|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim. |
| objemovka |
|
80% |
[ 112 ] |
| rysovacka |
|
19% |
[ 27 ] |
|
| Celkem hlasů : 139 |
|
| Autor |
Zpráva |
Smile04

|
Zaslal: ne únor 09, 2014 6:46 pm Předmět: |
|
|
ahoj turakame :) vidim že tomu nechápeš asi bude více lidí tak já to zkusím nastínit...
už to takhle dělám několikátým rokem ale letos to bude trochu jinak...víceméně by se to dalo srovnat něco jako fáze objemová a fáze redukční u kulturistů akorát ta redukční není tak drastická samozřejmě...a proč?
protože nechci být zasraná koule sádla :D, ale zároveň se mi logicky nejlíp sílí když jsem v objemu a žeru hodně...to je pak vše lepší, člověk je v lepší náladě a všecko...ovšem letos se mi navíc daří být po té objemové/silové fázi dost krutě rozmrdanej...pokud jezdím tak jak jezdím ted...jsem ok...ale jak naložím začne to zádama, ramena, lokty, dokonce zápěstí, palce, a nemesis kolena kyčle..prostě to tělo dostava krutě naprdel když jedu na max a nedavam to...
tak tedka jedu proste dietu abych nebyl tlustej a taky se mi tím zlepší fyzička a i rehabilitace je to dobrá, protože když nedělám nic tak to je nejhorší to se pak stahne šecko a sem uplně nepoužitelnej :)
PLÁN JE NÁSLEDUJÍCÍ--- (uvidi se dle stavu těla)
tedka crossfit plus návrat postupně k disciplínám až bych chtěl vyměnit crossfit kompletně za disciplíny...pokud to půjde hladce tak to bude super a tímhle se krásně připravím na závody v létě...bude fyzička i síla...a budu závodit
druhá varianta...moje tělo to nevydrží něco se pokurví a nebudu závodit vůbec nebo jen pár závodů, a cvičit budu třeba tak jak tedka na fýzu a budu se kurýrovat abych mohl závodit třeba za rok :)
P.S. když jsem letos dosáhl na 113-115kg v objemu tak jsem nemohl skoro vyjít schody...tedka sem na 102 kg vyběhnu je jako nic...jenom abys chápal proč to dělám...kdyby se smířil stím že budu mít velkej břuch a žral...byl bych silnej ale fyza by šla uplně doprdele...takže to podle mě můj smysl má a já letos prostě chci do té fýzy jít ještě mnohem víc...myslím že je to správná cesta a získám tím rychlost a drahocené vteřiny na závodech
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smile04

|
Zaslal: ne únor 09, 2014 7:00 pm Předmět: |
|
|
dnešní trenál
před chvílí jsem došel tak to alespon nezapomenu nic :D snad
trenink dle riche froninga
vyrazy 50kg
shyby
DU 30 nebo SU 60 (60přeskoků jsem dělal)
15-12-9-6-3 - počet opakováni pro vyrazy a shyby
-shyby byly masakr kipping mi fakt nejde parkrat sem to zkusil a nekdy to vyšlo nekdy ne :D
čas 8:37 (froning to udělal tak za poloviční :D)
trenink dle Ustinova
5x Dl 100kg
5x HSPU - SNÍŽENO NA 3 (tušil sem masakr) - TH 102kg :-)
přidáno 30 přeskoků švihadlo
20 kol - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Peter esli tě někde potkám asi tě napřed uhodím do obličeje :D
P.S. divny bylo že jak sem udělal 10 tak sem zpomalil, pak jsem 3 serky jel jak zombie, a pak od 17te serie jsem se rozjel a 17-20 sem jel jako vlak uplně bez pauza rychle a dech neodchazel, asi sem překročil jakejsi práh smrti a dostal druhej dech :D
čas byl myslim nějak 27minut ...nijak sem nespěchal až od ty 17ty sem jel rychle.
při DU jsem v některych serkach se pokoušel o výkop nohama nahoru ale neumim to ještě načasovat takže to většinou nepomahalo...když sem to daval tlakem bylo to rychlejši :D
pak ještě bicák serky
27,47,67,67,67 pěkně s cheatem EZ
přitahy jednoruček na šikmé 25kg 3serie moc opaček
2x 20 opaček zdvih nohou ve visu
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne únor 09, 2014 9:06 pm Předmět: |
|
|
Ty vole mít při 110-115kg problém s fyzičkou...nechápu. Se 120kg jsem hrával 90min florbal nonstop, nebo běhával 5km. BTW nezkoušel si ty jednoručky ve stoje?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: ne únor 09, 2014 10:43 pm Předmět: |
|
|
Zajimave.Co je pro fyzicku horsi,nabrat 15kilo svalu nebo tuku?
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne únor 09, 2014 11:17 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | tak tys mel ale pri tech 120kg 8% tuku ne ? |
To zas ne Kubaz. Při 120kg jsem měl tenkrát kolem 20%tuku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne únor 09, 2014 11:24 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | Zajimave.Co je pro fyzicku horsi,nabrat 15kilo svalu nebo tuku? |
To je hodně zajímavej dotaz. Říká se, že živit svalovou masu kyslíkem není sranda. Nemá to třeba v ringu takový 120kg Pudzianovski nakonec těžší, než stejně těžký buclík, který má o čtvrtmetráku méně svalové hmoty, zato o tolik více tuku?
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: po únor 10, 2014 12:37 am Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | haino napsal: | | Zajimave.Co je pro fyzicku horsi,nabrat 15kilo svalu nebo tuku? |
To je hodně zajímavej dotaz. Říká se, že živit svalovou masu kyslíkem není sranda. Nemá to třeba v ringu takový 120kg Pudzianovski nakonec těžší, než stejně těžký buclík, který má o čtvrtmetráku méně svalové hmoty, zato o tolik více tuku? |
ano ano je to tak...jak říkáš...kdo má více svalů více spaluje kyslík ale to není můj případ...tady jde o to že ta váha vyletí hrozně rychle nahoru a to tělo si na to prostě nestíhá zvykat...v té masivní objemovce pak člověk fakt těžko snáší ...klouby, a fakt jako ještě jak člověk je věčne najezenej tak se leze do schodů blbě :D
heled jak si vysokej teda btw? uvědomuješ si že se bavíme o 115kg na 176cm :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po únor 10, 2014 12:58 am Předmět: |
|
|
Já mám 183cm. Jinak jak pamatuju tvojí postavu než si nabral....tak jsem někde v galerii i chválil, že máš super tvary, zejména hrudník. No ty musíš vědět nejlíp, jak se cítíš. Podle mě je na tebe vizuálně 115kg v poho. Máš spoustu svalové hmoty, bez ní bys například ty military nezvládal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: po únor 10, 2014 4:06 am Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Já mám 183cm. Jinak jak pamatuju tvojí postavu než si nabral....tak jsem někde v galerii i chválil, že máš super tvary, zejména hrudník. No ty musíš vědět nejlíp, jak se cítíš. Podle mě je na tebe vizuálně 115kg v poho. Máš spoustu svalové hmoty, bez ní bys například ty military nezvládal. |
tak vpoho no...to je dost relativní pojem :D každej ma jiny měřítko...já chci být ve formě a i tak vypadat :) a neboj svalové hmoty je pořád dost ikdyž dietím mám vplánu se zbavovat hlavně té tukové hmoty :D
jinak tohle je aktuálka z dneška po tom treninku z pekla :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: po únor 10, 2014 11:38 pm Předmět: |
|
|
ahoj, update z dneška, doposilky jsem dorazil o něcopozději než bych chtěl ale měl sem práci ještě doma...kutil Tim znáte to ^^
dneska sem vstaval pozdeji protože sem byl na nočni na snidani jsem měl jenom banan a kafe, nejak sem nemohl jist...
došel sem do gymu lehce rozcvičil a řekl jsem si že si zase na zahřivačkua v rámci návratu k disciplinkam dam kufříky (je to moje slabina tak se snažím trochu zamakat :) )
100kg 20m
120kg 20m - ale na krev :D a nejak sem se kolibal ke konci masakr
140kg postupně natřikrát 20m s přestavkama protože me opadaly kotůče...ale bylo to výživné
160kg - staticky na místě...ale držel sem to vklidu...dokonce jsem se pokusil o par pokrčení ramen a malinko to šlo :D (na 320kg to považujuza uspěch)
170kg krátký podržení ale postavil sem se stím docela pěkněji než jsem čekal :) každopádně víc by mě zlomilo
100kg 30m na jeden zatah po uklizení te hromady kotoučů jsem to proběhl, masakřík :D
skončil sem na špatne straně posilky tak po kratkym spočnutí jsem si řekl že zprdele chytnu kufry prstama jenom poslenima dvouma člankama...no těch 10m jsem je kupodivu takhle odnesl :D
tohle mě dalo slušně zabrat i časově i fyzicky..nohy zad ruky a vrchzad šecko nadranc :D (nezapomente že moc nejím a cvičím hodně často)
dodělávka benchpress do 100kgx5 sérií
zvedání nohou ve visu
pár shybu na dvou prstech - ukazovaček a prostředniček zase sem držel čistě jen prsty...
pěknej trenal...jel sem domu pže už bylo dost hodin přístě protáhnu a přidám ještě něco :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: út únor 11, 2014 6:39 pm Předmět: |
|
|
ůůůů dneska si udědomuju jak přesně velkej je trapéz a jak krásně vede přes záda k ramenů až na krk...poněvadž je v jednom ohni :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: po únor 17, 2014 12:14 am Předmět: |
|
|
čus moji stalkeři :D, koukám že se mi někde v matrixu ztratily nějaky dny posledni zapis 10 a dneska je 16 už :D...ale ted si uvědomuju že jeden trenal byl guma, čeknu facebook a zavzpominam (ach ta moje pamět asi si ty treninky budu radši natačet :D:D)
myslim že od 10 do 14tyho sem musel taky trenovat chodim ted často tak musim popřemyšlet kterej trenal sem nezaznamenal :D
(mam matny vzpominky na jakejsi trenal kde sem odjel vpodstatě jenom vršek, tricaky, kozy jednoručky a delty plus vrchní záda (přitahy jednoruček) a shyby) ale takovy treninky většinou nepišu pže to je škoda přispěvku čistě pumping iron
trenink 14tyho
tak joo 14tyho to bylo převracečka pneumatiky i s mojim malym (nikolka) mame dvě novy gumy jednu 250 a druhou jakousi prtavou co ja vim 100-150tku z traktora pro holky...nikolka si sní super vyhrála a má modřiny všude po těle jako pravej strongman :D
já sem si ten den dal kurevsky zabrat a dal sem rychlych 10 opakování s tou 250tkou abych se sní sžil a na zahřátí...jel sem v tempu a byla to solidni vyčerpavačka :)...po dalšich asi 10 otočkách už pomalu jsem ju zaparkoval a vytahl starou dobrou 300vku...je kupodivu menší než ta 250tka...vte totiž asi neni žadny železo jen čistě guma na velkej traktor...
300vka mi seděla fajne a dobře mě dorakvila asi tak 16opaček celkem v tak 4 sekach pomalych už to jde ztuha pak :)
v posilce sem se pak dojel dřepama a ještě dalšima ccvikama ale suma sumarum sem byl dost vpiši už ztěch gum takže jenom takova šolichačka :D
dřepy do 140kg jenom a už mi to přišlo těžké :D holt gumy se zvedaj celym tělem a to doslova a do pismene ;)
trénink dnes 16teho
rozehřívačka, schody :), pobihani po posilce krouceni rukama nohama klasika dneska :D
dnes jsem raději chranil lokty neoprenovyma bandažema je chladno a nedavno mě trocu začalo pichat v jednom lokti nehodlam to podcenovat...moje tělo by zasloučilo i nějakou pořádnou kloubní výživu... shaněl jsem se po injekcich do kolene prej to dostavaj top sportovci ale doktor nám to nedoporučil (nevite někdo něco víc?) pls kdyžtak PM
mrtvy tahy
60x15 2s
100x10 2s
140x8 2s
180 5x5 hlavnípracovní
100kg na dojetí moc moc opaček
přítahy v předklonu
100kg 5x5
superserie s klikama na těch vyvyšenych ručkách že to jde do minusu na uzko
pak kolečko- přitahy se 100 5opak, kliky na širši uchop do negativa, kolečko ab roler vkleče ale poctivě pomaličku :)
masivni kolečko jel sem rychle a až dokud jsem mohl cca 6-7 kol nwm přesně soustředil jsem se hlavně na vykon, potřebuju někoho kdo mi to bude počitat hh
nakonec zvedání nohou ve visu 3 serie po 15 opakováních
napumpovanej jak hajzl
:) kozyska kulatý nafóklý tohle budu dělat častěji ty kliky do minusu jsou snad lepší než když dělam tlaky s jednoručkama na alvici protože při těch klikach ruzně měnim uhly loktu, vyšku kde se jakoby obrazně dotykam spojenice mezi rukama a taky šiřku uchopu a fakt paráda :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: út únor 18, 2014 7:01 pm Předmět: |
|
|
dneska trenink rehabilitační
rozcvicka veslo 5 minut
stahování kladky na prsa 40-60kg 5 serii
bench press stredne uzky uchop
50kg moc
80kg moc
110kg - 12
130kg - 5x5
80kg
50kg
přítahy kladky v sedě (veslování)
80-100kg 4 série
rozpažky na 45st šikmé lavici
15ky 1s moc lehky
17tky 2s
20tky 2s
25tky 3s po 6ti...docela těžké když jsem poctivě natahoval ruky
bicak s jednoručkama
jednodručky do 25kg 10-12op
pumpovačka tricaky s kladkou na laně
40kg 4 serie procítěné každy opačko na konci ruce roztahnout od sebe provazky...to je ta pravá bolest :D
pumpovačka tricak s pevnym držakem ruce na uzko uplně
50kg 3serky po 12ti ale super rychle pumpovani dost masec
bicaček na stroji na dopumpování 3 serie
začinam na 30 a až nemožu třeba 3 serku tam hodim min a zase a opakuju až su napumpovanej na max :D
sprcha a na čínu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út únor 18, 2014 10:05 pm Předmět: |
|
|
Tohle nějak nevypadá na SPC. Kams to vlezl? _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|