|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Kejt

|
Zaslal: st únor 05, 2014 3:19 pm Předmět: |
|
|
Okey, děkuju moc kluci :)
Jinak poradili byste mi ještě pls nějakej protein, kolika procentní? Znám jen od Aminostar 100% Pure Whey Star a tam je právě doporučená dávka 50g což mi přišlo dost. Tech 35g zní líp.. :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st únor 05, 2014 3:42 pm Předmět: |
|
|
| Kejt napsal: | Okey, děkuju moc kluci :)
Jinak poradili byste mi ještě pls nějakej protein, kolika procentní? Znám jen od Aminostar 100% Pure Whey Star a tam je právě doporučená dávka 50g což mi přišlo dost. Tech 35g zní líp.. :D |
Poradím ti žádný protein. Jak jsem psal, pokud se nevyhýbáš ostatním zdrojům bílkovin, nepotřebuješ ani maso, ani protein. Nechceš nabrat svaly, chceš zpevnit a vyrýsovat postavu. Doporučování proteinů, gainerů a BCAA je místní folklór.
Co se cvičení týče, nikdy jsem neslyšel žádného rozumného člověka doporučovat cvičit jen pár svalových skupin. Je potřeba cvičit celé tělo, abys měla celé tělo funkční a pružné. Pokusy o izolování pár atraktivních partií nejsou dobré. Když budeš např. cvičit jen břicho a vynecháš záda, páteř ti to pravděpodobně za pár let spočítá. Ruce cvičit nemusíš, ty jsou pro tebe zbytečné (a procvičíš je mimoděk u ostatních cviků). Ale třeba vynechání zad není moudré.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: st únor 05, 2014 3:44 pm Předmět: |
|
|
doporucena davka je uplny banan - navic vazis par kilo, tohle musis dohnat ve strave, ne v usmudlenem proteinu
|
|
| nahoru |
|
 |
Kejt

|
Zaslal: st únor 05, 2014 3:55 pm Předmět: |
|
|
To MABLUNG: To s tím proteinem máš asi pravdu, dává to smysl.. Snažím se jíst denně nějaký ty bílkoviny. A s tím cvičením máš zase pravdu,že je to nesmysl, protože už i teď mě občas ty záda bolí.. Asi si tedy pořídím ten TRX a AB roller to by mohlo stačit ne? Do posilky se mi moc chodit nechce mezi ty některé "hvězdy".
Btw co říkáš na kruhový trénink něco jako crossfit, někdo mi zas tvrdil, že bych na to neměla chodit, že mi z toho narostou nohy..
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: st únor 05, 2014 3:59 pm Předmět: |
|
|
Na začátek bych si minimálně zaplatil trenéra, nebo někoho kdo tě naučí správnou techniku cviků, držení těla, dýchání apod. Pokud tohle někdo neumí, tak se cvičením akorát oddělá za pár let.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st únor 05, 2014 4:12 pm Předmět: |
|
|
| Kejt napsal: | To MABLUNG: To s tím proteinem máš asi pravdu, dává to smysl.. Snažím se jíst denně nějaký ty bílkoviny. A s tím cvičením máš zase pravdu,že je to nesmysl, protože už i teď mě občas ty záda bolí.. Asi si tedy pořídím ten TRX a AB roller to by mohlo stačit ne? Do posilky se mi moc chodit nechce mezi ty některé "hvězdy".
Btw co říkáš na kruhový trénink něco jako crossfit, někdo mi zas tvrdil, že bych na to neměla chodit, že mi z toho narostou nohy.. |
Do posilky pravidelně chodit nemusíš. Být tebou, udělal bych následující kroky
1) Stanovil bych si tři dny v týdnu kdy s tím budu 1 - 1,5 h cvičit
2) Sehnal si trenéra na 10-15 lekcí který by mě naučil základní cviky a techniku a i by mi sestavil vhodný trénink. Dal bych si práci sehnat si dobrého trenéra. Dost často se za trenéra vydává leckterý pitomec. S ním to odcvičíš v posilce a pak už budeš moct cvičit doma.
3) Koupil si TRX, AB roller a možná i kettlebell. Možná i gymnastický míč. S ním se dá cvičit také dobře. Podle toho na čem bych se domluvil s trenérem a jak bych měl sestavený tréning
4) Překecal bych kamaráda či kamarádku aby se mnou běhal (-a) dvakrát týdně. Běh je možné zaměnit za kolo či brusle
5) Po půl roce bych si zaplatil dalších 5 lekcí s trenérem, pro doladění techniky a změnu tréninku
Máš BMI asi 18, což je málo. Asi by neškodilo kdyby ti nějaké svaly narostly. Ale každopádně, stačí cvičit s výše zmíněnými nástroji. Pokud máš discilínu se donutit cvičit doma třikrát týdně. Ne každý ji má. Pro lidi kteří by to flákali jsou dobré skupinové lekce crossfitu či kruhový tréning, protože je to donutí něco dělat, když už si to zaplatili a jsou pod dohledem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Kejt

