|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
nopixel
|
Zaslal: ne únor 02, 2014 9:40 pm Předmět: Přítahy na hrazdě nadhmatem |
|
|
Zdravím všechny, chtěl bych se Vás zeptat, vůbec neposiluji, jen běhám 4x týdně. Chtěl jsem Vás poprosit o rady jak na přítahy na hrazdě nadhmatem. Hlásím se k armádě a jsou tam fyzické testy, vše zvládnu jen né přítahy na hrazdě. Možná vám to přijde úsměvné, ale musím se přitáhnout třikrát a já zvládnu sotva dvakrát a to s velkými problémy. Bohužel pro mě, že už jedu na testy 25. února, ale když projdu zdravotní prohlídkou a psychologickým vyšetřením a neudělám fyzické testy, tak mám nárok na reparát za dva měsíce. A tímto prosím o radu jak mám postupovat, abych zvládl tři přítahy nadhmatem. Předem děkuji za rady a postřehy.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: ne únor 02, 2014 9:45 pm Předmět: |
|
|
nie je ti to samému smiešne - hlásiť sa do armády a nevedieť spraviť TRI zhyby...ako sorry... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: ne únor 02, 2014 9:49 pm Předmět: |
|
|
Cvič je denně...stanov si nějakou hranici: 30,40,50, atd. a cvič. Uděláš dva? Tak uděláš dva. Uděláš jeden? Tak uděláš jeden. Chvilku si odpočiň a jakmile budeš moct, udělej další. Tak to dělej do té doby, než dáš dohromady počet, který sis stanovil. Cvič takhle jednou denně a uvidíš, jak se budeš zlepšovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: ne únor 02, 2014 9:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Carry

|
Zaslal: ne únor 02, 2014 10:01 pm Předmět: |
|
|
Já osobně můžu doporučit programy na shyby na stránkách funkcnitrenink.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
g3rtrud
|
Zaslal: ne únor 02, 2014 10:24 pm Předmět: |
|
|
Pre mňa je úsmevné skôr to že dáš 2 zhyby a potrebuješ dať 3. To fakt nie je veľký rozdiel, to by si možno dal aj hneď zajtra keby si sa kus hecol, a nie o 2 mesiace či kedy. Rob normálne série po 1-2 zhyboch s tým že si stanovíš nejaký počet opakovaní ktorý chceš dokopy dať, ako ti odporučil Chadzi. Prípadne môžeš skúsiť aj niečo také ako že sa odrazíš smerom hore a pôjdeš len negatívnu fázu smerom dole.
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: po únor 03, 2014 6:55 am Předmět: Re: Přítahy na hrazdě nadhmatem |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po únor 03, 2014 1:45 pm Předmět: |
|
|
@nopixel: Pořiď si hrazdu na místo, kde trávíš celý den a cvič to systémem GTG. Každou hodinu 1 - 2 shyby (častěji jeden, pokud jsou 2 max). Občas cvič jen vis ve spodní/horní pozici, občas negativy (kontrolované spouštění dolů). Místo rozcvičky běž dát pěstí tělocvikáři ze základky.
| Carry napsal: | | Já osobně můžu doporučit programy na shyby na stránkách funkcnitrenink.cz |
Čau Carry :)
|
|
| nahoru |
|
 |
tezzy196
|
Zaslal: po únor 03, 2014 4:47 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | Místo rozcvičky běž dát pěstí tělocvikáři ze základky. |
Jooo to bych si taky nekdy mohl dat jako rozcvičku. A vubec by mi toho starce znaveneho zivotem nebylo lito.
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: po únor 03, 2014 5:39 pm Předmět: |
|
|
Proč se sereš do armády když si slaboučkej?? To mi nevezme ani hlava ani prdel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: po únor 03, 2014 5:45 pm Předmět: |
|
|
Hele chlapče, tady nejsi v Africe kde dítě dostane do ruky bouchačku a je z něj Rambo. A oholit si hlavu, nakoupit maskáče a čekat že bude balit holky na to jakej seš velkej vojín, první dospěj a pak si urči co chceš být, já jsem se taky nestal kosmonautem jak jsem plánoval v šesti letech. _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
nopixel
|
Zaslal: út únor 04, 2014 4:35 am Předmět: |
|
|
| dunnoWayne napsal: | | Proč se sereš do armády když si slaboučkej?? To mi nevezme ani hlava ani prdel. |
Je to tak , že oslovila Armáda mě. Nevíš podrobnosti a už mě soudíš ? To, že to nezvládnu teď neznamená že to nezvládnu později. Nehledě na to ,že už jsem na vojně byl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: út únor 04, 2014 7:04 am Předmět: |
|
|
Tak - tak, v armáde máš aj funkcie právnikov, tlmočníkov, lekárov .... Občas tam potrebujú aj niekoho s mozgom, a nie len rambov. Takému stačia aj 2-3 zhyby.
|
|
| nahoru |
|
 |
flink

|
Zaslal: út únor 04, 2014 7:43 am Předmět: |
|
|
Vidím, že tu přispělo spoustu vysíračů, kteří si kvůli tomu založili profil, aby se mohli ventilovat, když doma musí šoupat nohama. Takových těch hospodských trenérů a premiérů. Vykašli se na ně, zatni zuby a makej, ono to nějakými shyby neskončí, pokud se tam dostaneš. Během kariéry budeš muset minimálně jednou za rok projít přezkoušením z fyzické připravennosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|