Problém

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Problém  Úvodní stránka -> Trénink -> Problém
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
burnthemall

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 8:31 pm    Předmět: Problém Odpovědět s citátem

Ahoj,

nevěděl jsem kam dát můj problém, sekci zranění jsem nenašel/přehlédl, tak to mrsknu sem, ono je to stejně fuk.

Stala se mi taková nehezká věc, která se stala určitě kdekomu, ale u každého je jeho problém ten nejsubjektivnější. Takže k věci. Jel jsem skoro maximálku na volný bench (ne v Smith's machine), zrovna jsem vytlačoval poslední opakování, šlo mi to ztuha, tak mi lehce dopomohl můj sparing, jen nevím, jestli mi zrovna dopomohl tak nešťastně, nebo se mi zrovna roztřepaly ruce a trochu povolily, ale činka mi už při skoro napnutých pažích sjela trochu směrem ke krku a trošku po-po-spadla směrem dolů, proti směru tlaku. Následkem toho jsem slyšel, resp. zacítil takové to typické "zakřupání" hmoty v levém rameni, jakoby zespodu a bolest vystřelovala až dovnitř paže, jakoby triceps. (zakřupání jako když si lupnete prsty a slyšíte jak když se drtí kloubní hmota). Je tomu tak měsíc, ze začátku jsem se nemohl ani poškrábat, ale pořád mě znepokojuje, že neudělám ani klik a na bench vytlačím tak 25% toho co si dávám ke svačině.

Stalo se někomu něco podobného, má s tím někdo zkušenost, popřípadě by mi poradil jestli stačí prostě čekat? Už tak 14 dní jsem na stejném bodu, bolí to jen při zátěži a při veškerých cvicích na prsa, kromě bradel a ještě při francouzském tlaku, jinak si všechno dávám v pohodě, i těžké tlaky na ramena a tak.

PS: Žádné mastičky jsem nepoužíval.

Díky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Poman

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 8:33 pm    Předmět: Re: Problém Odpovědět s citátem

PS. Kloubní hmoto a hádám že u doktora jsi nebyl co?
.............................................................................
burnthemall

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To bylo laické vyjádření .. ne nebyl, zas tak mě to nebolelo.
Poman

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Může tam být natržený labrum glenoidale, mohl se v jednom místě poškodit supraspinatus nebo taky při takových věcech vzniká akutní burzitida...
Nejsem věštec takže takhle ti to nepovím.
Turakam

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

burnthemall napsal:
To bylo laické vyjádření .. ne nebyl, zas tak mě to nebolelo.

nedokážeš na benč nič vytlačiť a pod. a nejdeš k lekárovi, ako sorry...
burnthemall

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže i když to bolí jen při zátěži, asi nemá cenu se ptát jestli jít k doktorce, co?

EDIT: Nikdy jsem se s tím nesetkal, samotné mě to už vůbec nebolí tak mi to nepřišlo tak akutní, jsem myslel že se to třeba zlepší samo, tak jak skoro všecko, asi to byla blbost.
Mablung

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

burnthemall napsal:
Takže i když to bolí jen při zátěži, asi nemá cenu se ptát jestli jít k doktorce, co?

EDIT: Nikdy jsem se s tím nesetkal, samotné mě to už vůbec nebolí tak mi to nepřišlo tak akutní, jsem myslel že se to třeba zlepší samo, tak jak skoro všecko, asi to byla blbost.

Odpověděl jsi si sám. Byla to blbost. Jestli máš poškozené struktury ti doktor řekne podle RTG, sono, ... .
edit. V tomto případě spíše můžeme nahradit slovo "Jestli" slovem "Jaké"

Rychle na stránku:

Přejdi na: