|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
marka13
|
Zaslal: pá leden 31, 2014 11:09 am Předmět: jak na nohy , aby rostli? |
|
|
Co myslíte, jaky bude růstový efekt u těchto dvou variant treninku nohou.
První: denně udělám 100 dřepů s nízkou zátěží cca 30-40kg.
Druhá: pojedu nohy tak jednou za čtyři dny, těžké dřepy cca 80 kg, 5 serií + další 3 cviky ( předkopy, rumuni atd...), celkem cca 16-20 serií. Jako v klasickém splitu.
Možná je to hloupý dotaz, ale zajíma mne Váš názor. děkuju.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spam

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 11:14 am Předmět: |
|
|
Růst budeš podle mě u té druhé varianty... _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Rambus

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 11:21 am Předmět: |
|
|
Určitě druhá varianta. Ale 16-20 sérií už je podlě mě moc. A ty dřepy musí být fakt těžký tj. váhu pro 6-8 opakování. Kolik uděláš s 80kg? Jak dlouho cvičíš?
Jinak nejpravdivější pravidlo je, že všechno funguje, ale ne věčně.
|
|
| nahoru |
|
 |
marka13
|
Zaslal: pá leden 31, 2014 11:35 am Předmět: |
|
|
Cvičím 5 let, ale s nohama problém, jsem ektomorf. s těma 80 kg si myslím , že dám těch 6 opak. Často jezdim pyramidu, začínám s cca 50 kg na 15 opak. a pak se postupně dostanu na těch 80 kg. Cvičím podle pocitu, ne podle papíru, takže je to pokaždé trochu jinak. Chystam se na prkna, potrebuju nohy jeste namakat, ale jelikoz jedu standartni splity, tak jsem se jen chtěla zeptat na Váš názor. myslela jsem, že by mi třeba změna pomohla, ale asi nebudu riskovat, nemám moc času. po závodech zkusím tu první variantu a uvidím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rambus

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 12:33 pm Předmět: |
|
|
Pokud chceš změnu, tak si dej těch 80kg ve všech sériích místo pyramidy. Ale jestli dlouho cvičíš klasickým splitem partii jednou týdně, tak by bylo nejlepší změnit na trénink s vyšší frekvencí, tj. partii 2x nebo 3x týdně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 12:39 pm Předmět: |
|
|
Po pěti letech cviční dřepneš 80kg? Těch pět let jsi cvičil i nohy?
/Já myslel, že jde o chlapa
Naposledy upravil Chadzi dne pá leden 31, 2014 12:44 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 12:41 pm Předmět: |
|
|
Chtěla,myslela, pomohla,...
Je to holka, kolik chceš aby dřepovala? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 12:44 pm Předmět: |
|
|
Jo, omlouvám se, z první postu to nešlo poznat.
|
|
| nahoru |
|
 |
marka13
|
Zaslal: pá leden 31, 2014 1:05 pm Předmět: |
|
|
Jo, jo, jsem 40 ti letá holka. Vážim 55 kg, tak si myslim, že 80 kg mi bohatě stačí. Nedokazuju si, kolik na co zvednu, snažím se cvičit správně a je fakt, že se stále učím. Tak se mějte, jdu dřepovat. hezký víkend.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|