|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Radom

|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: ne únor 09, 2014 9:38 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem měl volno, chtěl jsem jet původně GVT 2 měsíce, tudíž až do 28. 2. 2014, ale seru na to, už mě to nebaví. Dneska jsem měl mít břicho a pullover, spočnul jsem a začnu zítra s novým tréninkem.
Po: prsa, biceps (6-8 opakování a těžce, valit to tam)
ST: záda, triceps,
ČT: břicho
Pá: prsa, biceps (první cvik po 8 opakování u prsou a zbytek pumpovací cviky, u bicepsu 1 po 8 a poslední 2 pumpovací, totálně zničit svalové vlákna, které nezaberu těžkou váhou, shazované série, intenzifikačky, 12 opakování+)
Ne: nohy, ramena (pojedu jen zadky asi, bo středy jsou moc a předky budou rozbité totálně z prsou)
Tohle je můj plán, asi až do matury, možná si to něčím zpestřím, zase nabrat nějaké maso, hlavně ty prsa. Do ruk nabírat nepotřebuji, spíše by bylo lepší to zkvalitnit a zachovat tu velikost.
Jestliže budou po maturitě nějaké finance, skočil bych do dietky, tak měsíc a půl. Čím delší objem jedu, tím míň to roste.
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: po únor 10, 2014 8:28 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem si dal opět volno, protože jsem byl velice unavený, oči se mi zavíraly všude, kde jsem se podíval, a to jsem spal. Je to hlavně školou, člověk to dost vyčerpá, když tam je do 4-5 musí furt dávat pozor kvůli matuře.
Takže s novým tréninkem začnu zítra. Tím, že jsem dneska nešel, tak musím dát dva tréninky po sobě, aby mi to vycházelo, jak chci.
První týden bude takový zjišťovací, spíše o kolik jsem silově spadl díky GVT, nebo nespadl. A další týden už se budu snažit pořádně, nabalit zas trošku nějakého masa, ty 2-4 kg svaloviny do maturity, to bych byl rád.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: po únor 10, 2014 8:59 pm Předmět: |
|
|
Matury se neboj. Na uspech staci mit neco v hlave a chtit. A oboje ty mas. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: po únor 10, 2014 9:42 pm Předmět: |
|
|
Díky moc, máš pravdu, říká mi to každý, asi v tomhle ohledu moc stresuji, ale v odborných předmětech je toho opravdu hodně, 100 okruhů (jeden i 30 stran) + okruhy čj + okruhy AJ (ty obecné ukecáš, ale odborné ne) + maturitní práce na úrovni bakalářské, jen rozsah kratší + praktická. Ale jak to dám, tak se těším na svobodu jak William Wallace ve válce o svobodu Skotska :D. Pak se pustím do přípravy, pořádně, snad se bude na co těšit :), teďka to je lážo plážo :))
Člověk: jo, to ani nemluv a bude ti hůř (méně energie, více choutek, a tak, ještě únor, březen, duben a květen :D):)), ale dá se to přežít, když nemáš ještě maturitní ročník :))
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: po únor 10, 2014 9:51 pm Předmět: |
|
|
tak jo... já to jídlo atd. beru jako každodenní rutinu (prostě musím :) ) ... akorát ta energie no ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: po únor 10, 2014 9:56 pm Předmět: |
|
|
Jj, na jídlo se dá zvyknout, dietu si můžeš zpříjemnit, to je v pohodě, ale ta energie začne po čase chybět. Nevím, jak to mají ostatní, ale já, když jsem byl v dietě a sjem v dietě, tak můžu mít jakoukoliv váhu, ale jak mám nízko procento tuku, tak mám propadlý obličej a to hodně, kosti mi jdou vidět a mám strašně velké kruhy pod očima, jako bych byl mrtvola. Vím, že ne všichni kulturisti to tak maj, asi se mě od malička drží hodnota nízkého železa, třeba to trošku přisolit :DDD po matuře
|
|
| nahoru |
|
 |
tezzy196
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po únor 10, 2014 10:51 pm Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | | Matury se neboj. Na uspech staci mit neco v hlave a chtit. A oboje ty mas. |
+ skúšajúci si pamätajú, aký kus práce si odviedol za 4 roky, takže ak si nelajdačil, bol slušný a normálny, nebudeš mať problém zmaturovať úplne v poriadku _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: po únor 10, 2014 11:26 pm Předmět: |
|
|
To je pravda, no, už se těším, až to ze mě všechno spadne a budu se moct věnovat plně tomuhle :))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|