|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
burnthemall
|
Zaslal: út únor 04, 2014 8:31 pm Předmět: Problém |
|
|
Ahoj,
nevěděl jsem kam dát můj problém, sekci zranění jsem nenašel/přehlédl, tak to mrsknu sem, ono je to stejně fuk.
Stala se mi taková nehezká věc, která se stala určitě kdekomu, ale u každého je jeho problém ten nejsubjektivnější. Takže k věci. Jel jsem skoro maximálku na volný bench (ne v Smith's machine), zrovna jsem vytlačoval poslední opakování, šlo mi to ztuha, tak mi lehce dopomohl můj sparing, jen nevím, jestli mi zrovna dopomohl tak nešťastně, nebo se mi zrovna roztřepaly ruce a trochu povolily, ale činka mi už při skoro napnutých pažích sjela trochu směrem ke krku a trošku po-po-spadla směrem dolů, proti směru tlaku. Následkem toho jsem slyšel, resp. zacítil takové to typické "zakřupání" hmoty v levém rameni, jakoby zespodu a bolest vystřelovala až dovnitř paže, jakoby triceps. (zakřupání jako když si lupnete prsty a slyšíte jak když se drtí kloubní hmota). Je tomu tak měsíc, ze začátku jsem se nemohl ani poškrábat, ale pořád mě znepokojuje, že neudělám ani klik a na bench vytlačím tak 25% toho co si dávám ke svačině.
Stalo se někomu něco podobného, má s tím někdo zkušenost, popřípadě by mi poradil jestli stačí prostě čekat? Už tak 14 dní jsem na stejném bodu, bolí to jen při zátěži a při veškerých cvicích na prsa, kromě bradel a ještě při francouzském tlaku, jinak si všechno dávám v pohodě, i těžké tlaky na ramena a tak.
PS: Žádné mastičky jsem nepoužíval.
Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Poman

|
Zaslal: út únor 04, 2014 8:33 pm Předmět: Re: Problém |
|
|
PS. Kloubní hmoto a hádám že u doktora jsi nebyl co?
............................................................................. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
burnthemall
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út únor 04, 2014 8:44 pm Předmět: |
|
|
Může tam být natržený labrum glenoidale, mohl se v jednom místě poškodit supraspinatus nebo taky při takových věcech vzniká akutní burzitida...
Nejsem věštec takže takhle ti to nepovím. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
burnthemall
|
Zaslal: út únor 04, 2014 9:04 pm Předmět: |
|
|
Takže i když to bolí jen při zátěži, asi nemá cenu se ptát jestli jít k doktorce, co?
EDIT: Nikdy jsem se s tím nesetkal, samotné mě to už vůbec nebolí tak mi to nepřišlo tak akutní, jsem myslel že se to třeba zlepší samo, tak jak skoro všecko, asi to byla blbost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út únor 04, 2014 9:59 pm Předmět: |
|
|
| burnthemall napsal: | Takže i když to bolí jen při zátěži, asi nemá cenu se ptát jestli jít k doktorce, co?
EDIT: Nikdy jsem se s tím nesetkal, samotné mě to už vůbec nebolí tak mi to nepřišlo tak akutní, jsem myslel že se to třeba zlepší samo, tak jak skoro všecko, asi to byla blbost. |
Odpověděl jsi si sám. Byla to blbost. Jestli máš poškozené struktury ti doktor řekne podle RTG, sono, ... .
edit. V tomto případě spíše můžeme nahradit slovo "Jestli" slovem "Jaké"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|