SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 86, 87, 88 ... 104, 105, 106  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pretorian

PříspěvekZaslal: st leden 29, 2014 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Si idiot, ak si reflex kupuješ kvôli chuti...

Jedine kvuli chuti....priste si ho uz nekoupim,protoze je to hnusna chut...to deluxe coko jeste jde i kdyz i to ma chemicky ocas...,ale ten vanilhrachovej Duo--to je strasny!!!!!!!!!!!!!
Vyzkousel jsem uz snad vsechny proteiny
,cena me nezajima,setrit nemusim,ale musim rict ze ten Extrifit,aspon me,chutna nejlip.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bazycek

PříspěvekZaslal: st leden 29, 2014 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A ty si utratil vic jak 100 tis? Co ty si za trola ze si kupujes doplnky podle chuti. No comment.
TheCory

PříspěvekZaslal: st leden 29, 2014 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bazycek napsal:
A ty si utratil vic jak 100 tis? Co ty si za trola ze si kupujes doplnky podle chuti. No comment.

Ale, no tak, nadávat si zde nemusíme. Sice je blbost kupovat doplňky primárně kvůli chuti, ale zase souhlasím s tím, že když něco člověk bere pravidelně, alespoň jednou denně, nemělo by mu to lézt krkem. Proto z Gainerů používám GoPro30, přestože to není úplně TOP a ačkoliv to zní divně, moc mi chutná Super Hydro 80.

Když se pak vrátíme k tomu topicu, je teď lepší vynechat všechny suplementy, co obsahují gugguly?
Tom3

PříspěvekZaslal: st leden 29, 2014 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo vsichni si kupuji doplnky jen podle slozeni, nikdo si to nekoupi znovu protoze mu to chutnalo
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st leden 29, 2014 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TheCory napsal:
Když se pak vrátíme k tomu topicu, je teď lepší vynechat všechny suplementy, co obsahují gugguly?

Já tu mám rozbor jiného suplementu, který měl s touto surovinou aktuálně také problém, a sice jak jsem zmiňoval, dávat ho sem celý nechci a nejspíš ani nemůžu, ale čísla citovat bez uvedení jmen asi lze. V něm bylo nalezeno 130 mikrogramů androstendionu na 1 kg látky (zde otázka, zda-li jen gugul steronu nebo celého suplementu, nejsem schopen to z toho vyčíst), 35 miligramů progesteronu na 1 kg látky a 71 mikrogramů testosteronu na 1 kg látky. V kapsli suplementu je takové látky řekněme 50 mg, tzn. taková kapsle by obsahovala 6,5 nanogramů androstendionu, 1,75 mikrogramů progesteronu a 3,55 nanogramů testosteronu. Snad jsem se v těch číslech neztratil a je to spočítané dobře. Na druhou stranu tam píšu zmíněnou nejistotu, pokud to tedy není jen v gugul steronu, ale v celém suplementu, je třeba vše uvedené (pro jednu tabletu) vynásobit cca deseti.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
vaclav.p

PříspěvekZaslal: st leden 29, 2014 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobře, a ten spalovač od extrifit, který byl zveřejněn na pranýři, dopadl lépe/hůře/stejně než tento jiný suplement?
Petey

PříspěvekZaslal: čt leden 30, 2014 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

po dvoch tyzdnoch pouzivania iron pump - celkom slusny nakopavac aj pumpa (porovnatelne s assaultom),ale je tam velmi divny a stiplavy "aftertaste". Na zaciatku prijemna chut,ale ked to dopijem, tak ostane divny pocit v ustach, asi ako po bsn hyper fx
Luster

PříspěvekZaslal: čt leden 30, 2014 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to by mozna mohl delat ten extrakt z plodu hlohu, btw, docela vhodna vec do pre-workoutu
sekac 1985

PříspěvekZaslal: ne únor 02, 2014 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem zkusil ten všude vychvalovanej hellnox a teda nic moc za ty prachy !! teda spíš vůbec nic..Sparing to samý, už sme to zkoušeli 3 a kde nic tu nic a to sem dával 3 vrchovatý odměrky..Už jsme tomu dali i přezdívky - hellshit a hellsračka.. Hlavně že ten borec ve videu to vychvaluje až do nebes, tak zadarmo to nedělá...Bohužel tak je to skoro ze všim od extrifitu, reklama pěkná, ale to je tak vše, tot můj názor.
Bara

PříspěvekZaslal: ne únor 02, 2014 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sekac 1985 napsal:
tak jsem zkusil ten všude vychvalovanej hellnox a teda nic moc za ty prachy !! teda spíš vůbec nic..Sparing to samý, už sme to zkoušeli 3 a kde nic tu nic a to sem dával 3 vrchovatý odměrky..Už jsme tomu dali i přezdívky - hellshit a hellsračka.. Hlavně že ten borec ve videu to vychvaluje až do nebes, tak zadarmo to nedělá...Bohužel tak je to skoro ze všim od extrifitu, reklama pěkná, ale to je tak vše, tot můj názor.

A mě zase funguje jakž takž jako jedinej..jehličky a pocení..neříkám,že super pecka,ale něco tam je.Mluvím o 2 odměrkách.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
sekac 1985

PříspěvekZaslal: ne únor 02, 2014 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo jehličky a pocení mám taky,tak jestli to má bejt hlavní efekt, že se potim jako prase a svědí mě xicht, tak se omlouvám, funguje super , zkusim najít něco na větší nabuzení do tréninku, oddálení únavy, pumpu...to totiž hledám marně, zkoušel sem toho už hodně a furt nic
Toulpecj

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Někdo zkušenosti s českým výrobkem Beast Virus?
Luster

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Toulpecj napsal:

koukal sem na slozeni a za tu cenu to teda zadnej zazrak neni..
Olejnas

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Toulpecj napsal:

Slozeni nevypada zle, takovy standard, za ty penize rozhodne koupis lepsi.
Vzorky uz nerozdavaji, tak nevim.
Chadzi

PříspěvekZaslal: pá únor 14, 2014 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nějaká zkušenost s IronPump od MP?
Thermogenic Active | Survival
Účinná kombinace synefrinu, kofeinu, L-karnitinu a dalších látek do redukce hmotnosti.
399 Kč
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 86, 87, 88 ... 104, 105, 106  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: