Přítahy na hrazdě nadhmatem

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Přítahy na hrazdě nadhmatem  Úvodní stránka -> Trénink -> Přítahy na hrazdě nadhmatem
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mick994

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, když se zamyslím, tak jsem reagoval nepřiměřeně. Takže bych se chtěl tedy omluvit To jen z vlastní zkušenosti že osobně znám pár těch "Vojáčků" co si myslí že jsou posilou pro armádu jen tím že si oholí hlavu a koupí maskáče.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nopixel napsal:
dunnoWayne napsal:
Proč se sereš do armády když si slaboučkej?? To mi nevezme ani hlava ani prdel.

Je to tak , že oslovila Armáda mě. Nevíš podrobnosti a už mě soudíš ? To, že to nezvládnu teď neznamená že to nezvládnu později. Nehledě na to ,že už jsem na vojně byl.

Nevím podrobnosti to je pravda ale kombinace voják/shyby/katastrofa je prostě směšná, u trochu blbýho ksichtu na pohlavek a když je potom člověk ještě dotčenej tak to je na nakopnutí mezi půlky.Čemu se divíš teda nevím. Nebudu chodit daleko ale řekněme si na rovinu že chlap kterej se nevytáhne 5-6x tak je fakt bačkora a muže chodit namachrovanej jak chce. Na to dokonce nemusí ani trénovat, zkrátka nějaký kliky, zhyby by měl snad dát už po tělocviku na ZŠ. Nechal bych tě to vysrat aby si každýmu pak řekl jako, tady pokud nedám 3shyby, nevezmou mě. Myslím že by ti i vlastní holka řekla........ehmmm, no a to je takovej problém? *a20*To ji pak řekni že nezná podrobnosti .
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

od profesionalni armady by clovek cekal profesionalni vysledky porad, ne az "casem"
aneb jak pravil dneska rano muj kolega, kdyz jsem mu rikal o tomhle topicu "...at to zkusi u policajtu, tam se shyby nedelaji" :-D
tezzy196

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako pardon ale tyhle kecy, ze kdo se nepritahne 5x neni chlap jsou blbost, fakt vyplod nekoho kdo si zije ve vlastnim svete.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tezzy196 napsal:
Jako pardon ale tyhle kecy, ze kdo se nepritahne 5x neni chlap jsou blbost, fakt vyplod nekoho kdo si zije ve vlastnim svete.

nerikam ze neni chlap (ale myslim si to)
ale jakou ma pro to vymluvu? kdyz i supertezky konstantinovs jich (kopanych) udela 55 tak podle me kazdy muze aspon tech 5 vypotit
nehlede na to, ze v ardmade se urcite nejake prezkouseni na shyby delaji
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
od profesionalni armady by clovek cekal profesionalni vysledky porad, ne az "casem"
aneb jak pravil dneska rano muj kolega, kdyz jsem mu rikal o tomhle topicu "...at to zkusi u policajtu, tam se shyby nedelaji" :-D

Na polícii sa robia zhyby podhmatom, a stačí sa vytiahnuť 3x a máš za to 1 bod z 10, potom môžeš chýbajúce body dohnať v iných disciplínach, napr. beh, každému sadne niečo iné, pozri: http://www.minv.sk/?kategoria-18-29-rokov
Marky V.

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tezzy196 napsal:

Pravda, ale nesmí to být svět profesionálních vojáků, chlapů, který by IMHO měli sypat kliky po stovkách a shyby po desítkách.
tezzy196

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jasne, ja to myslel vseobecne.
Mablung

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
tezzy196 napsal:

nerikam ze neni chlap (ale myslim si to)
ale jakou ma pro to vymluvu? kdyz i supertezky konstantinovs jich (kopanych) udela 55 tak podle me kazdy muze aspon tech 5 vypotit
nehlede na to, ze v ardmade se urcite nejake prezkouseni na shyby delaji

Možná jde i o to, že každý má jiné cíle. Někdo považuje za důležiou 200 kg mrtvolu, jiný deset shybů, dalšímu stačí když vypočítá trojčlenku (co jsem nedávno viděl nějaký průzkum, s prostou trojčlenkou mělo problémy více lidí než s pěti shybama)
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmm, no každej si to odůvodní sám že.
Možná by bylo dobrý se na to podívat z té druhé strany a zeptat se proč jde jen o 3 shyby´. Bojí se že by 4 už bylo moc a většina lidí co se tam přihlásí by vyhořelo protože je to přece jenom dost těžkej výkon se párkrát přitáhnout.....Nebo to naopak nechtějí řešit a mají za to že to zvládne opravdu každej? Co když ne, že Nebo je to nějak dlouhodobě zkoumanej průměr at jsou šance spravedlivě vyrovnány?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dunnoWayne napsal:
Hmm, no každej si to odůvodní sám že.
Možná by bylo dobrý se na to podívat z té druhé strany a zeptat se proč jde jen o 3 shyby´. Bojí se že by 4 už bylo moc a většina lidí co se tam přihlásí by vyhořelo protože je to přece jenom dost těžkej výkon se párkrát přitáhnout.....Nebo to naopak nechtějí řešit a mají za to že to zvládne opravdu každej? Co když ne, že Nebo je to nějak dlouhodobě zkoumanej průměr at jsou šance spravedlivě vyrovnány?

pred cca 10 lety, kdyz jsme odmaturoval a premyslel o vstupu do armady, bylo minimum 6 shybu...
casy se holt meni
Mick994

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě ta představa že by se na vojnu muselo povině, už vidím plno lidí z okolí mého věku co by shořely jako papír během chvíle, možná by to i v něčem pomohlo.
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Určitě. Představit si že je u vojáků, policie a hasičů je člověk kterej až bude odkázanej na ruce a bude muset někam vyšplhat či vylézt a najdou ho jak visí, hmmm to je paráda, z principu bych ho na hodinu vyhodil, protože se dnes člověk stejně nestačí divit
Cratach

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To, ze nopixel neudela ani 3 shyby ted neznamena, ze jich v klidku neudela za par mesicu 10, navic u ty armady zatim neni. Mam napr. 2 kamarady, co by me v plavani a behu s prehledem rozsekali, ale shybu udelaji fakt jenom par, protoze je 10+ let necvicili. Vetsina lidi, pokud shyby necvici, jich proste moc neudela (ano, znam i vyjimku, kluka, co se na hrazdu maximalne kouka co je rok dlouhej ale na pozadani vysvihne krasnejch 10 nadhmatem).

Jina vec je samozrejme armadni limit 3, coz je naprosto smesny (pokud to teda nejsou 3 shyby v plny polni). To bych dal i kdybych je rok necvicil a vyzral se o 10kg sadla (a to mi shyby nikdy moc nesly).
Mates90

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska už fyzička při nástupu není důležitá třeba testy na univerzitu obrany se skládají z 12ti minutového běhu a sedlehů, shyby nebo kliky tam ani nejsou.
Spolužák byl nejlepší ve fyzických testech ale nevzali ho kůli angličtině :D, dneska je v chrudimi a na jaře letí na misi.
Taky jedna věc je se k armádě dostat a druhá se tam udržet.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Přítahy na hrazdě nadhmatem Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: