Buvol Noviny :-)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 53, 54, 55  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Buvol Noviny :-)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Buvol Noviny :-)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
buvolii

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 13.1.2014

PC+PP------------- 15x2x57,5
Bic Shyby---------- 15x2xBW+2,5kg
Bench-------------- 10x1x85
Dl--------------------20x1x165
Břicho 2x30 zkracovačky
Celkový čas 95min

Dnes započaté 3kolo treningu. Konečně to začíná mít grády. PC+PP byla perfektní. Biceps shyby jsem od 11serii težko zvládal ( už nebyly tak perfektně dotažené). Bench mě také potešil a pak jsem přešel na dl. Byl jsem od perfetkního minula zvědavý, jak mi to pujde dneska. Samozřejmě všechny prac serie v trhačkách. (hold toho se asi nezbavím) Opasek použitý až od 12serie to už jsem začínal cítit záda a značnou unavu. Poslední seriie už mě moc nebavili, měl jsem toho dost. O to spokojenejší jsem byl, když jsem to dokončil. Na záver jsem stihl potrápit trochu břiško a šlo se domu. Perfektní trening

Naposledy upravil buvolii dne st březen 19, 2014 5:09 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
buvolii

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 15.1.2014

KNB-----------------------------12x3xBW+5kg
PC+dřep----------------------- 20x2x55
PvP jednoručky-------------- 12x2x35
Bic zdvih+tlak----------------- 6x4x15
Výpony v sedě-----------------3x15x30kg
Břicho 3x20 zkracovačky
Celkový čas 75min

Po rozcvičce (jako vždy velice hrozné) jsem začal pořádně makat. KNB jsem dokončil s obtížema. Potom jsem si nachystal PC+ dřep a byl jsem pevně rozhodnut přidat, oproti minule 5kg. Pamatuji si, že už minule ta váha byla poznat ale říkal jsem si, že je načase začít pořádně makat. Po dvou seriích mi bylo jasné, že to bude utrpení, po 10seriích jsem to chtěl vzdát. Ale dokončil jsem, ikdyž u těch posledních seriích jsem byl už na vybulení. Po dokončení jsem byl spocený jako bravek. ( vepř) Potom přišlo PVP a to mě opět velice potešilo , ikdyž jsem mezi rukama dával pár vteřin pauzu abych se aspon nadechl , i tak to bylo velice rychlé a já se zase potil. Bic zdvih+tlak, tady jsem bohužel od minula nepřidal, není už kam 17,5kg prostě nedám dneska jsem měl velké problémy i s 15kg vahou. Na závěr do SS břicho a lýtka a mohl jsem jít domu. Perfektní trening .
buvolii

PříspěvekZaslal: ne leden 19, 2014 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 17.1.2014

Dřep---------------------------- 20x1x130
PC+PP-------------------------- 20x1x65
Bench--------------------------- 8x2x75
Ez (biceps)--------------------- 5x3x42,5 1x2x42,5
Bic Shyby----------------------- 12x2xBW+2,5kg
Břicho 2x30 zkracovačky
Břicho 1x10x22,5 1x10x25 uklony do stran
Celkový čas 105min

Dnešní trening neskutečný. Po rozcvičce, jako vždy velice slabé. Jsem přešel na dřepy. Musím říct, že to byla fakt jízda. Samozřejmě netřeba psát, že jsem se držel toho, začátek každou minutu, a to že všechny seriie byly v opasku. (neveřil jsem moc že uspěju ale dal jsem to) Poté přišlo PC+PP a jak jsem si slíbil minule chtěl jsem přidat , proto jsem zvedl váhu o dalších 5kg. Od první seriie se mi zdálo, jestli jsem si neukrojil velké sousto. Od pulky jsem začínal být unavený ale opět jsou to dotáhl do konce. Pak přišel i solidní bench. U biceps s Ez už to bylo nad moje síly, používání opasku kvuli chatingu a posledni serii jsem už nedotáhl, tady se to jeví jako strop. Poté jsem dal ještě biceps shyby, které díky unavě a 2,5kg na sobě byly chvilkama ne uplně dotažené (mohli být i trošku lepší) Na závěr v SS zkracovačky a ukolny. Moc dobrý trening.
buvolii

PříspěvekZaslal: po leden 20, 2014 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 20.1.2014

PC+PP------------- 15x2x60
Bic Shyby---------- 15x2xBW+2,5kg
Bench-------------- 10x1x87,5
Dl--------------------9x1x170
Břicho 3x20 zkracovačky
Celkový čas 90min

