|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tonny24
|
Zaslal: čt únor 06, 2014 9:05 am Předmět: Pretazene lytka |
|
|
Zdravim vsechny, potrebuji radu po 5 mesicich opet v posilce a hled co se nestalo, vzdy si pretrenuji nejakej ze svalu a tentokrat to odnesly lytka, nemuzu ani chodit, vypada to jako bych byl po tezke obrne, prosim vas potrebuji poradit jak to lecit aby to co nejrychleji odeznelo, je potreba to chladit a nebo nejakou hrejivou mast ( napr.konska mast ) dekuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
william888

|
Zaslal: čt únor 06, 2014 12:28 pm Předmět: |
|
|
Tiez sa mi to minule podarilo a 3 dni som chodil po byte ako "velociraptor" z jurskeho parku  Je to dost neprijemne a najlepsie mi zaberala mast Ibalgin Duo Effect _________________ ZMENÍŠ SVOJE TELO, ZMENÍŠ SVOJ ŽIVOT.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marr

|
Zaslal: čt únor 06, 2014 4:52 pm Předmět: Re: Pretazene lytka |
|
|
Dočasně pomůže horká sprcha, pak jsem byl schopný aspoň chodit a ne se plazit. Jinak jak se to trošku rozchodí tak jde i někam zajít. Jinak pro takové případy mám doma schované francouzské hole :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Tonny24
|
Zaslal: čt únor 06, 2014 5:48 pm Předmět: |
|
|
Jak poznam ze sem si neutrhl sval
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: čt únor 06, 2014 5:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tonny24
|
Zaslal: čt únor 06, 2014 9:06 pm Předmět: |
|
|
Sice zadnou podlitinu ani krevni srazeninu nemam, ale ta bolest je neskutecna, nemuzu ani doslapnout na obe nohy ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: čt únor 06, 2014 9:50 pm Předmět: |
|
|
| Tonny24 napsal: | | Sice zadnou podlitinu ani krevni srazeninu nemam, ale ta bolest je neskutecna, nemuzu ani doslapnout na obe nohy ... |
Tak jdi k doktorovi. Po netu Ti nikdo diagnózu neudělá. _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: čt únor 06, 2014 11:43 pm Předmět: |
|
|
Ak mas pochybnosti, chod k doktorovi, ale bude to len brutalna svalovka, ktora prejde. Urcite si ziaden sval neodtrhol, treba len mastit nenamahat velmi aa do troch dni uz budes moct chodit ako clovek _________________ ZMENÍŠ SVOJE TELO, ZMENÍŠ SVOJ ŽIVOT.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: pá únor 07, 2014 8:20 am Předmět: |
|
|
No nejsem si tak jistý ... Já měl jednou natržený sval a nepoznal jsem to. Bolest nebyla nijak obrovská, jen při došlapnutí to šlo cítit...ale chodit se dalo. Každopádně, k doktorovi jsem si zašel a diagnóza mě docela zaskočila, takže pokud je něco "jen" natržené, tak to poznat nemusí (taky záleží jak moc by to natržené bylo).
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: pá únor 07, 2014 10:09 am Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: |
No nejsem si tak jistý ... Já měl jednou natržený sval a nepoznal jsem to. Bolest nebyla nijak obrovská, jen při došlapnutí to šlo cítit...ale chodit se dalo. Každopádně, k doktorovi jsem si zašel a diagnóza mě docela zaskočila, takže pokud je něco "jen" natržené, tak to poznat nemusí (taky záleží jak moc by to natržené bylo). |
Ta srazenina nemusi byt videt, pokud neni hned pod kuzi. Me se kdysi stalo neco podobneho, dostal sem krec do lytka (takovou tu super, jak sebou hazite na posteli, rvete a cekate az to prestane) a z te mi vznikla nekolikacentimetrova srazenina. Krome kurevsky bolesti zadna modrina, lytko bylo natekle az ke koleni, horke, noha nesla ohnout. Na pohotovosti chvili spekulovali zda to neni tromboza, po sonu pak zjistili srazeninu...
Nicmene reseni je snadne doktor > sonografie > resit i kdyby to byla jen blba svalovka :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|