|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lukeee
|
Zaslal: čt leden 30, 2014 7:11 pm Předmět: Návrat k pohybu |
|
|
Zdravim, chtel jsem se zeptat na nejake tipy na trenink ke kteremu se chci vratit uz delsi dobu, jen nevim vubec cim zacit po skoro roce. Cvicil jsem od 15 do 19 a ty posledni tri roky hodne az se z toho stalo neco uplne jinyho nez cviceni, proste jsem chodil do posilovny ze zvyku, abych se nenudil, vubec uz me to nebavilo, pred tim jsem nemel asi dva roky pauzu dyl nez dva tydny, protoze jsem se bal, jak mi spadnou svaly. Prislo pak obdobi, kdy jsem se vsim seknul, prestal jsem jist a celkove to bylo divny obdobi, kdy jsem se proste ze dne na den na posilovnu vykaslal. Delal jsem driv hlavne objemovy treninky, hlavne abych byl velkej. To uz dneska ani moc nechci, chtel bych hlavne byt celkove fyzicky dobre pripraveny a nezvedat co nejvetsi vahy a sezrat, co se da. Se svoji postavou jsem nikdy plne spokojen nebyl, nemam ale problem ze bych vic tloustnul. Ani za ten rok jsem o vsechno neprisel uplne. O co mi jde, jestli mi poradite s cim zacit, nejaky konkretni trenink, je mi jasny ze budu muset zacit i behat, protoze chci i kondici a nejlip silny bricho, napadl me nejaky trenink s lehci vahou nebo ani nechodit do posilovny, nevim, jak rikam, chci ted spis byt vyrysovany i hubeny ale silny a celkove proste funkcni. Date mi nejake rade cim zacit, jestli treba koupit hrazdu jen a behat nebo na bricho jeste neco? Dik moc vsem :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 7:20 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, já už na zbytečné objemy taky kašlu. Podiv se na youtube na P90X, je to cvičení doma a je to dobré na sílu a kondici. Kondice mi dobře stoupla, nebyl problém jet hodinu posilování a pak ještě zaběhnout 5 km. Pokud nemáš moc času, je tu nové P90X3, co ti zabere jen 30 minut denně, kromě neděle..zde to povinné není. A je to vážne super a zábava.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukeee
|
Zaslal: čt leden 30, 2014 7:29 pm Předmět: |
|
|
O P90 jsem slysel uz drive ale vubec nevim o cem to je, najdu o tom vice, diky moc !
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 8:28 pm Předmět: |
|
|
A nechceš i nachystat protein?  Je to lehké stáhnout :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukeee
|
Zaslal: so únor 01, 2014 5:29 pm Předmět: |
|
|
Dá se to koupit i v Česku, tady v shopu to nemaj, na aukru to je treba
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|