Rehabilitace...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rehabilitace...  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Rehabilitace...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne únor 02, 2014 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ne ze by mi to vadilo, ale u tech drepu me dere, ze jdes krasne po lichych cislech, ale koncis dvacitkou, misto aby jsi jel dve 19 a 21 jako vrchol
hezky trening!
Poman

PříspěvekZaslal: po únor 03, 2014 7:18 pm    Předmět: Re: Rehabilitace... Odpovědět s citátem

Ponděl 3.2. 2014 Trénink 11 - vršek

Bench
12x3x72,5kg OTM
3x8x60kg

Přítahy v sedě na stroji
15x10x43kg OTM

Push press
3x5x50kg

Peklo,furt se nedá:/ zápěstí je nestabilní,bolí to..fuj...

Klokov press
3x5x40kg

Tady se technika zlepšuje...

Tlaky s JR v sedě
4x6x22kg

Kliky na bradlech
3x3xjá

Biceps utrpení 6 serek

Aerobka:
Začátek: 6 minut
Konec: 15 minut intervaly

Tak na benči manko 30kg v serkach na pressy taky 30kg,ta pitomá ruka se celá klepe i jen v krajní poloze,nemluvim o mrtvole ta je taky v háji...
A pokusil jsem se udělat shyb-absolutně bez šance, jakmile by měla jít ruka do flexe tak ruka KO:)
Draper

PříspěvekZaslal: po únor 03, 2014 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechci ti kafrat do treninku, ale kdy jsi naposledy cvicil takovy stylem, ze sis opravdu poradne makl tzn odcvicil sis par fakt tezkych serii, kde jsi ze sebe vymackl opravdu vsechno? Tohle mne pripada jako takove smrdlani o nicem, protoze se vsadim, ze 90% serii koncis hodne daleko od selhani a nikde si vlastne poradne nemaknes, snad jen ze to odcvicis v pomerne rychlem tempu, coz uz muzes rovnou prejit na tvuj "milovany" crossfit :D (oprav me jestli ti ted krivdim ). Je sice hezke,ze za trenink v souctu nazvedas 2 miliardy kilogramu :) ale funguje ti to vubec, kdyz timhle stylem cvicis porad? Co si pomatuji , tak nejslepsi formu jsi mel v dobe asi rok a pul zpatky, kdy jsi jeste cvicival v Blue Gymu a pokud se nemylim, cvicil jsi v te dobe uplne jinak.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
madball

PříspěvekZaslal: po únor 03, 2014 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drape, já ti do toho taky nechci kafrat, ale ber to tak, že je to po zranění a jde na to pomalu a s rozumem, ne jako...
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Turakam

PříspěvekZaslal: po únor 03, 2014 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drape, však mal odtrhnutý bicák, ono ja skôr obdivujem, že mu to ide až tak dobre.
Draper

PříspěvekZaslal: po únor 03, 2014 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Drape, já ti do toho taky nechci kafrat, ale ber to tak, že je to po zranění a jde na to pomalu a s rozumem, ne jako...

By me zajimalo, co se skyva za tema teckama

Turakam: To zraneni samozrejme beru v potaz, i kdyz utrzeny biceps to myslim nebyl ne? jen nejaka natrzena slacha, coz samozrejme nechci nejak bagatelizovat, ale mluvim celkove o jeho cviceni.
Kdyz mu to ale funguje (snad mu to funguje ) a bavi ho to, tak at si tak cvici. Podotykam jen ale to, ze nejlepsi formu mel, kdyz cvicil chvili uplne jinym stylem.
Poman

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 12:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo, jedna část bicepsu byla uplně utržená, ta druhá naštestí ne, jinak bych se ted spíš ještě dostával z pěkné operace:) Které jsem se po rozumné domluvě vyhnul

Tak ty tréninky sice vypadaj napsaný jako že asi pohoda,ale jaksi (bohužel) nejsou,mám toho plnou prd...

Jediný cviky kde jdu postupně nahoru a jsem zatím daleko (doufám) od selhání je mrtvola a přemístění

Baví,uvidíme co to udělá, s tim jak jsem trénoval předtím to má společného to že to není klasický split,jinak skoro ne...ten jsem měl taky v plánu,ale nemá cenu když 1/2 cviků neudělám.
Teď velkej objem práce,za krátkej čas,při maximální intenzitě co zvládnu-ideálně nechci jít do selhání-ale fakt tam nemám rezervu víc jak 1-2 opakování a někde tam ta rezerva je i menší asi:D

Jinak forma-
silová je...žádná neni:D
objem-nohy super, vršek obvyklá tragédie:D
Poman

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 7:05 pm    Předmět: Re: Rehabilitace... Odpovědět s citátem

Čtvrtek 6.2. 2014 Trénink 12- spodek

Dřepy
2x10x40kg
2x10x60kg
2x10x80kg

3x3x100kg
3x3x110kg
...težký,moc težký...spíš strop,už jsem si i pomáhal ke konci zádama...
Plánoval jsem o 10kg víc...takže jsem šíleně nasranej a končim se cvičenim...

Čelní dřep
3x3x90kg
...težký,ale zase po tom jak jsem se zazdil na klasickejch jsem se divil že to vubec šlo...
7x3x80kg

Mrtvola
5x10x100kg

Lehká mrtvola,až na to že nebyla moc lehká:D Byla vlastně už docela težká (po těch 22 sérkách dřepů no)
Odešel střed těla a už po první sérce se mi chtěla vrátit snídaně a oběd a včerejší večeře...
Jinak jsem si měřil jak dlouho mi trvá odjet jednu série kvalitní mrtvoly žádný prznění a je to přes minutu...by mě zajímalo jak ty frajeři dávaj 100opak za 5-7 minut- enjoy invalidní důchod...

Přemístění
6x5x60kg
4x2x70kg

Ok,jen to šílený pálení stehen už...

Výpony ¨
8x8x45kg

Aerobka:
Začátek: 6 minut kolo
Konec: nic
Smile04

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jezus kristus...příště prosímtě napřed cviky ktery potřebujou dynamiku nohou a pak si tu dynamiku znič dřepama rozumějí? :)

btw, jak se ti podařilourvat bicál???
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Poman

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
jezus kristus...příště prosímtě napřed cviky ktery potřebujou dynamiku nohou a pak si tu dynamiku znič dřepama rozumějí? :)

btw, jak se ti podařilourvat bicál???

To točim,ale když těžký dřepy tak první:)

No při stěhování:DDD
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 9:12 pm    Předmět: Re: Rehabilitace... Odpovědět s citátem

Poman napsal:
...by mě zajímalo jak ty frajeři dávaj 100opak za 5-7 minut- enjoy invalidní důchod...

Riku

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem jedinej, komu to připadá strašně debilní?
Draper

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Jsem jedinej, komu to připadá strašně debilní?

Ted se smejes, ale neboj, drive ci pozdeji prijde chvile, kdy i tebe, i Pomana a dost mozna i me ocaruje ono mocne kouzlo zvane crossfit. Je to zlo, ktere tu tise a nelitostne ciha na nas vsechny
Riku

PříspěvekZaslal: pá únor 07, 2014 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já proti crossfitu nic nemám, ale tohle mi přijde fakt ujetý :D
Poman

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 4:00 pm    Předmět: Re: Rehabilitace... Odpovědět s citátem

Pátek 7.2. 2014 Trénink 13- vršek

Tlaky s JR-incline 15
5x5x30kg
7x5x25kg

Přítahy s sedě Nautilus nakládací
5x12x25kg
5x12x25kg

Přítahy kladky vpředu
5x8x50kg

Klokov press
5x5x40kg

Tlaky před hlavou multipress
5x6x50kg

Triceps JR za hlavou a biceps JR supersérie
6 sérek

Aerobka:
Začátek: nic
Konec: nic

Krátký trénink s velmi příjemnou společností...Jedna naše nejmenovaná bodyfitneska má super formu ... i když furt tvrdí jak ne-e:)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Rehabilitace... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: