Bradla na triceps - bolest kličnich kostí

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bradla na triceps - bolest kličnich kostí  Úvodní stránka -> Trénink -> Bradla na triceps - bolest kličnich kostí
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Daspy

PříspěvekZaslal: čt leden 30, 2014 11:57 am    Předmět: Bradla na triceps - bolest kličnich kostí Odpovědět s citátem

ahoj hosani

prosimvas potreboval bych radu... cvicim 4 mesice pravidelne... muj treninkovej plan zahrnuje jeden z nejucinejsich cviku na triceps a to sou klasicke bradla.. problem je ten, ze kdyz je cvicim, citim velky tlak na klicni kosti na obou stranach a pote co cvik docvicim a seskocim z bradel na zem, tak me klicni kosti zacnou opravdu hodne palcive bolet cca na 5 sekund, kaztou serii se bolest stupnuje. Chtel jsem se zeptat, jestli se s timto problemem nekdo uz nesetkal a jestli casem treba az zesilim vice problem zmizi nebo co s tim ? Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ondra.kr

PříspěvekZaslal: čt leden 30, 2014 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nesetkal jsem se s tim poněvadž bradla necvičim. Ale vím že jet přes bolest není zrovna nejlepší. Takže podle mýho názoru by ses na bradla měl vykašlat
Cratach

PříspěvekZaslal: čt leden 30, 2014 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mas tam nakou svalovou dysbalanci a otazka je i tvoje technika cviku. S dysbalanci ale vic neporadim, musis pockat, jestli ti nenapise nekdo zkusenejsi.
Lord_Ivory

PříspěvekZaslal: čt leden 30, 2014 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim.

Me to chyta jen u leveho ramena (pres klicovou kost) a pouze kdyz jdu na bradlech hodne nizko. Zatim jsem neprisel na to, co s tim.
mnemo

PříspěvekZaslal: čt leden 30, 2014 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem to měl úplně stejně před rokem a něco, když jsem s nějakým pravidelnějším cvičením začínal a bolelo to tak, že už se dál nedalo jet, tak jsem prostě bradla vynechal. Rok jsem tenhle cvik nejel. Poslední dva měsíce ale už bradla opět cvičím a nepociťuji jakýkoliv náznak bolesti. Takže to připisuju tomu,že jsem byl na začátku slabej a na bradla jsem ještě neměl, ale pod tíhou ega je cvičil dál až jsem to přetáhl :).
Redshank

PříspěvekZaslal: so únor 01, 2014 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl jsem něco podobnýho u jiných cviků s vlastní vahou ( ruzny planky na rukou), hlavně u cviků co jsem dělal poprvé nebo jsem nebyl na to zvyklej, zesílením to téměř uplně zmizelo, ale pamatuju si že třeba u toho planku mi pomáhalo pomalu se pouštět na zem, ne zničeho nic povolit a spadnout..taky jde o to jestli ot je opravu kost, nebo třeba nějaká šlacha/úpon, každopádně tím zesílením by se to podle mě mělo určitě zlepšit
Marr

PříspěvekZaslal: ne únor 02, 2014 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkusil si měnit šířku úchopu?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Bradla na triceps - bolest kličnich kostí
Rychle na stránku:

Přejdi na: