|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
HanzZz
|
Zaslal: po únor 03, 2014 8:58 pm Předmět: |
|
|
Tento tyden jen cvičeni s vlastni vahou. _________________ Život je maratón, ne stometrový sprint.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jirka Kalous

|
Zaslal: po únor 03, 2014 9:51 pm Předmět: |
|
|
Jakej jsi měl čas na těch sedm kilometrů?
Jak se změnila po měsíci váha? _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
HanzZz
|
Zaslal: út únor 04, 2014 11:01 am Předmět: |
|
|
Čas byl asi v rozhraní 30-45 minut, ale nohy to krasne pocitily, protoze to bylo snad prvni behani v zime.
Jinak ted po ránu na lačno váha 72-72,5 kg. _________________ Život je maratón, ne stometrový sprint.
|
|
| nahoru |
|
 |
HanzZz
|
Zaslal: st únor 05, 2014 3:19 pm Předmět: |
|
|
Hmmm takze dneska se mi rozjela chřipka, takže pauza. _________________ Život je maratón, ne stometrový sprint.
|
|
| nahoru |
|
 |
HanzZz
|
Zaslal: čt únor 20, 2014 3:25 pm Předmět: |
|
|
Asi po 3 tydnech se ozyvam, tento tyden dobiram antibiotika, takže bud začnu zase přišti tyden nebo dam ještě volno, ale asi spíš volno, po antibiotikach to asi není dobré hned začít .. ale to už pojedu split :) _________________ Život je maratón, ne stometrový sprint.
|
|
| nahoru |
|
 |
HanzZz
|
Zaslal: pá únor 28, 2014 5:16 pm Předmět: |
|
|
Vypada to že nic nedělam a ani nehodlam :D ale tento tyden jsem dobral v utery antibiotika, trenink jeste vynechal a od pondělka jsem ready :) _________________ Život je maratón, ne stometrový sprint.
|
|
| nahoru |
|
 |
HanzZz
|
Zaslal: po březen 03, 2014 7:20 pm Předmět: |
|
|
Takže dneska první split a to PRSA a BICEPS (jedu to s mým kámošem, který už je starší a silnější, takže jedu ale s menší vahou, psát se mi to ale nechce zatím :D ) uvidím příští týden. Ale na první trénink jsem to možná trochu přehnal. _________________ Život je maratón, ne stometrový sprint.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|