Domácí a sklepní posilovny

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 53, 54, 55  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Domácí a sklepní posilovny  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Domácí a sklepní posilovny
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Irminsul

PříspěvekZaslal: st prosinec 18, 2013 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

honzik833 napsal:
tak uz je mi to jasne :-) ja se redeji ujistoval, ze to bude tak nejak, bo uz jsem videl i klady kdy ty drzaky byli na vnejsim povrchu a nebylo to uplne ono:-)
Jasný no,nechci právě dělat kládu x hodin aby jí pak někdo ukradl.Tak jsem zvolil tuto možnost (stejně počítám že jí šlohnou).Tu palici tam nechávat nebudu,vždy jí pěkně někdo potáhne. . . .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Filip Mol

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vánoční dárek
Filip Mol

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A tohle je moje skoro dodělaná posilovna.

Naposledy upravil Filip Mol dne pá leden 10, 2014 7:03 am, celkově upraveno 1 krát
Filip Mol

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Filip Mol

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Daemon

PříspěvekZaslal: pá leden 31, 2014 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můj "performance" home gym, hrazdu už vyrábím, bude mohutná, něco jako tahle http://www.powergears.cz/fotky31088/fotos/_vyr_72DSC_0087.jpg, časem zátěžová vesta a kb....

Irminsul

PříspěvekZaslal: po únor 03, 2014 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3 tréninky jsem odložil a vyrobil jsem si stojan na dřepy,takže nový přírůstek....

Judson

PříspěvekZaslal: po únor 03, 2014 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super, ale jen drepy ? Na tom by prece melo jit pekne delat i military, bench, dokonce i bicaky )
Irminsul

PříspěvekZaslal: po únor 03, 2014 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Super, ale jen drepy ? Na tom by prece melo jit pekne delat i military, bench, dokonce i bicaky )

Jistě jde na tom cvičit víc věcí,ale hlavně jsem to dělal kvůli dřepům.Mám ještě takový stojan od Kettlera,ale tam když naložím například 100kg tak už mu moc nevěřím .Mám raději robusnější konstrukce . Hned zítra ho vyzkouším,teď na něm ještě zasychá barva.Hlavně mě vyšel na 500 kč
DaAnimal

PříspěvekZaslal: po duben 07, 2014 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Irminsul napsal:
Judson napsal:

Jistě jde na tom cvičit víc věcí,ale hlavně jsem to dělal kvůli dřepům.Mám ještě takový stojan od Kettlera,ale tam když naložím například 100kg tak už mu moc nevěřím .Mám raději robusnější konstrukce . Hned zítra ho vyzkouším,teď na něm ještě zasychá barva.Hlavně mě vyšel na 500 kč

Super stojan. Můžu se zeptat kde jsi kupoval ty Jakly? Budu si dělat taky stojan, ale zatím nemám tušení kde je koupit :)
Oddo

PříspěvekZaslal: po duben 07, 2014 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Irminsul pěkný stojan na bicáky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Irminsul

PříspěvekZaslal: po duben 07, 2014 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DaAnimal napsal:
Irminsul napsal:
Judson napsal:

Super stojan. Můžu se zeptat kde jsi kupoval ty Jakly? Budu si dělat taky stojan, ale zatím nemám tušení kde je koupit :)

Zdravím,no já je po pravdě dostal darem od kamaráda
Proto mě to vyšlo na 500kč jen něco za barvu a ještě jsem si u nás v práci zaplatil svářeče,jelikož neumím svařovat.
Tady Ti posílám plánek ze kterého jsem čerpal,máš tam veškerý materiál,já jsem si to jen lehce poupravil o ty čepy.Pak postni foto hotového výrobku
DaAnimal

PříspěvekZaslal: po duben 07, 2014 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Super, díky moc, už se nemůžu dočkat až to dám dohromady :)
harley1

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2014 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="femoris"]Našel jsem nějaké fotky z průběhu výroby,tak přidávám jako bonus...

Klietka+kladka

Zdravim.

Zaujalo ma riešenie uchytenia nakladacej časti na kotúče. Namiesto napr. tyčiek si tam dal vodiace lanka. Ako sú uchytené dole aj hore? A ešte cez čo si to prevliekol tie lanka, ako je nakladacia časť na kotúče? A nerobí to nejakú neplechu takéto riešenie?

...dík z pozdravom harley1
venca.v

PříspěvekZaslal: po duben 14, 2014 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzhledem k tomu ze me nebavilo dojizdet 15km 4-5x tejdne do posilovny, udelal sem si doma tohle ...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Domácí a sklepní posilovny Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 53, 54, 55  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: