stimulator tvorby testosteronu

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - stimulator tvorby testosteronu  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> stimulator tvorby testosteronu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
h8core

PříspěvekZaslal: so leden 18, 2014 11:44 am    Předmět: stimulator tvorby testosteronu Odpovědět s citátem

Prosím o radu který je nejlepší nebo nejúčinější chcete li přípravek na tvorbu testosteronu? Děkuji za rady
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Grimley

PříspěvekZaslal: so leden 18, 2014 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus tribulus (já zkoušel nejdřív 10x větší dávku než DDD, potom 15x větší) ... fungovalo to výborně na vysávání prachů z peněženky, ale je pravda, že mám teď chlupatější ramena...jen nevím jestli z tribulu, nebo z toho škou, když jsem zjistil, kolik by mě to stálo na 8 tejdenní užívání
Spam

PříspěvekZaslal: so leden 18, 2014 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Správná strava, trénink, spánek, baby

Strava:
http://kulturistika.ronnie.cz/c-5234-testosteronova-vyziva-i.html
http://kulturistika.ronnie.cz/c-5261-testosteronova-vyziva-ii.html
http://kulturistika.ronnie.cz/c-5262-testosteronova-vyziva-iii.html

Trénink:
Zákl. těžké vícekloubové cviky s volnou váhou - SQ, DL, BP, PC, PP atd...

Naposledy upravil Spam dne so leden 18, 2014 3:29 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
duke.dukem

PříspěvekZaslal: so leden 18, 2014 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z volne dostupnych pravdepodobne D-asparagová kyselina (DAA) - 3g/denne a za zlomek ceny kvalitniho tribulu. Samozrejme nejlepe pro cvicence 30+
Zacatecnik Anthony

PříspěvekZaslal: so leden 18, 2014 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Správná strava, trénink, spánek, baby

Strava:
http://kulturistika.ronnie.cz/c-5234-testosteronova-vyziva-i.html
http://kulturistika.ronnie.cz/c-5261-testosteronova-vyziva-ii.html
http://kulturistika.ronnie.cz/c-5262-testosteronova-vyziva-iii.html

Trénink:
Zákl. těžké vícekloubové cviky s volnou váhou - SQ, DL, BP, PP atd...

Like
Shadoww

PříspěvekZaslal: so leden 18, 2014 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na předpis: clomifeni citras
Volně prodejné v zahraničí: formestan, arimistan (erase), 7,8-benzoflavon
Volně prodejné u nás: DAA, resveratrol, bór (?)
MikTek

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi jsem vadnej nebo staromodní...ale do ted jsem nějak nepobral jak můžeš mít radost z výsledku který si nevydřeš?

Bud na to máš od přírody nebo ne...dřít, žrát, dřít, žrát je podle mě ten systém co funguje, ne flákat jídlo a cvičit lehounce k tomu se cpát tabletkama na tohle a na támhleto a myslet si, že to poroste samo :)

Jediný co tak uznávám je DOPLŇEK stravy (bílkovin, sacharidů) a v dietě Assault k nabuzení energie...

Ale podle mě na to přijdeš sám, až do toho vysypeš tisíce a výsledek bude uplně stejnej, protože k tomu budeš cvičit jako do ted :)

Na jednu stranu to "chápu" chceš rychlý svaly a koupit si laďák na káru aby ta 1.6 co nejvíc řvala, že se nepletu ? :)
tezzy196

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Brokolice ...
Mablung

PříspěvekZaslal: ne leden 26, 2014 12:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MikTek napsal:
Asi jsem vadnej nebo staromodní...ale do ted jsem nějak nepobral jak můžeš mít radost z výsledku který si nevydřeš?

Bud na to máš od přírody nebo ne...dřít, žrát, dřít, žrát je podle mě ten systém co funguje, ne flákat jídlo a cvičit lehounce k tomu se cpát tabletkama na tohle a na támhleto a myslet si, že to poroste samo :)

Jediný co tak uznávám je DOPLŇEK stravy (bílkovin, sacharidů) a v dietě Assault k nabuzení energie...

Ale podle mě na to přijdeš sám, až do toho vysypeš tisíce a výsledek bude uplně stejnej, protože k tomu budeš cvičit jako do ted :)

Na jednu stranu to "chápu" chceš rychlý svaly a koupit si laďák na káru aby ta 1.6 co nejvíc řvala, že se nepletu ? :)

Si vadnej a staromódní
Já bych klidně do sebe sypal tablety, kdyby to (svaly, ne tuky) rostlo samo. Neroste
Shadoww

PříspěvekZaslal: ne leden 26, 2014 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MikTek napsal:

Nejsi staromódní...jsi jen klasickej alibista co uznává jen to co žere právě on Pro někoho je to jen protein, pro někoho kreatin, pro tebe protein a assault, pro někoho 1 gram testosteronu eod, ale přitom jste všichni stejní
A co kdyby se ukázalo, že assault obsahuje stejně jako jiný předtréninkáč Driven sports "Craze" syntetický stimulant odvozený od metamfetaminu, řekl by sis "fůjj jsem feťák a svaly jsem nabral z drog, teď už z nich nebudu mít nikdy radost"?

Někdo má přirozenou hladinu testosteronu 800ng/ml, jiný to štěstí nemá a je na 300nm/ml. Je stupidita koukat na toho druhého skrze prsty že pomocí zlých tablet vyžene svou hladinu tst třeba na závratných 350-400ng/ml...
Princ

PříspěvekZaslal: st leden 29, 2014 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nezapomínal bych, že hladina testosteronu se dá zásadně ovlivnit životním stylem. Trochu nevážně o tom pojednává článek http://potrebabytmutant.cekuj.net/mutantova-objemova-bible/
Midnight

PříspěvekZaslal: st leden 29, 2014 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Princ napsal:
Nezapomínal bych, že hladina testosteronu se dá zásadně ovlivnit životním stylem. Trochu nevážně o tom pojednává článek http://potrebabytmutant.cekuj.net/mutantova-objemova-bible/

No lol, nejvíce mě pobavilo tohle
citace:
Protože prostě jsem nenasytné hovado, které to může dělat :D. Pak mi teče z huby olej a krev a já to mám v píči :D. Nebo ojedu kamarádky své holky :D. Zaberu čtyři místa v autobuse, do školy nejdu, v obchodě s oblečením se svlékám mimo kabinku :D, prostě jsem rock star a polibte mi prdel :D

Away from the past
Princ

PříspěvekZaslal: čt leden 30, 2014 12:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

O tom, jak si užívá s kámoškama jeho holky, je hned předchozí článek

Ale pointa je, že testosteron jde účinně ovlivňovat i účinněji, než suplementací
MilanaliM

PříspěvekZaslal: čt leden 30, 2014 12:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

instant_testosterone_booster
Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
RavenStalker

PříspěvekZaslal: čt leden 30, 2014 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tys nikdy nepodváděl ve škole? Nikomu nezalhal, nic neošidil? Nevěděl jsem že tu žijí samí svatí. Proč by někdo chtěl zbytečné dření? Pokud někdo dělá kulturistiku tak mu je snad jedno z čeho to poroste ale chce vypadat tak a tak, nebo myslíš že někdo říká : ooo bože proč mi ty lýtka rostou tak lehounce, to mě štve, já bych je tak rád dřel tvrdě 3x týdně ale ono to stačí jen jednou.

Neuznávám nic ale sám beru gainer protein a Assault (což je vlastně dohromady asi 5 přípravků v jednom ale nic proti)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - stimulator tvorby testosteronu Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: