Přítahy na hrazdě nadhmatem

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Přítahy na hrazdě nadhmatem  Úvodní stránka -> Trénink -> Přítahy na hrazdě nadhmatem
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Grimley

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mates90 napsal:
dneska už fyzička při nástupu není důležitá třeba testy na univerzitu obrany se skládají z 12ti minutového běhu a sedlehů, shyby nebo kliky tam ani nejsou.
Spolužák byl nejlepší ve fyzických testech ale nevzali ho kůli angličtině :D, dneska je v chrudimi a na jaře letí na misi.
Taky jedna věc je se k armádě dostat a druhá se tam udržet.

Ono UNOB je totiž vejška...buď ekonomka nebo techničárna :) kdyz jsem tam byl ještě na denním, občas jsem žasnul co za omezený tupce se tam dostalo :)) k mýmu malýmu překvapení většina těhle omezenců nepřežila první semestr :) zažil jsem během studia par lidi co byli vyhozený kvůli tělaku...ale kdyby na přijímačkách hrál první roli tělocvik, ta kvalita by asi valná nebyla :) nemluvě o tom, že anglina na přijímačkách byla na úrovni kontrolní písemky na střední škole :) ( tím tvého kámoše nechci nijak hanit, je to terno dostat se ke kulometu a vyjet na misi)
Mates90

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

on měl ajinu akorát dva roky na střední takže to nedával, ale teď to dohnal dokonce se musí prý učit tu arabštinu či co to tam je, jedou někam pod bagram hlídat úsek po američanech, od velitele má prý slíbeno že ho na unob po misi stejně pošle
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Irminsul

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 1:54 pm    Předmět: Re: Přítahy na hrazdě nadhmatem Odpovědět s citátem

nopixel napsal:
Zdravím všechny, chtěl bych se Vás zeptat, vůbec neposiluji, jen běhám 4x týdně. Chtěl jsem Vás poprosit o rady jak na přítahy na hrazdě nadhmatem. Hlásím se k armádě a jsou tam fyzické testy, vše zvládnu jen né přítahy na hrazdě. Možná vám to přijde úsměvné, ale musím se přitáhnout třikrát a já zvládnu sotva dvakrát a to s velkými problémy. Bohužel pro mě, že už jedu na testy 25. února, ale když projdu zdravotní prohlídkou a psychologickým vyšetřením a neudělám fyzické testy, tak mám nárok na reparát za dva měsíce. A tímto prosím o radu jak mám postupovat, abych zvládl tři přítahy nadhmatem. Předem děkuji za rady a postřehy.

Ahoj osobně bych Ti poradil žebříkový systém.Mám ho vyzkoušený a funguje.
S pozdravem zdeněk
http://www.kb5.cz/2012/08/fighter-pullup-jak-za-mesic-az-zdvojnasobit-vase-soucasne-maximum-shybu/
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je sice hezký ale já tam čtu......-na začátku si je potřeba uvědomit kolik uděláte shybů čistou technikou - No tak nevím ale pokud udělá jen dva celkově, tak čistou technikou zvládne 3/4 z prvního opakování a pak je to děs protože jinak jestli by dal ty 2opak. čistě jak píše tak pak by nějakým způsobem 1-2 ještě vymáčknul a huráááá k armádě Je tam jesště jeden článek jak na svuj první shyb , ten je ale podhmatem, tak teda nevím co s ním, jediná možnost je ho nasměrovat na hrazdu a celkovou průpravu v posilovně a i kdyby měl cvičit full body tak za měsíc zesílí a jedno-dvě opakování dá i kdyby se měl oloupat.
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 2:16 pm    Předmět: Re: Přítahy na hrazdě nadhmatem Odpovědět s citátem

Ešte na vysvetlenie, čo je rebríkový systém:
Urobte jedno opakovanie akéhokoľvek cviku. Potom pauza. Urobte dve opakovania, pauza, tri opakovania..., postupne až dosiahnete svoje maximum. Keď sa dostanete do tohto bodu, vracajte sa postupne späť. Dĺžka oddychu nech je rovnako dlhá celý čas. Alternatívne systém: dĺžka oddychu nech sa počtom opakovaní zvyšuje a znižovaním počtu opakovaní zmenšuje... Pri väčšom počte opakovaní dlhšie oddychovať, pri menšom kratšie.
Irminsul

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dunnoWayne napsal:
To je sice hezký ale já tam čtu......-na začátku si je potřeba uvědomit kolik uděláte shybů čistou technikou - No tak nevím ale pokud udělá jen dva celkově, tak čistou technikou zvládne 3/4 z prvního opakování a pak je to děs protože jinak jestli by dal ty 2opak. čistě jak píše tak pak by nějakým způsobem 1-2 ještě vymáčknul a huráááá k armádě Je tam jesště jeden článek jak na svuj první shyb , ten je ale podhmatem, tak teda nevím co s ním, jediná možnost je ho nasměrovat na hrazdu a celkovou průpravu v posilovně a i kdyby měl cvičit full body tak za měsíc zesílí a jedno-dvě opakování dá i kdyby se měl oloupat.

Ten trénink si může upravit (jako můj kamarád) například na
2,1,1,1
2,1,1,1
2,2,1,1
2,2,1,1
2,2,2,1

atd..
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dunnoWayne napsal:

Chce to trošku držet hubu a makat. Každej se v prvních měsících zlepšuje, někdo pomaleji někdo rychleji, někdo hůř ale každej vidittně pokud maká. Kluk nebo holka. Ve 20 i v 50ti takže uraženecký kecy mu nepřísluší i když je to zřejmě holčička s kuličkama.
Irminsul

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 2:34 pm    Předmět: Re: Přítahy na hrazdě nadhmatem Odpovědět s citátem

jožko.mrkvička napsal:
Ešte na vysvetlenie, čo je rebríkový systém:
Urobte jedno opakovanie akéhokoľvek cviku. Potom pauza. Urobte dve opakovania, pauza, tri opakovania..., postupne až dosiahnete svoje maximum. Keď sa dostanete do tohto bodu, vracajte sa postupne späť. Dĺžka oddychu nech je rovnako dlhá celý čas. Alternatívne systém: dĺžka oddychu nech sa počtom opakovaní zvyšuje a znižovaním počtu opakovaní zmenšuje... Pri väčšom počte opakovaní dlhšie oddychovať, pri menšom kratšie.

Jo jo dobře to vysvětluje Železná koule..Ještě bych dodal že by neměl zajít za hranici maxima přítahů (tzv neg. shybu) a raději podsadit počet...

https://forum.ronnie.cz/shyby-t31173-30.html?highlight=shyby

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Přítahy na hrazdě nadhmatem Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: