|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kernel

|
Zaslal: ne říjen 27, 2013 11:34 am Předmět: Singlet |
|
|
Koupím singlet v jakémkoli stavu vel XXL (195/115-120), funkční, ne moc jeté, neoprénové bandáže ipf aproved. _________________ Samota vás často dohání k šílenství, jediné co mi pomáhá si udržet smysl pro realitu je přátelství s mojí sbírkou zpívajících brambor.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Thomy

|
Zaslal: po listopad 25, 2013 6:34 pm Předmět: |
|
|
Prodám, případně vyměním za větší následující dresy (krom katany vše ideální na váhovky do 82,5kg - 90kg):
Super Katana A/S , vel.38, předělaná na openback, původní cena 3650Kč – moje cena 1500Kč
METAL ACE briefs , vel. 42, téměř jako nové, původní cena 4200Kč – moje cena 2000Kč
METAL ACE squat suit , vel.48, téměř jako nové, původní cena 7300Kč – moje cena 3500Kč
Na druhou stranu sháním METAL ACE či JACK suit vel. 54 a METAL ACE či JACK breifs vel. 48 !
Pokud by měl někdo zájem, psát kdyžtak do zpráv :)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st únor 05, 2014 5:39 pm Předmět: |
|
|
gold knee wraps
3xzávod
650,-
SZ
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr.Samorost

|
Zaslal: čt únor 06, 2014 8:13 am Předmět: |
|
|
Zdar, rad by som ponúkol do pozornosti (čítaj predal) tieto moje topánky
primárne sú určene na Vzpieranie / Crossfit
Men's Reebok CrossFit OLY Lifter
Objednal som si ich z Ameriky a mám ich od prosinca 2012, čiže rok a jeden mesiac.
Stáli ma 3500kč = 149$ (3000kč) cena + 500kč (poštovné a clo). Dôvod prečo ich chcem
pred je že ich vôbec nevyužívaniu mal som ich na nohe asi 5x a odvtedy mi iba rok ležia v
skrini a viem že ak ich nepredám budú mi tam ležať ďalších 10.
Veľkosť:
UK 10 / EU 44,5 / 29 cm
Stav:
ako som písal vyššie mal som ich na nohe 5x čiže úplne nove v perfektnom stave dokonca
sú ešte v pôvodnej krabici.
Cena:
Rád by som za ne dostal 2500-2750 kč myslím že je to rozumná cena ako som pozeral na
internete vôbec nezlacneli (poprípade vždy sa dá dohodnúť)
http://shopcrossfitreebok.com/footwear/mens-footwear/mens-reebok-crossfit-lifter-3.html
Som z Brna a ideálne by bolo aby ste si ich pred kúpou vyskúšali či vám sedia.
Ak sú nejaké dotazy kľudne sa pýtajte.
edit: bonus na záver :o) nejak nesúvisiaci s príspevkom
http://www.lowbird.com/data/images/2014/02/dimitry.jpg
Naposledy upravil Mr.Samorost dne čt únor 06, 2014 8:30 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt únor 06, 2014 8:20 am Předmět: |
|
|
pekna foto,ale Dmitry ma obute lifter plus _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr.Samorost

|
Zaslal: čt únor 06, 2014 8:29 am Předmět: |
|
|
Jojo pekná fotka to teda je :) ja som netvrdil že sú to tie iste ale je zase pravda že som si ani nevšimol že to niesu tie isté dík za upozornenie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt únor 06, 2014 8:39 am Předmět: |
|
|
a preco ich nenosis? ja mam tie lifter plus,a su to vyborne boty,stabilne _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr.Samorost

|
Zaslal: čt únor 06, 2014 9:06 am Předmět: |
|
|
ako to áno sú stabilne a vzpieralo sa v nich skvele.
ide ale o to že tréner vrave že by sme ich nemali nosiť na bežné tréningy pretože ak ich budeme nosiť dennodenne na trenál môžu sa nám skrátiť šľachy. A tak som nosieval v bagli dvoje boti a tieto využil len výnimočne a tak som ich postupne prestal nosiť lebo zaberali v bagli veľa miesta a tak zostali ležať v skrini. Oni sú skvele to nepopieram ale ako som písal vyššie proste ich nevyužijem a je mi ľúto mat také dobre boti len v skrini.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt únor 06, 2014 9:43 am Předmět: |
|
|
tak nech sa teda predaju,drzim palce _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
job22

|
Zaslal: ne únor 23, 2014 1:03 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den,
koupím benchové triko vel.46 od titanu dale singlet vel. XL nebo L
Prodám opasek specialně pro benchpress s mostem,pár dní starý.Nevyhovuje mi cena je 500kč
tel. 728 881 438
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: pá duben 18, 2014 8:12 pm Předmět: |
|
|
Prodám Titan Signature gold knee wraps 2m IPF. Nejtužší bandáže na kolena od Titanu. Použité jen párkrát na tréninku. Původní cena 950 kč. Prodám za 500 kč.
_________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
LittleStrongman
|
Zaslal: ne duben 20, 2014 8:13 am Předmět: Prodám Profi Power Cage |
|
|
Prodám Dřepařskou klec s nosností 500 kg
Váží 96 kg - nemusí se nikam vrtat a přesto je stabilní i na shyby se zátěží
Dva masivní páry úchytů na činku
Multifunkční hrazda
Bradla
4 páry úchytů na gumy nebo kotouče
Bezpečnostní záchranné tyče
Protiskluzové podložky
Cena 14 500 Kč - tel 777 670 206 nebo pište do zpráv - zašlu Vám foto, nejde mi sem vložit
|
|
| nahoru |
|
 |
XERTJ
|
Zaslal: út červen 10, 2014 3:38 pm Předmět: Centurion Katana Velocity |
|
|
Nabízím k prodeji následující- Centurion vel. 38 vytahaný používaný cca rok cena 900,-
Super katana S/S vel. 40 nová! pouze vyzkoušená špatně odhadnutá velikost cena 1500,-
Velocity vel. 38 cca 2 závody a pár tréninků cena 1200,-
Vše je čisté a bez poškození, pro více foto a info pište na email tadeass.kronovetr@gmail.com
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: st červen 18, 2014 2:18 pm Předmět: |
|
|
Nabizím k prodeji vzpěračské/dřepařské boty od Matochy viz. http://www.sportovniobuv.wz.cz/Uvod.htm
Jedná se o ty nízké, černé barvy, vel. 46 (já sám mám velikost 44,5-45 normalních bot, a na pohodu s ponožkama). Opravdu kvalitní provedení bot.
V podstatě nové, jen parkrát nošené a jen na pár minut na dřepech. Pořád voní novotou :)
Původní cena: 1300Kč. Nechám za 1000 i s poštovným. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st červen 18, 2014 3:20 pm Předmět: |
|
|
Magion: proč je prodáváš? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Inzerce na lide.ronnie.cz: | Zaujala Vás některé z nabídek zde v bazaru? Buďte při nákupu opatrní! V případě, že je autorem inzerátu někdo, koho neznáte, nebo kdo má v našem diskusním fóru jen velmi krátkou historii, neposílejte mu peníze dopředu na bankovní účet a preferujte osobní předání. I případné zaslání zboží dobírkou může mít svá úskalí (balík otevíráte až po zaplacení a může v něm být cokoliv jiného), tzn. i zde musí být opatrnost na prvním místě! |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|