PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 530, 531, 532 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
P.Vac

PříspěvekZaslal: po leden 27, 2014 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Survival Ultra Speed 80 Fair Power
Chuť za 1 mínus.
Vanilka - za 1., TOP chuť, pro mě jedna z nejlepších vanilek co jsem kdy pil, trefený úplně do černýho. Přeslazený určitě ne. Pro mé chutě přeslazený určitě ne, hezky příjemně sladký.
Čokoláda - za 2., jsou lepší čokolády a nevím proč, ale aroma/kakao zvýrazňuje chuť hydra, takže vzniká chuťový ocásek - někdo to tu házel na chuť stévie, ale tou to není, tohle je chuť DH32. Zajímavý je, že se čokoláda na hydra používá k zamaskování hořké chuti a tady u Survivalu to funguje naopak, vanilka maskuje na 100%, čoko zvýrazňuje

Rozpustnost za 1. Není co dodat.
Pěnivost za 1, minimální/žádná - komu pění asi moc často vykonává určitý pumpovací pohyb -> shakuje jako o život.
Stravitelnost za 1., velice podobná čistému hydru. Do tvrdé diety nevím jestli bych dával, za 30min po vypití (nalačno) se zvýší "chuť/hlad". Naopak tomu kdo jede IF se může velice hodit, s tímto proteinem už nelze řešit problém nahánění bílkovin v krátkém čase.

Složení? - Kvalita? / Protekce? Párkrát zde bylo toto rozebíráno. Podle mého to chce vyzkoušet, tento protein je opravdu unikátní, ať to zní jakkoli marketingově, je tomu tak. Propagace ze známosti tady být může, kamarádství takto přeci funguje, ale v tomto případě můžeme být rádi, že tomu tak je a máme k dispozici takovou kvalitu. A cena? Co se dá dělat, za kvalitu se platí. Hold vychytávat akce.

Doporučil bych rozhodně každému, kdo hledá kvalitní a rychlý protein, tohle je u mě číslo 1.
Komu bych ho nedoporučil? Snad jedině někomu kdo by chtěl rvát tento protein do mléka

Závěrem děkuji Ronniemu za poskytnuté vzorky. Děkuji pane Inženýre.

PS: Už jdou koupit vzorky v obchodě!

Naposledy upravil P.Vac dne pá leden 31, 2014 9:52 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tojotomi

PříspěvekZaslal: čt leden 30, 2014 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedávno jsem si koupil banánový Combat Powder od MusclePharm a je to neskutečně přeslazený. Budu se toho muset zbavit. Dotaz tedy je, jak je na tom v porovnání s Survival Ultra Speed 80 Fair Power, který je teď v akci? P.Vac píše, že přeslazený není, ale je otázkou jak by hodnotil ten Combat.

Řekněme, že Combat je 10 na škále od 1 do 10, kdy 10 je nejsladší. Jaký stupeň byste dali Ultra Speed 80? Ocenil bych názor těch, kteří oba proteiny měli a mohou jednoduše porovnat. Díky.
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 30, 2014 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne treba ta "preslaznost" (v mem pripade cti mirna nedoslazenost ) nekterych proteinu naprosto vyhovuje ,protoze stejne i ty podle nekterych preslazene proteiny si obvykle jeste doslazuji, respektive delaval jsem to, kdyz jsme nejake pouzival.
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt leden 30, 2014 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tojotomi napsal:
Nedávno jsem si koupil banánový Combat Powder od MusclePharm a je to neskutečně přeslazený. Budu se toho muset zbavit. Dotaz tedy je, jak je na tom v porovnání s Survival Ultra Speed 80 Fair Power, který je teď v akci? P.Vac píše, že přeslazený není, ale je otázkou jak by hodnotil ten Combat.

Řekněme, že Combat je 10 na škále od 1 do 10, kdy 10 je nejsladší. Jaký stupeň byste dali Ultra Speed 80? Ocenil bych názor těch, kteří oba proteiny měli a mohou jednoduše porovnat. Díky.

Ten Survival Ultra Speed ve vanilce je chutný, sladší, ale podle mě o něco méně než Combat (tak 8, když už teda chceš číslo, ale je to hrozně subjektivní hodnocení).

Případně mi velmi (!) chutnal protein od Optimum Nutrition (Complete) ve vanilce, ten není tak sladký (6).
seeya

PříspěvekZaslal: čt leden 30, 2014 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mam tiez bananovy kombat ale davam ho do mlieka..a v poho, su aj horsie veci heh
Tojotomi

PříspěvekZaslal: pá leden 31, 2014 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky pánové. Koupím Ultra Speed včetně vzorků jednotlivých příchutí a když nebude chutnat, tak se toho zbavím.

Seeya: Já vůbec nesladím a sladké ani nejím, takže tohle je pro mě prostě peklo. S tím mlékem to ještě vyzkouším.
Chadzi

PříspěvekZaslal: pá leden 31, 2014 12:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cellucor Performance Whey - mám vanilku a chuť je opravdu výborná.
Tom3

PříspěvekZaslal: pá leden 31, 2014 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem taky ochutnal ten survival speed protein (dekuji Martinovy za vzorky).
Slozeni supr, rozpustnost ok, nepeni, do pul hodiny nevim ze jsem neco vypil takze stravitelnost taky supr, chut je takova.. jina.. ale vubec ne spatna, vanilka mi chutnala vic jak cokolada. + slazeno stevii, ja osobne zadny minusy nenasel. Za me cena odpovida kvalite.
P.Vac

PříspěvekZaslal: pá leden 31, 2014 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tojotomi: Obávám se, že mě budeš proklínat, žes dal na mě Pokud to máš opravdu jak píšeš, že vůbec nesladíš a nejíš sladké, tak to bude asi opravdu "peklo". Ale to bude pro tebe většina proteinů, sladké chutě prostě jedou a já osobně to mám jako Draper (zdravím) , přeslazený protein pro mě defakto neexistuje. Takže bych měl upravit své tvrzení, "za mě určitě není přeslazený".
CP od MP banán je pro mě v poho, sladký akorát až dost a porovnání s Ultra speed tak o stupínek výše, číselně asi nemá smysl psát, pro mě to může být 7 a 8 a pro tebe 10 a 11. Zkoušel jsi i Combat ve vanilce či čokoládě? Ty jsou (za mě) lepší, sedí o trochu lépe, on ten banán jak je přecijen trochu "chemický", tak tu sladkost zvyšuje.
Pokud bys měl opravdu problém se spotřebováním, tak písni a můžem se domluvit na obchodě
A ještě jedna věc, OT - Nejsi vyznavačem pálivého/hořlavého jídla? Mi přijde, že každý kdo miluje pálivý nemá rád sladký
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá leden 31, 2014 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tojotomi: tak to si kup protein bez příchutě od jedné nejmenovaní brněnské firmy - chutná jak nadrcená omítka.
Dále doporučuji BCAA, ty chutnaj jak nadrcené brufeny.
Draper

PříspěvekZaslal: pá leden 31, 2014 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Tojotomi: tak to si kup protein bez příchutě od jedné nejmenovaní brněnské firmy - chutná jak nadrcená omítka.

A jak cekas, ze budou chutnat cisty BCAAcka, jak vanilkova zmrzlina?
Luster

PříspěvekZaslal: pá leden 31, 2014 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

P.Vac napsal:
Mi přijde, že každý kdo miluje pálivý nemá rád sladký

palivy si delam skoro vsechno a sladky miluju
Douglas

PříspěvekZaslal: pá leden 31, 2014 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
MAST3R napsal:

Presne tak, suroviny jsou proste vetsinou vic eklhaft, nicmene jim to vetsinou neubira na ucinosti a nekdo nema potrebu platit pridanou hodnotu za ochuceni, kdyz vysledek je obvykle stejny (rozumej vetsinou drahy hovna - cest vyjimkam typu wpc, hydro, sachry, bcaa - podle situace).
Abych del k veci, tak ja treba sladke taky nemusim, nicmene prednost dam necemu co mi chutna a jsou i veci, ktere zeru pac mi proste empiricky prijde ze mi pomahaji.
MAST3R

PříspěvekZaslal: so únor 01, 2014 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
MAST3R napsal:

A píšu někde něco takového?
Já jen píšu jak to chutna, ale nikde nepíšu jestli s tím mám problem, ten protein jsem pil občas samotný a to samé ty BCAA, narážel jsem na rozmzlsanost některých uživatelů, i když samozřejmě chápu, že když něco mám pít denně (či několikrát denně, tak by to mělo nějak chutnat).
Judson

PříspěvekZaslal: so únor 01, 2014 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Draper napsal:
MAST3R napsal:

A píšu někde něco takového?
Já jen píšu jak to chutna, ale nikde nepíšu jestli s tím mám problem, ten protein jsem pil občas samotný a to samé ty BCAA, narážel jsem na rozmzlsanost některých uživatelů, i když samozřejmě chápu, že když něco mám pít denně (či několikrát denně, tak by to mělo nějak chutnat).

Ja uz ten jejich wpc 80 a casein beru denne pres rok a furt ok, spokojenost.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 530, 531, 532 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: