|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Morisko
|
Zaslal: út únor 04, 2014 11:59 am Předmět: Nový život |
|
|
Zdravím,
chtěl bych dostat pár rad, tak to napíšu stručně a narovinu. Je mi 21 let, vážím 64Kg, výška 185cm, hubená postava... Dřív jsem chodil do posilovny na střední škole, ale v podstatě nějaký výsledky se ani nedostavily, jestli to bylo stravou nebo špatným cvičením, nevím. Chtěl bych poradit jak správně cvičit, pokud možno co jíst, abych přibral aspoň na těch 70kg, to bych byl rád. Případně pak jaké suplementy používat.
Děkuji za všechny rady.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dm683

|
Zaslal: út únor 04, 2014 12:03 pm Předmět: |
|
|
Nejlepší rada do začátku... sedni si na pár hodin k internetu a přečti si tady důležitý topiky hlavně v sekci "začátečníci". Až budeš mít všechno naštudovaný budeš mít aspoň trochu jasno. Pokud ne, tak můžeš pokládat dotazy, už konkrétnejší.
_________________ Co nejde silou, půjde ještě větší silou. No retreat, no surrender.
|
|
| nahoru |
|
 |
Morisko
|
Zaslal: út únor 04, 2014 12:05 pm Předmět: |
|
|
Tohle mi připadlo, jako nejjednoduší a nejrychlejší řešení :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: út únor 04, 2014 12:38 pm Předmět: |
|
|
| Morisko napsal: | | Tohle mi připadlo, jako nejjednoduší a nejrychlejší řešení :-) |
Právě proto Ti tu nikdo neporadí... a vůbec, jeden by doporučil A, druhej by to považoval za píčovinu a poradil by B atd. Studuj a uč se.
A před jako se v tomto případě nepíše čárka...
|
|
| nahoru |
|
 |
Dm683

|
Zaslal: út únor 04, 2014 1:50 pm Předmět: |
|
|
V tom případě dostaneš i nejjednodušší a nejrychlejší odpověď: Hlavně pořádně makej, jez zdravě a na suplementy zatím zapomeň. _________________ Co nejde silou, půjde ještě větší silou. No retreat, no surrender.
|
|
| nahoru |
|
 |
eraZ
|
Zaslal: út únor 04, 2014 2:20 pm Předmět: |
|
|
ahoj,
suplementy by som zatiaľ nekupoval, pre začiatoníčka sú "zbytočné" respektíve pôjde ti to aj bez nich a zaradíš ich neskôr ako ďalší impulz na rast... (aspoň tak ja uvažujem - odborník nie som, ale niečo už odcvičené snáď mám) čo sa týka tréningu tak ja osobne by som zvolil nejaký full body tréning, zobral by som si mesiac napríklad na naučenie sa techniky viackĺbových cvikov - mŕtvy, drepy, nejaké tie príťahy z veľkou činkou, zhyby, bicepsový zdvih s osou (žiadne jednoručky) bradlá alebo tlaky na úzko, a tlaky na ramená v stoji... keď budeš ovládať techniku, tak by som hľadal tréning zložený z týchto cvikov - cviky, z ktorých naberieš hmotu. Zbytočne budeš teraz cvičiť rozpažky a kladky a podobné veci, poskladal by som si to z tohoto a čo sa týka stravy, zaraď napríklad dve veľké jedlá denne, čo je mäso plus príloha (najlepšie to je striedať - mať jedálniček čo najpestrejší) ďalej nejaké svačiny v podobne cottage syru, tvaroh, tuniak, vločky, proste je toho spústa... Myslím, že tebe neuškodí ani to keď nebudeš až tak dbať na to aby si mal úplne super kvalitnú stravu, keďže tá výška oproti váhe je dosť alarmujúca, spravil by som to proste tak, že by som sa snažil do seba dostať každý deň aspoň 6-7 jedál, základnú kostru by som spravil z tých dvoch veľkých jedál kde bude mäso a ryža, večer šupol tvaroh, niekde v svačine cottage jeden deň, druhý deň tuniak napríklad, nejakú zeleninu k tomu atď a proste keď nebudeš mať k dispozícii úplne dokonalý typ stravy, ktorú by si mal zjesť tak proste otvor chladničku a čo nájdeš tak si niečo proste vykuchti a zjedz... kľudne tam dáš nejaké bagety atď... základ bude pre teba aby si mal kladný kalorický príjem - takže musíš do seba dostať čo najviac jedla a zároveň čo najviac efektívne takže nejakú zlatú strednú cestu. A tréning cvičiť max hodinu a ten fullbody, neísť žiadne negativné opakovania ani nič podobné, a asi čo najmenej páliť kalórie  neviem akým štýlom žiješ resp čo robíš atď, ale ak udržíš kalorický príjem v kuse tak priberieš  môj názor
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po únor 10, 2014 8:45 pm Předmět: Re: Nový život |
|
|
| Morisko napsal: | Zdravím,
chtěl bych dostat pár rad, tak to napíšu stručně a narovinu. Je mi 21 let, vážím 64Kg, výška 185cm, hubená postava... Dřív jsem chodil do posilovny na střední škole, ale v podstatě nějaký výsledky se ani nedostavily, jestli to bylo stravou nebo špatným cvičením, nevím. Chtěl bych poradit jak správně cvičit, pokud možno co jíst, abych přibral aspoň na těch 70kg, to bych byl rád. Případně pak jaké suplementy používat.
Děkuji za všechny rady. |
Nauč se naprosto precizně techniku několika základních velkých liftů (mrtvola, bench, shyb, dřep), piluj techniku, detaily, dýchání, pracuj na mobilitě, pak na síle a pak můžeš začít myslet na svaly. Když na to půjdeš z opačného konce, nejspíš selžeš.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|