|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eschaia

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Morwinyon
|
Zaslal: ne únor 02, 2014 8:11 am Předmět: |
|
|
To není moc kvalitní ;-) ono když si udeláš domácí z arasidu které jsou z oriskarny :-)100g za 13kč, do toho dáš kokosovy tuk, budeš mít kvalitu úplně jinde a cena je srovnatelná..,jen to patlani se s tím :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: ne únor 02, 2014 8:37 am Předmět: |
|
|
Z jakého důvodu není "noc kvalitní" ? Mně přijde 91% arašídů ok.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: ne únor 02, 2014 10:31 am Předmět: |
|
|
Z důvodu kvality těch arašídů.
To co píše Morw. bude určitě mnohonásobně lepší, ať už tím že víš co v tom máš a co tam přidáváš.
Tady u toho Peo'su máš made in India/China, docela dost cukru atd... Ale tím neříkám že ho taky nejím :-) _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
Naposledy upravil Spam dne ne únor 02, 2014 10:33 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne únor 02, 2014 10:31 am Předmět: |
|
|
Ony arašídy obecně jsou takový odpad mezi ořechy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
Candyman
|
Zaslal: ne únor 09, 2014 2:27 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Moocha napsal: | | Ony arašídy obecně jsou takový odpad mezi ořechy. |
Ale jo říkejme jim taky ořechy, na tom nesejde |
Ve skutečnosti jde o luštěninu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: čt únor 13, 2014 5:40 pm Předmět: |
|
|
Nevíte někdo o řeznictví v Ostravě kde by se dalo sehnat maso (Kuřecí nebo krutí) za dobré ceny, kdysi jsem chodil do Poruby, měli tam Prsa jen za 89/kilo (Trochu hrubší ořez z motýlka,takže se to muselo dost čistit od chrupavek atd.) ale postupem času to zdražili. _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: čt únor 13, 2014 6:04 pm Předmět: |
|
|
| Mick994 napsal: | | Nevíte někdo o řeznictví v Ostravě kde by se dalo sehnat maso (Kuřecí nebo krutí) za dobré ceny, kdysi jsem chodil do Poruby, měli tam Prsa jen za 89/kilo (Trochu hrubší ořez z motýlka,takže se to muselo dost čistit od chrupavek atd.) ale postupem času to zdražili. | Ja chodim na kureci do billy. Treba ted v nedelu bude akce cele kure a 4 ctvrtky za slusny penize. Ale ty akce tam jsou defakto denne na to Vodnanske kure. Jen teda ty cista kureci prsa jsou tam drazsi nez se daji sehnat u reznika, ale komu chutnaj jen cista kureci prsa? Kdo se nechysta na soutez, nebo do sebe nepotrebuje dostat kilo masa denne, tak si myslim, ze v tom neni problem si dat na obed misto sucheho prsa, ktere chutna jak chleba ctvrtku..
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: čt únor 13, 2014 6:20 pm Předmět: |
|
|
No, soutěž jak soutěž ... já se snažím jíst tak jak jím ... a "suchá" kuřecí prsa mi vyhovují ale díky _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt únor 13, 2014 6:33 pm Předmět: |
|
|
yura: mas recht,koupim 6 kurecich ctvrtek, bratru skoro tri kila, a upecu najednou do krupava, a hned mam na dva dny co jist
s jasminovou ryzi _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po únor 17, 2014 8:53 pm Předmět: |
|
|
Lidl, ode dneska Basmati 4.5kg za tusim 199.
A kupodivu kdyz jsem tam dneska byl, byly tam snad ete 2 cely palety. Konec Brna jak se jede na dalnici Bratislavu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Ivory

|
Zaslal: po únor 17, 2014 9:16 pm Předmět: |
|
|
Prijde mi, ze toho zacali brat vic :).
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: út únor 18, 2014 5:43 am Předmět: |
|
|
jj, je dobrá, ale za tuhle cenu jí normálně seženeš kdykoliv na vietnamský tržnici, beru 5kg za 200
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|