|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
smik
|
Zaslal: ne únor 02, 2014 9:32 pm Předmět: FullBody po 101. |
|
|
Čau momentálně cvičím lehko-těžký split. Nahromadili se pracovní povinosti a na nějakou dobu potřebuju chodit 3xtýdně. Medvěda nejspíš nemám šanci uregenerovat, Korte jsem jel na podzim. Tak jsem si poskládal takové fullbody. Můžete na to mrknout jestli by to tak nějak šlo? Případně co změnit?
Pondělí
dřep 6x5
MT 6x5
tlaky JČ hlavou nahoru 6x5
francouzský tlak 4x8
břicho
Středa
legpress 4x12
zakopávání 4x12
shyby (stahování kladky) 4x12
rozpažky s JČ 4x12
upažování ve stoji 4x10
upažování v předklonu 4x10
Pátek
dřep 6x8
přítahy v předklonu 6x8
bench press 5x8
tlaky JČ v sedě 5x8
bicepsový zdvih s VČ 4x8
břicho
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: ne únor 02, 2014 10:38 pm Předmět: |
|
|
Nechapu, co porad mate s tim neuregenerovanim beara. Co je k neuregenerovani na 10-15 seriich jednoho cviku, ktere ani nejdes do selhani. Troufam si tvrdit, ze klasicky kulturisticky split, kde cvicis do selhani nebo i za hranici selhani a pouzivas ruzne intenzifikacni metody je mnohem narocnejsi nez tohle.
Jinak k treninku, celkem slusne a rozumne sestavene , libi se mi to. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po únor 03, 2014 5:09 am Předmět: |
|
|
Vidím spíš problém ve skokovém navýšení tréninkového objemu, se kterým se tělo nedokáže při nestatku kvalitního spánku a jídla vypořádat. Pokud se někomu chce hodně makat (mně se nechce :-), ať si na vyšší objem postupně docvičí během třeba měsíce. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: po únor 03, 2014 9:45 am Předmět: |
|
|
To Draper:
No já se nechci vymlouvat. V mých 40-ti letech už přece jen ta regenerace není úplně ono.
Každopádně se třeba hecnu a někdy toho medvěda ještě vyzkouším
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po únor 03, 2014 12:26 pm Předmět: |
|
|
Aha , ja myslel , ze jsi nejaky nactilety kure :D
No kazdopadne porad na tom bearu nevidim nic tak drastickeho ani co se treninkoveho objemu tyka. Jak jsem rikal, klasicke splity mne prijdou casto mnohem narocnejsi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po únor 03, 2014 1:46 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | No kazdopadne porad na tom bearu nevidim nic tak drastickeho ani co se treninkoveho objemu tyka. Jak jsem rikal, klasicke splity mne prijdou casto mnohem narocnejsi. |
Naprostej souhlas. Pak je ale otázka, jak šmik jí a spí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: po únor 03, 2014 3:14 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: |
Naprostej souhlas. Pak je ale otázka, jak šmik jí a spí. |
Já ti dám šmika . Jinak smik spí průměrně až podprůměrně. Jelikož je v práci vystresovanej od 7:00 do 18:00 pak jde cvičit a ulehá někdy kolem 22-23:00, se vstáváním v 6:00. Bratru 7-8hodin toho naspí.
Jídlo myslím není až tak úplně špatné. Taková ta klasika. Ovoce, zelenina, maso (hovězí, losos, kuře, někdy vepřové) nějaké ty zdravé tuky,vejce, vločky, protein, klasické přílohy (rýže, celozrnné těstoviny, brambory). I když mám časově náročnou práci tak jíst můžu tak nějak kdy chci, hlad mám pořád a porce jsou solidní.
To MarkyV.
Korte mi problém nedělal. Nakonec na toho beara ještě nejspíš mrknu.
Nicméně ten můj postnutej trénink bych v nějakém období chtěl taky zažadit. Zatím se k němu vyjádřil jenom Draper. No tak snad je použitelnej.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|