|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Kejt

|
Zaslal: st únor 05, 2014 9:56 am Předmět: Zpevnění těla a suplementy pro holku. |
|
|
Ahoj,
chtěla bych od Vás prosím poradit, budu ráda za jakoukoli radu či komentář.
Chci si zpevnit dolní část těla a břicho, ale zase nechci nabrat nějak moc svaly. Mám sportovní postavu z dřívějšího hraní florbalu, měřím 172cm, vážím 54 kg a poměr tuku v těle mám 16%. Momentálně cvičím doma už 3. týden 5-6 dní v týdnu cca 35 min. denně 3 série po 15-20, bez strojů a činek. Zajímá mě, jestli se dá takto dosáhnout požadovaných výsledků bez použití jakýchkoli suplementů nebo je lepší si něco koupit? Přemýšlela jsem o nějakém proteinovém doplňku vzhledem k tomu, že teď nějakou dobu nejím maso. Zároveň jsi, ale nejsem úplně jistá, jak to s proteinem je, jestli se právě zrovna po jeho konzumaci nepřibírá hodně svalové hmoty nebo jen záleží na konzumovaném množství.? Jídelníček už mám zhruba rok upravený.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
flew

|
Zaslal: st únor 05, 2014 11:27 am Předmět: |
|
|
ahoj, zkus třeba AB roller.. stojí kolem 200-400kč
_________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: st únor 05, 2014 11:54 am Předmět: |
|
|
Co takhle rozepsta přibližně jídelníček a to jak cvičíš?
Z toho, že cvišíš 5 dní v týdnu 30 minut 3x20 jsme se vůbec nic nedozvěděli.
Na webu je hodně článku, co si první zkusit něco dohledat sama?
A proteiňák z tebe opravdu Colemana neuděla
|
|
| nahoru |
|
 |
Kejt

|
Zaslal: st únor 05, 2014 12:46 pm Předmět: |
|
|
To FLEW: Děkuju za tip, to vypadá dobře, mrknu na to na net.
To RIKU: Já už jsem právě hledala a četla tady i jinde...
Jinak se stravuju zhruba tak takhle:
Snídaně: bílý jogurt + sypané musli, ovesná kaše nebo pečivo se sýrem, občas sladké pečivo
Svačina: Ovoce, nebo občas něco sladkého
Oběd: Těstoviny/rýže/brambory se zeleninou, ryby, zeleninové polévky
Svačina: Občas je, občas není  jinak mléčné výrobky, ovoce
Večeře: Zeleninový salát a vejce na tvrdo, občas pečivo
A piji pouze čistou vodu a čaje.
A co se týče tréninku tedy popisu cviků to je složitější poněvadž u některých nevím přesně, jak se odborně nazývají. Cvičím výpady, sed lehy, z pozice prkno sklapovačky a roznožování do stran, zanožování, unožování, zvedání pánve, roundhouse (obloukový kop), v poloze leže s nohama nahoře střídavé pokládání bez doteku k zemi a to zhruba vše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st únor 05, 2014 1:25 pm Předmět: Re: Zpevnění těla a suplementy pro holku. |
|
|
Jestliže máš 172 cm a 54 kg, jídlo skutečně tvůj problém nevyřeší a suplementy budou jen vyhozenými penězi. Bez masa se obejdeš, jestliže nevynecháváš i další zdroje bílkovin (sýry, vajíčka, ...)
Jestliže potřebuješ zpevnit tělo, spolehl bych se na klasický pohyb, tj. běh, švihadlo, ... . AB roller je také dobrý. Domů by si si možná mohla pořídit TRX, díky čemuž bys mohla dělat sadu cviků na celé tělo (ideálně si zaplatit pár lekcí s trenérem). Teď se mi zdá že cvičíš kapku bez ladu, skladu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kejt

|
Zaslal: st únor 05, 2014 1:36 pm Předmět: |
|
|
To MABLUNG:
Moc děkuju za tip, je to docela dobrý nápad si ho pořídit domů. TRX znám, cvičila jsem s ním, když jsem chodila na crossfit. Jen jsem úplně nepochopila, jak jsi to myslel s tím, že teď cvičím kapku bez ladu, skladu? :O :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st únor 05, 2014 1:40 pm Předmět: |
|
|
| Kejt napsal: | To MABLUNG:
Moc děkuju za tip, je to docela dobrý nápad si ho pořídit domů. TRX znám, cvičila jsem s ním, když jsem chodila na crossfit. Jen jsem úplně nepochopila, jak jsi to myslel s tím, že teď cvičím kapku bez ladu, skladu? :O :D |
Zdá se mi že jsi si nahromadila cviky na břicho a nohy. Čím víc, tím líp. Něco jako když přijde kluk do posilovny a začne cvičit 6 cviků na biceps . Mohu se mýlit. Je to jen můj dojem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kejt

|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: st únor 05, 2014 2:05 pm Předmět: |
|
|
Jídelníček není moc dobře sestavený... Měla by si jist každé 3hod..
Na snídani mám vybornej recept, vločky z lidlu (ovesne) mléko (3dcl) a 30g proteinu ( max pro- sojovej - vanilka )
Dáš do misky 90g vloček zamichas a necháš přes noc uležet.
Na svačinu by sis mohla dát také protein je to rychlé (nachystas si už doma do pet lahve a pak jen vypijes )
Oběd klasika.. maso, rýže, brambory klasika
Svacina zase protein můžeš k tomu ovoce.. banan atd..
Večeře to co na oběd ..
Před spaním tvaroh s mlékem nebo s vodou (obsahuje kasein a ten tělo dlouho travi) _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: st únor 05, 2014 2:28 pm Předmět: |
|
|
flew : Nemuzu si pomoci, ale spojeni "Na snídani mám vybornej recept" a "30g proteinu ( max pro- sojovej - vanilka )" jaxi nedava smysl, myslis-li tim proteinem Maxi Pro 90 % - jeden z nejhorsich proteinovych pripravku na nasem trhu
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st únor 05, 2014 2:46 pm Předmět: |
|
|
kolik si za nej dal? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kejt

|
Zaslal: st únor 05, 2014 2:50 pm Předmět: |
|
|
Jíst se snažim po těch 3-4 hodinách. Jinak s tím proteinem, já si raději připlatím. Jen si ještě nejsem jistá jak s tím dávkováním. Vim, že je to vždycky uvedený na obalu, ale neměli by mít holky třeba dávkování trochu jinak nebo taky vůči denní dávce proteinů?
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st únor 05, 2014 3:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|