Započaté 4kolo treningu. Dopadlo to jinak než jsem si představoval ale takový je život.
Rozcvička dnes projednou docela ucházející. Poté jsem začal PC+PP , bylo to hodně náročné. Ke konci jsem mlel s posledního, sotva jsem stíhal to udýchat. Bic shyby velice náročné. Bench byl také velice pěkný. Pak přišlo Dl , to bylo fiasko. Ještě než sem si začal nakládat činku, tak jsem toho měl plnou hlavu , nebo kalhoty. Při rozcvičce jsem se trochu uklidnil (zbavil strachu). Trhačky použité od 160kg , tato váha mě překvapila jak byla težká. 170kg bylo i v opasku , od první serie masakr. Měl jsem pocit že to jedu celé v kupěm bez přestávky (ty byly přiliš krátké). 20s trvá namotaní trhaček a rozdýchání , 10s zvednutí a položení , takže jsem měl pouze 30sekund na to se vzpamatovat. Při 9serii jsem to už zvedal vším co šlo a pomalu nadvakrát . Po 9serii jsem to ukončil , mělo jich být 20 to bych prostě nedal ani s pistolí u hlavy. Asi budu proti všem, když řeknu že i takhle to považuji za dobrý trening.

Naposledy upravil buvolii dne st březen 19, 2014 5:09 pm, celkově upraveno 1 krát
buvolii

PříspěvekZaslal: čt leden 23, 2014 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 23.1.2014

KNB-----------------------------12x3xBW+6,25kg
PC+dřep----------------------- 20x2x57,5
PvP jednoručky-------------- 12x2x37,5
Bic zdvih+tlak----------------- 7x4x15
Břicho, kolena k loktum-------3x10
Celkový čas 80min

Velice dobrej trening. Po rozcvičce jsem přešel na KNB , s touhle vahou už to bylo dost nahraně. Poté přišel PC+Dřep , dnes poprvé použity rukavice se zpevněním na zápěstí. Duvod: problémy v posledních dnech se zápěstím, právě díky tomuhle cviku. Vadilo mi na začátku tohdle cviku to přetočení s vrchu dolu, kdy to se mnou škubne v ramenou a v zápěstí. (ramena si zvykli, zapěstí nejspíš nebo zatím ne) Navíc Pc je v každém treningu. Ale zpátky k treningu. Tenhle cvik byl brutální, potil jsem se jak vrata od chléva. Po 12seriích jsem byl na vybulení. Zvládl jsem to a měl jsem obrovskou radost. Pak jsem dal povedené PVP a na biceps +tlak přidal jednu serii. říkal jsem to tu posledně 17,5kg už nedám a tak jsem se rozhodl pokaždé přidat jednu serku. Ma závěr do SS lýtka a břicho a bylo hotovo.
buvolii

PříspěvekZaslal: ne leden 26, 2014 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 25.1.2014

Dřep---------------------------- 20x1x135
PC+PP-------------------------- 20x1x67,5
Bench--------------------------- 8x2x77,5
Ez (biceps)--------------------- NIC
Bic Shyby----------------------- 12x2xBW+2,5kg
Břicho 2x20 zkracovačky
Břicho 1x10x25, 1x10x27,5 uklony do stran
Celkový čas 95min

Po rozcvičce jsem začal dřepovat. Se dřepu jsem měl opravdu dobrý pocit, šlo to vážně pekně. Potém přišlo PC+PP musím říct, byl jsem na to hodně zvědavý. Nahodil jsme na ruce rukavice se zpevněním zapěstí a šlo se na věc. První serii mě vyděsila, vypadalo to příliš težce ale rychle jsem se do toho dostal. Od 15seri jsem ztrácel sílu ale dotáhl jsem to až do konce. Poté přišel bench, i tady jsem to odjel docela v klidu. Potom měl být biceps Ez, zahřátí s prázdnou osou (10kg) ještě šlo i 20kg ale když jsem si naložil rovných 42,5kg nebyl jsem schopný jediného opakování ( Duvodem byla unava ale hlavně zápěstí, které jsem měl po PC+PP značně pošramocené ) Tak jsem se na to vys... a odjel aspon biceps shyby , ikdyž i tady to pro mě bylo utrpení a ne kvuli zapěstí. Měl jsem toho nějak plný brejle. Potom do SS zkracovačky a uklony do stran a šlo se na šatnu. Já bych řekl velice dobrý trening, ikdyž se slovem ale na konci.
buvolii

PříspěvekZaslal: st leden 29, 2014 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 29.1.2014

PC+PP------------- 15x2x62,5
Bic Shyby---------- 10x2xBW+2,5kg 5x2xBW
Bench-------------- 5x1x90 5x1x85
Dl--------------------5x2x150 5x2x130
Břicho 2x20 zkracovačky
Celkový čas 90min

Jak jinak začít než omluvou. Rad bych se dnes omluvlil všem svým čtenářum a především bych se rád omluvil svému trenérovy, který se mnou ztrácel a ztrácí čas. Jsem prostě flákač. Trening byl z 28.1 přesunut na dnešek, kvuli obyvyklému skřípnutí ve stehně. Během včerejška se mi to povedlo rozehnat a dneska ráno jsem schutí opět vyrazil do fitka. Rozcvička byla pomala a bez angličáku, do těch jsem si kvuli stehnu netrouhl. (jeden jsem zkusil a nebylo to ono) Potom přišlo PC+PP tady by se nedalo nic vytknout, odjel jsem to podle plánu, nadřel jsem se na tom jak pes. (uplně mě to zrušilo) Poté bic. shyby , až na pár prvních serii to byla hruza, u desáte serii jsem udělal jenom 1,5. Chtěl jsem to i přesto dojet, ne skončit a tak jsem ze sebe shodil tu obrovskou váhu 2,5kg. Poté přišel bench, tady byla obrovská nevýhoda prázdné fitko. Hecnul jsem se a naložil jsem si plánovanou váhu 90kg. Upotil jsem 5serii. V páté serii mi div nevylezli oči s dulku jak jsem se snažil aby mě to nezavalilo. Opět jsem byl rozhodnutý, to nějak dokončit a tak šla váha o 5kg dolu. Čekal mě již jenom Dl a podle plánu mělo být nejspíš 20x2x160kg ani jsem neměl chut do toho jít, neuspěch byl jasný. Rozhodl jsem se zkusil 20x2x150kg , i to by mohlo být velice pěkné. Vydržel jsem 5serii a váha šla dolu. Od první serii hruza a děs, zdálo se mi že je to níž než obvykle. Pauzy 20s víc jsem toho neupotil (20s motání trhaček a rozdychávání , 20s zvedání) měl jsem pocit že jsem se narovnal, dvakrát jsem se otočil na místě a šlo se znovu na věc. Trhačky samozřejmě od první seriie, opasek potom až od 3serie. Po pěti seriích jsem to vzdal, přerušil, ubral váhu na 130kg, opět jsem v trhačkách ale již bez opasku udělal 5 serii a vztekle to schoval. (i s toho mála mě bolí záda dost, nestihl jsem se vždy na to dobře skoncentrovat) Trochu břicha a odcházel jsem. JSEM PROSTĚ FLÁKAČ , ani nevím proč si tu ten deník píšu.

Naposledy upravil buvolii dne st březen 19, 2014 5:10 pm, celkově upraveno 1 krát
flew

PříspěvekZaslal: st leden 29, 2014 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

buvolii napsal:
Dne 29.1.2013 JSEM PROSTĚ FLÁKAČ , ani nevím proč si tu ten deník píšu.

Tak proč sakra nezačneš makat??!! Aby si nemusel psát, že se trenérovi omlouváš.. Když už teda do tebe investoval tolik času tak mu to nějak vrať ne? a myslím si, že fňukáním to vrátit nechce.. Tak buď chlap!

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
buvolii

PříspěvekZaslal: so únor 01, 2014 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 31.1.2014

KNB-----------------------------12x3xBW+7,5kg
PC+dřep----------------------- 20x2x60
PvP jednoručky-------------- 12x2x40
Bic zdvih+tlak----------------- 8x4x15
Břicho 3x20 zkracovačky
Celkový čas 80min

Abych řekl pravdu moc se mi tam dneska nechtělo, nedávno to nedopadlo nejlépe a navíc jsem byl po noční smeně. Rozcvička byla příšerná. Přišlo na řadu KNB, tahle váha byla pro mě strop. Sice jsem to odjel podle plánu ale bylo to chvilkama poloviční opakování, dá se říct že na téhle váze jsem cítil že to šidím. Nějak jsem to nakonec upekl a byl jsem se začátkem hodně spokojený. Poté přišlo PC+dřep. Od druhé serii jsem to chtěl vážně vzdát, od 7se mi dělalo nevolno. V tu chvíli jsem si říkal že dodělám 10serii a prostě to vzdám. Jenže s každou další serii jsem veděl, že toho mám méně a méně, je fakt že kdybych si po 7serii nezačal o přestávkách sedat tak to nedám , když jsem v pauze stál dělalo se mi špatně. (potil jsem se jak vrata od chléva) Odjel jsem to celé a nadherně. Poté přišly na řadu PVP jednoručky, byl jsem i zde velice zvědav. 40kg je pro mě dost dobrá váha. Opět velice perfektně odjeté. Na závěr jsem si naložil bic zdvih a tlak co se do me vešlo, břicho zkracovačky a odcházel jsem do sprchy. Perfektní trening, ikdyž jsem v něj moc neveřil. Tenká hranice mezi uspěchem a neuspěchem, kdybych to na pc+dřep vzdal byl by to propadák a stačilo tak málo.
buvolii

PříspěvekZaslal: ne únor 02, 2014 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 2.2.2014

Další měsíc z měsícem se sešel. Takže je čas podívat se jak nám to jde. Zdá se, že od minula jsem zase něco málo přibral. Moje váha k dnešnímu dni činí 91kg, což znamená že jsem přibral 1kg. A muj cíl mít aspon v březnu těch 92kg se zdá být docela blizoučko. (ale i každé kg navíc se hodí)

Věk: 28let
Výška:187cm
Váha: 91kg

Naposledy upravil buvolii dne st březen 19, 2014 5:10 pm, celkově upraveno 1 krát
buvolii

PříspěvekZaslal: ne únor 02, 2014 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 2.2.2014

Dřep---------------------------- 20x1x140
PC+PP-------------------------- 20x1x70
Bench--------------------------- 10x2x80
Ez (biceps)--------------------- 5x3x42,5 1x2x42,5
Ez (biceps)--------------------- 3x5x32,5
Břicho 1x10x25, 1x10x27,5 uklony do stran
Břicho, kolena k loktum-------1x12
Celkový čas 90min

Dneska jsem tam šel stím, že se bude rozhodovat zda ten trening po dnešku ukončím, nebo pojedu další kolo. Rozcvička dneska odfláknuta, bez angličáku. (čekal jsem plný fitko, takže jsem hnedka skočil na dřepy) Musím říct, že ten první nebyl nic moc, zdálo se to težké ale rychle jsem se do toho dostal a pak už to šlo jak po másle. (pořád jsem měl na paměti že pokud dneska neuspěji, tenhle trening končí ) Poslední serie už byly opravdu hodně náročné ale nevyděl jsem jedinu duvod, myslet si, že to nedám. Potom přišlo pc+pp opět po prvních 2-3serií jsem se do toho dostal a pak už to šlo. Bench , dneska 10serií místo 8. Nějak jsem se spletl. Potom biceps Ez , byl jsem zvědavý, jelikož mi minule zápěstí zabránilo tenhle cvik odjet. Dneska jsem to odjel bez problému s planovanou vahou. Po tomhle mělo přijít biceps shyby ale byl plný dum, obsazeno a také se mi do toho dneska nechtělo. A tak jsem si dal ještě jednou biceps ez, ubral jsem 10kg a odjel 3serie po pěti opakování. (pekně natalkovaný biceps) Abych řekl pravdu, břicho jsem taky ošidil, trochu jsem spěchal na bus a druhou serii kolen k loktum jsem vzdal. Konečný verdik tedy zní: velice povedený trening , který znamená že pojedu určitě i další kolo tohodle treningového programu. (V treningu A chystám změnu ale o tom zase až příště )

Naposledy upravil buvolii dne st březen 19, 2014 5:11 pm, celkově upraveno 1 krát
buvolii

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 4.2.2013

Dl--------------------20x1x170
PC+PP------------- 2x2x65 15x2x52,5
Bench-------------- 10x1x90
Bic Shyby---------- 5x2xBW
Břicho 2x20 zkracovačky
Celkový čas 95min

Je to tam. Dnes jsem vyrazil do fitka s jedinou myšlenkou, pokazit třeba celí trening jenom na Dl jsem musel uspět. Od minula jsem tušil od kud vítr fouká (proč mi to Dl tak nejde) Proto jsem ho dnes zařadil tam kam patří, na začátek. Po klasicke rozcvičce i s angličáky, přišla Dl. Trhačky použité od 150kg, opasku jsem se vubec nedotkl. První serie byla ve stylu, jako bych na čince nic neměl do 10serie to šlo docela snadno. Hodně težce to šlo od 15serie uvažoval jsem i o opasku ale chtěl jsem to odjed bez něho. 20serii jsem zvedal hodně težce, dostal jsem to ze země a ne a ne se stím narovnat ale v takových chvílích se už přece neprohrává ne. Bylo to tam celou dobu jsem se držel hodně naštvaný, rozhecovaný , dodržel jsem minutové pauzy. Poté následovalo PC+PP čekalo mě 15x2x65kg a tady to buhežel nevyšlo. Od první serie hrozné trápení v druhé jsem udělal dva kroky do zadu (málem mě to vyrátilo) Ve třetí jsem si to už nenadhodil. Říkám si nevadí, ubral jsem na 52,5kg a odjel to podle plánu. Pak jsem tam dal bench a zvládl jsem to celé 10x1x90kg. Na závěr jsem tam dal 5x2xBW biceps shyb, břicho a odcházel jsem nadmíru spokojený. Vím že jsem dneska nedal PC+PP a bic shyby jsem vyložene odflákl ale dal jsem bench a hlavně Dl kvuli které jsem tam dneska šel.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so únor 08, 2014 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten, kdo ten trening sestvil, ho tak sestavil z urciteho duvodu
nemuzes davat napred mrtvolu a pak premisteni a vyrazy
napred je vzdycky dynamicka slozka (navic tyhle dva cviky jsou mnohem tezsi na koordinaci) a pak se "dojet" na mrtvole
buvolii

PříspěvekZaslal: so únor 08, 2014 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 6.2.2014

KNB-----------------------------12x3xBW+7,5kg 3x3xBW+10kg
PC+dřep----------------------- 20x2x62,5
PvP jednoručky-------------- 12x2x42,5
Bic zdvih+tlak----------------- 9x4x15
Břicho 3x20 zkracovačky
Celkový čas 85min

Dnes jsem vyrazil do fitka totálne sestřelený. Já jsem byl tak rozbitý , unavený, že jsem se celou cestu divil, proč tam vubec lezu. (nešlo to jinak) Rozcvička pomalá , angličáky příšerné, to bylo bez náboje, prostě jsem si lehal a zase se stavěl. Přišlo na řadu KNB, rozhodl jsem se nepřidávat, minule jsem to dojel na hraně. (některé serie byly nedotažené) Nevím jak ale dneska to prostě šlo, serie jsem krásně dokončil a jelikož jsem neměl dost, zkusil jsem dát něco navíc. (at je to více než minule) Poté přišlo pc+dřep od první serii jsem se trápil, chtěl jsem vzdát, možná to bylo víc o hlavě než o těle. Samozřemě stejně jako posledně, odjet to a sednou si rychle na lavičku. No vydřel jsem to, PVP se také povedli, pak jsem tam dal biceps zdvih a tlak do SS břicho a lýtka a odcházel jsem nadmíru spokojený. Ráno bych si na sebe nevsadil ani pětník.
buvolii

PříspěvekZaslal: po únor 10, 2014 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 10.2.2014

Dřep---------------------------- 4x1x145 6x1x142,5
PC+PP-------------------------- 20x1x72,5
Bench--------------------------- 8x2x82,5
Ez (biceps)--------------------- 6x3x42,5
Ez (biceps)--------------------- 6x3x32,5
Břicho 2x10x27,5 uklony do stran
Břicho, kolena k loktum-------2x8
Celkový čas 90min

Dneska po klasicke rozcvičce jsem přešel na dřepy. Mělo mě čekat 20x1x145kg, ale to bylo na mě příliš. Ještě před měsícem bych tvrdil že je to moje maxko a dneska, ikdyž jsem neuspěl 4serie upotil. V rychlosti jsem ubral po stranách 1,25kg a pokračoval dál v minutových intervalech. Vydržel jsem 6serii a ukončil jsem to. (nešlo to jinak) Poté následovalo PC+PP a tady se musím pochválit (on to za mě nikdo neudělá ) Jednak jsem měl hlavu plnou nespěchu s dřepu, a také to bylo od první serie hrozné maso. (toužil jsem to vzdát po každé serii ale vydržel jsem) Bench se také povedl a když jsem potom dal biceps Ez, nejdříve podle plánu 3x6x42,5kg a neměl jsem pořád dost, a tak jsem dal ještě celou jednu lajnu navíc, byl jsem spokojený. Na závěr do SS uklony a kolena k loktum. a Odcházel jsem spokojený.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Buvol Noviny :-) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 53, 54, 55  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: