tak uz je mi to jasne :-) ja se redeji ujistoval, ze to bude tak nejak, bo uz jsem videl i klady kdy ty drzaky byli na vnejsim povrchu a nebylo to uplne ono:-)
Jasný no,nechci právě dělat kládu x hodin aby jí pak někdo ukradl.Tak jsem zvolil tuto možnost (stejně počítám že jí šlohnou).Tu palici tam nechávat nebudu,vždy jí pěkně někdo potáhne. . . .
Super, ale jen drepy ? Na tom by prece melo jit pekne delat i military, bench, dokonce i bicaky )
Jistě jde na tom cvičit víc věcí,ale hlavně jsem to dělal kvůli dřepům.Mám ještě takový stojan od Kettlera,ale tam když naložím například 100kg tak už mu moc nevěřím .Mám raději robusnější konstrukce . Hned zítra ho vyzkouším,teď na něm ještě zasychá barva.Hlavně mě vyšel na 500 kč
Super, ale jen drepy ? Na tom by prece melo jit pekne delat i military, bench, dokonce i bicaky )
Jistě jde na tom cvičit víc věcí,ale hlavně jsem to dělal kvůli dřepům.Mám ještě takový stojan od Kettlera,ale tam když naložím například 100kg tak už mu moc nevěřím .Mám raději robusnější konstrukce . Hned zítra ho vyzkouším,teď na něm ještě zasychá barva.Hlavně mě vyšel na 500 kč
Super stojan. Můžu se zeptat kde jsi kupoval ty Jakly? Budu si dělat taky stojan, ale zatím nemám tušení kde je koupit :)
Super stojan. Můžu se zeptat kde jsi kupoval ty Jakly? Budu si dělat taky stojan, ale zatím nemám tušení kde je koupit :)
Zdravím,no já je po pravdě dostal darem od kamaráda
Proto mě to vyšlo na 500kč jen něco za barvu a ještě jsem si u nás v práci zaplatil svářeče,jelikož neumím svařovat.
Tady Ti posílám plánek ze kterého jsem čerpal,máš tam veškerý materiál,já jsem si to jen lehce poupravil o ty čepy.Pak postni foto hotového výrobku
[quote="femoris"]Našel jsem nějaké fotky z průběhu výroby,tak přidávám jako bonus...
Klietka+kladka
Zdravim.
Zaujalo ma riešenie uchytenia nakladacej časti na kotúče. Namiesto napr. tyčiek si tam dal vodiace lanka. Ako sú uchytené dole aj hore? A ešte cez čo si to prevliekol tie lanka, ako je nakladacia časť na kotúče? A nerobí to nejakú neplechu takéto riešenie?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru