byl jsem do cele teto nestastne causy zatazen i ja tim,ze jsem dal na Tvoje reci o hoch-top kvalite ceskych vyrobku a doporucil jsem tento vyrobek Extrifitu jednomu vyznamnemu pravnikovi pro jeho vyzranou dceru co se ted snazi cvicit...,domnival jsem se,ze vis o cem mluvis,kdyz vychvalujes CZ vyrobky a samozrejme jsem Ti veril.Tot vse.Ja si nic rozhodne nechci vykladat jinak,jak pises,jen davam na Tvoje x-krat opakovane doporuceni,jelikoz jsem se domnival,ze vis jako odbornik v dane oblasti o cem mluvis.Jak je videt,bohuzel nevis.
Vysledek vidis a jiste si domyslis,jak ted vypadam.Mel jsem i v tom smyslu velmi neprijemny telefon ze strany toho advokata s tim, ze jsem jeho dceri doporucil, cituji: nebezpecne drogy nicici zdravi" a dalsi .....,po precteni tohoto elaboratu z oficialniho webu potravinynapranyriTECKA cz si zcela neznaly clovek pomysli dle Tebe prosim Te co?!
potravinynapranyri.cz/Detail.aspx?id=2046&lang=cs&design=default&archive=actual&listtype=tiles
No, jen na vysvetleni,tezko ted jiz reklamovat tento vyrobek,uz to cele sezrala.No..nakonec nejaka reklamace a vraceni par drobnych moje image travice uz by stejne nezachranila...
To jestli bude ta pravni firma zalovat nejen Extrifit,nybrz i Tebe,jelikoz to bylo koupeno v Tvem obchode,to ponechavam stranou...to bude jina heavyweight kapitola.Rozhodne bych to pri sile teto firmy disponujici desitkami spickovych pravniku a napojenim na media a do statni spravy na lehkou vahu rozhodne nebral.Dal se k tomu vyjadrovat nebudu.
Jinak Tvoji poznamku o dvou postech povazuji za irelevantni,ano mas pravdu,dva posty,ale nakoupil jsem zde u Tebe na eshopu summa za vice nez 100.000 czk a tim,ze nepisu do fora,jsem zrejme deklasifikovan na uroven cloveka,co nema co na cokoli rikat,natoz kritizovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pretorian
|
Zaslal: st leden 29, 2014 12:41 pm Předmět: |
|
|
Zkus se prosim vzit do pozice neznaleho cloveka,co donesl "bezva-cz-kvalita"vyrobek svoji obtloustle dceri a pak kdyz to cele sezere, si precte tohle ::
Ty bys Ronnie nezavolal tomu chlapovi,co Ti to s klidem doporucil??!
XTREME 24 HOURS FAT BURNER
Skupina potravin: Zvláštní výživa, doplňky stravy / Doplňky stravy
Kategorie: Nebezpečné potraviny
Nevyhovující parametr:
androstendion (androst-4-en-3,17-dion)
1-dehydroandrostenedion
progesterone
Ve výrobku byla zjištěna přítomnost látek androstendion (androst-4-en-3,17-dion), 1-dehydroandrostenedion, progesteron.
Androstenedion a 1-dehydroandrostenedion jsou anabolické androgenní steroidy ve smyslu zakázaných látek uvedených v Seznamu zakázaných látek a metod dopingu pro rok 2013.
Androstendion je od roku 1997 na seznamu zakázaných látek vydaném Mezinárodní antidopingovou komisí a nelze jej používat pro výživu sportovců. Nežádoucí účinky látky 1-dehydroandrostenedion zahrnují poruchy srdečního rytmu, akné, snížení HDL cholesterolu či podporu nárůstu nádoru prsu u žen a karcinomu prostaty u mužů.
Progesteron je ženský pohlavní steroidní hormon. Léčivé přípravky s jeho obsahem se používají výhradně na lékařský předpis.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: st leden 29, 2014 12:46 pm Předmět: |
|
|
Nemá kupovat dceři spalovače ale hnát jí bičem běhat do sjezdovky
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st leden 29, 2014 12:47 pm Předmět: |
|
|
Děkuji za příspěvek, přečetl jsem si ho, dál ale na tebe reagovat nechci. Telefonní spojení na mě je 773 222 270, kdyby Tě něco k tomu skutečně zajímalo, případně kdyby ty autobusy právníků nevěděli, kde u nás mohou zaparkovat, až mě pojedou heavyweight lynčovat. Debatě se nevyhýbám, rád, kdykoliv a o čemkoliv, ale doopravdy ne s někým, kdo si tu (dle mého názoru) jen za účelem flamu založí nick. Bez ohledu na to, jak to odůvodňuješ, nevěřím tomu.
Přes všechno výše uvedené ale zároveň bezvýhradně platí, že budeš-li mít skutečně nějaké starosti, jaké výše naznačuješ, rád pomohu v maximální míře. Ostatně i k tomu je kdyžtak použitelný ten telefon.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pretorian
|
Zaslal: st leden 29, 2014 1:05 pm Předmět: |
|
|
Diky za kontakt, lyncovat Te jiste nikdo nebude ani autobusy jiste neprijedou.
Ja nejsem expert v oboru suplementu,to jsem predpokladal u Tebe,ze vis co mluvis,kdyz neco vehementne rikas a doporucujes.
Spis mi Tvoje dalsi poznamka ohledne flame prijde od tebe dosti nabubrela.Flame rozhodne rozpoutavat nechci,jen jsem napsal svuj nazor na vec,jelikoz jsem tim byl sam postizen,jinak ja osobne nemam duvod o cemkoli dalsim komunikovat,ja vcelku starosti,mimoto ze vypadam jak travic/idiot nemam.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st leden 29, 2014 1:18 pm Předmět: |
|
|
Proboha vy z toho nekteri delate vedu  ale predpokladam, ze vam nejde o to, ze jsou tam nejake naprosto zanedbatelne stopy cehoci, co vam stejne nijak neublizi, i kdyby tam toho bylo mnohem vic , ale o to, ze je to slavny Extrifit, ktery je trnem v oku mnoha lidi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pretorian
|
Zaslal: st leden 29, 2014 1:29 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Proboha vy z toho nekteri delate vedu ale predpokladam, ze vam nejde o to, ze jsou tam nejake naprosto zanedbatelne stopy cehoci, co vam stejne nijak neublizi, i kdyby tam toho bylo mnohem vic , ale o to, ze je to slavny Extrifit, ktery je trnem v oku mnoha lidi |
To se,alespon teda v mem pripade, velmi mylis ,me trnem rozhodne neni,naopak to bylo... ja naopak Extrifit uprednostnoval vzdy pred cimkoli,jelikoz me chutnalo a dle rad Ronnieho se ma jednat i o kvalitni vyrobek.
BTW.ted mam protein Reflex Instant DeLuxe coko - no..coko Extrifit chutna lip.
a Reflex Whey Duo vanilka - chut silena k zbliti!!! Jak hrachova zvetrala kase..
Takze jsem si v nedeli zrovna rikal,ze si objednam dve krabice Extrifit..na vylepseni chuti po te hrachove Reflex sracce...
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st leden 29, 2014 1:48 pm Předmět: |
|
|
Si idiot, ak si reflex kupuješ kvôli chuti... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|