|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SonaSandova

|
Zaslal: čt leden 23, 2014 8:56 pm Předmět: Jak sestavit trénink? |
|
|
Ahoj, uz cvicim vice jak rok, ale porad mam pocit, ze si neumim dostatecne
sestavit treninkovy plan, aby byl efektivni..
rada bych se jeste zbavila podkozniho tuku.. Ten mi dela potize.. Jak na to?:-)
Dekuji!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pitkin

|
Zaslal: čt leden 23, 2014 9:13 pm Předmět: |
|
|
Postava se dělá v kuchyni _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
Koouky
|
Zaslal: čt leden 30, 2014 8:59 pm Předmět: Re: Jak sestavit trénink? |
|
|
| SonaSandova napsal: | Ahoj, uz cvicim vice jak rok, ale porad mam pocit, ze si neumim dostatecne
Dekuji! |
Taky jsem s tímhle měla problémy, snad půl roku jsem stagnovala a pak jsem na sobě zkoušela různé věci- změna cvičení, jídlo.
Když cvičíš víc jak rok a výsledek nic moc, bude to hlavně jídlem. Zkus si něco vyčíst tady na foru, je tu toho mraky. Tam bych začla, protože i když se budeš mořit v posilovně a pak do sebe dáš špatný potraviny, paráda se tím nevykouzlí.
Mimo jídlo zkus taky trénink se zátěží/ popřípadě přidávej na zátěži. Já dřív jela tréninky doma apod. ale svaly a progres se mi začaly objevovat, když jsem navyšovala v posilce váhy a jela nahoru.
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 9:05 pm Předmět: Re: Jak sestavit trénink? |
|
|
| SonaSandova napsal: | Ahoj, uz cvicim vice jak rok, ale porad mam pocit, ze si neumim dostatecne
Dekuji! |
spíš nám napiš, co jíš a kolik, co cvičíš....
ale na tom jídle záleží hodně.
a fakt máš hodně tuku nebo si to jen myslíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 9:07 pm Předmět: |
|
|
hluboký dřepy, mrtvý tahy, rumunský mrtvý tahy, přítahy v překlonu, good mornings, těžký legpressy, bench, tlaky na ramena.. to by mělo tvořit základ tréninku, kaloricky je to nejnáročnější a vytěžíš z toho nejvíc
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 9:13 pm Předmět: |
|
|
| vaclav.p napsal: | | hluboký dřepy, mrtvý tahy, rumunský mrtvý tahy, přítahy v překlonu, good mornings, těžký legpressy, bench, tlaky na ramena.. to by mělo tvořit základ tréninku, kaloricky je to nejnáročnější a vytěžíš z toho nejvíc |
Kravina tohle radit holce, zvlas kdyz o ni poradne nic nevis. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 9:27 pm Předmět: |
|
|
1/ Jaký by byl rozdíl v tom, kdyby to byl kluk? má se v základech trénink pro ženy a muže lišit? podle mě k tomu není jediný rozumný důvod
2/ pokud nenapsala žádné zdravotní komplikace, vycházím z toho že tam žádný zdravotní problémy nejsou
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 9:28 pm Předmět: |
|
|
Vycházej z toho, že je začátečník a nic o ní nevíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 9:32 pm Předmět: |
|
|
Pokud cvičí více jak rok, je přinejmenším mírně pokročilá, navíc nevím jaký je důvod k tomu, aby začátečník necvičil základní cviky. I ten kdo v životě necvičil nebo nedělal sport, se slabým core, to může klidně začít cvičit, třeba s prázdnou osou. (a k tomu teda HSS zvlášť), ale to nebude nejspíš tento případ.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 9:47 pm Předmět: |
|
|
| vaclav.p napsal: | | Pokud cvičí více jak rok, je přinejmenším mírně pokročilá, navíc nevím jaký je důvod k tomu, aby začátečník necvičil základní cviky. I ten kdo v životě necvičil nebo nedělal sport, se slabým core, to může klidně začít cvičit, třeba s prázdnou osou. (a k tomu teda HSS zvlášť), ale to nebude nejspíš tento případ. |
Co cvičila, jak často, jakou technikou? Běžná holka po roce cvičení zná jeden špatnej cvik na břicho, adduktory na stroji a všechny mašiny z kardiozóny.
S těmi základními cviky bych souhlasil jako s nástrojem k nalezení problémů v pohybovém aparátu. Jenže dost pochybuju, že na to má slečna potřebné znalosti a ví, jak má cvik vypadat, co může nastat za problémy, poznat je a napravit. (bez urážky)
Soňo, abych zodpověděl tvoji otázku. Najdi si dobrého trenéra, zaplať si s ním pár hodin a nech si všechno vysvětlit. Nebudeš litovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 10:19 am Předmět: |
|
|
| vaclav.p napsal: | | hluboký dřepy, mrtvý tahy, rumunský mrtvý tahy, přítahy v překlonu, good mornings, těžký legpressy, bench, tlaky na ramena.. to by mělo tvořit základ tréninku, kaloricky je to nejnáročnější a vytěžíš z toho nejvíc |
Nejvíc zranění každopádně.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá leden 31, 2014 5:46 pm Předmět: |
|
|
Nevim nikdy jak zacit psat, no proste ted jedu 4. mesic Full Body s tim ze jsem stridal tezky trenink ktery sem jel doma (MT, Drep, benc, a cviky na ramena (krome tlaku) a ruce s tezkyma vahama, s tim ze jsem se kazdy nebo kazdy druhy trenink snazil pridavat zatez) s treninkem v posilovne kde jsem jel vzdy 2 cviky na partii krome bicepsu tak ze jsem kladl duraz vic na techniku a pocet opakovani. Tyto 2 treninky jsem stridal ob den, takze jsem sval procvicil 3-4 x tydne. Protoze jsem pred tim asi rok a pul vubec nesvicil protoze sem byl v cizine (tam jsem si jen na mesic z nudy zaplatil fitko), tak mne tento trenink porad fungoval ale ted uz citim ze to chce zmenu, rad bych jel konecne Split, ale vubec nevim jaky mam jet a jak ho sestavit.
Libi se mi Freimenuv tezko-lehky split, ktery jsem uz drive nekolikrat jel ale protoze jsem tezko- lehce jel uz ten fullbody tak bych chtel zkusit neco jineho, rad bych taky zaradil shazovane serie, protoze vzdycky jsem jezdil pyramidu, nebo Korte/Bear.
Dal bych chtel sval procvici min. 2x tydne s durazem na silu a objem. Ale taky chci stridat treninky doma kde muzu jet MT, benc a drep s posilovnou.
Nejake tipy?
|
|
| nahoru |
|
 |
marka13
|
Zaslal: st únor 05, 2014 8:07 am Předmět: |
|
|
naprosto souhlasim s Vaclavem.p. Po roce poctivého cvičení, tj. technika atd... musí zvládnout i holka základní cviky bez problému. Bohužel nevíme co pro tazatelku znamená, že rok cvičí. posilovně běžně vidím holky, které sedí na strojích ( abduktory atd..., )čtou u toho časopis a taky pak v šatně do telefonu říkají, že byly cvičit. Jsem holka, cvičím léta, takže vím o čem mluvím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: st únor 05, 2014 8:47 am Předmět: |
|
|
To je táááááák hezký  ... když se zeptá holka, tak se tu místní kucí mohou přetrhnout, ale když položí dotaz kluk, tak ho pošlou do *...
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po únor 10, 2014 8:30 pm Předmět: Re: Jak sestavit trénink? |
|
|
|
300 kettlebell swingů denně, dostatek kvalitních proteinů a tuků, dostatek spánku, minimum stresu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|