|
Zaslal: st únor 05, 2014 4:22 pm Předmět: |
|
|
Ouk, moc děkuju za rady a tipy :)
Jinak s tim trenérem máte pravdu. Pár měsíců zpátky jsem u jednoho byla a teda nic světoborného mi neporadil :D Mrknu se koho tady v KV máme..
Vim, že BMI mám nízký, ale nechci přibrat svaly právě proto, že z floorbalu mi hodně narostly nohy hlavně lýtka a tím posilováním jsem si ty nohy chtěla trochu zeštíhlit. Ke svý vrchní části těla je to takový nepoměr, mám hodně štíhlý pas i ruce.
Co si budem povídat s tou disciplínou je to horší, ale když se člověk kousne a zvykne si, tak to jde. Začala jsem a už jedu 3. týden, takže by to problém být neměl.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st únor 05, 2014 6:53 pm Předmět: |
|
|
| Kejt napsal: | Ouk, moc děkuju za rady a tipy :)
Jinak s tim trenérem máte pravdu. Pár měsíců zpátky jsem u jednoho byla a teda nic světoborného mi neporadil :D Mrknu se koho tady v KV máme..
Vim, že BMI mám nízký, ale nechci přibrat svaly právě proto, že z floorbalu mi hodně narostly nohy hlavně lýtka a tím posilováním jsem si ty nohy chtěla trochu zeštíhlit. Ke svý vrchní části těla je to takový nepoměr, mám hodně štíhlý pas i ruce.
Co si budem povídat s tou disciplínou je to horší, ale když se člověk kousne a zvykne si, tak to jde. Začala jsem a už jedu 3. týden, takže by to problém být neměl. |
Čtu dobře? Ty jsi z Karlových Varů? Jestli jo, tak není problém se sejít v Primě a tam už tě nasměruju na zkušený trenéry/trenérky, případně ti můžu mezi řeči poradit sám, ale to spíš ohledně výživy, cvičení přenechám zkušenějším. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st únor 05, 2014 10:36 pm Předmět: |
|
|
Tak krásným klukům konkurovat nemůžu A navíc jsem už dlouho šťastně zadaný. :) _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Kejt

|
Zaslal: st únor 05, 2014 10:42 pm Předmět: |
|
|
JJ jsem z Varů. Jinak ESKO koho bys mi doporučil z Primy? Chodila jsem tam na cvičení, takže podle jména vim o koho by šlo.. A ohledně výživy bych si klidně poradit nechala, děkuju moc za nabídku.
MOOCHA jsi fakt trenér nebo si tak jen říkáš? :D A jak dlouho se tomu už věnuješ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st únor 05, 2014 11:03 pm Předmět: |
|
|
Z Primy pana Weinlicha. Nic proti holkám. I když teda jejich tréninkům moc nefandím. Ale to je věc vkusu, ne kvality.
S trenérem jsem si srandu nedělal, s krásným klukem bohužel ano  tréninku se věnuji tři a půl roku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
Zaslal: ne únor 09, 2014 1:39 pm Předmět: |
|
|
Další holka, která se bojí, aby se z ní za krátký čas nestala kulturistka
Dělej normálně těžké dřepy, mrtvoly, shyby, přítahy velké činky, millitary pressy, bench... Budeš zdravá a pěkně zpevněná, žádné velké svaly fakt nečekej
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: ne únor 09, 2014 4:32 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Kejt napsal: | Ouk, moc děkuju za rady a tipy :)
Co si budem povídat s tou disciplínou je to horší, ale když se člověk kousne a zvykne si, tak to jde. Začala jsem a už jedu 3. týden, takže by to problém být neměl. |
Čtu dobře? Ty jsi z Karlových Varů? Jestli jo, tak není problém se sejít v Primě a tam už tě nasměruju na zkušený trenéry/trenérky, případně ti můžu mezi řeči poradit sám, ale to spíš ohledně výživy, cvičení přenechám zkušenějším. |
Já jsem taky z KV, ale jenom týden do roka, když jsem tam na dovolený (pravidelně už 15 let), tak chodím k Weinlichovi trénovat. nejlepší fitko v kraji. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|