vejce

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vejce  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> vejce
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Luster

PříspěvekZaslal: so červen 01, 2013 7:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jestli ti nevadej lusteniny, tak celkem dobra je kombinace s cervenou cockou..
Foresten

PříspěvekZaslal: so červen 01, 2013 7:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lusteniny nevadi, dobry napad.
Lord_Ivory: myslis suchou ryzi ? jako kdybych vzal ryzi nechal na tom rozpect syr, okorenit, zeleninka a do toho nakrajet vejce, to by se mozna dalo
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
blikk

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, rád bych se zeptal na vaší zkušenost. Někdy bývají vajíčka v akci a vyplatí se jich koupit víc do zásoby, někdy zas třeba nemám čas letět pro ně apod. Tak by mě zajímalo, co je podle vás nejlepší volba:
1. zmrazit syrová vajíčka (ať už samotné bílky nebo obojí)
2. zmrazit uvěřená
3. koupit nějaký ten instatní bílek a rozmíchat ho s vodou

Zajímalo by mě co podle vás má největší účinnost pokud něco, co vyjde asi levněji (v případě porovnání sušených bílků s čerstvými, za předpokladu akční ceny cca 2Kč/vajco). Jen jestli je v tom prostě nějaký větší rozdíl a co se toho mražení týče, jestli je lepší a možné mrazit uvařené nebo syrové.
jaq

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blikk napsal:
Ahoj, rád bych se zeptal na vaší zkušenost. Někdy bývají vajíčka v akci a vyplatí se jich koupit víc do zásoby, někdy zas třeba nemám čas letět pro ně apod. Tak by mě zajímalo, co je podle vás nejlepší volba:
1. zmrazit syrová vajíčka (ať už samotné bílky nebo obojí)
2. zmrazit uvěřená
3. koupit nějaký ten instatní bílek a rozmíchat ho s vodou

Zajímalo by mě co podle vás má největší účinnost pokud něco, co vyjde asi levněji (v případě porovnání sušených bílků s čerstvými, za předpokladu akční ceny cca 2Kč/vajco). Jen jestli je v tom prostě nějaký větší rozdíl a co se toho mražení týče, jestli je lepší a možné mrazit uvařené nebo syrové.

Proč je rovnou mrazit, v lednici vydrží dost dlouho, ne?
Tom3

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz uz se tu otevrelo tema o vejcich... jim tedka 3 denne, 6x tydne, vetsinou smazenych na kokos. oleji, sem tam varenych.. a od vsech kolem (hlavne tech co tomu "hrozne" rozumi) slysim jak je to strasne nezdravy, at si zajdu zmerit cholesterol apod... Jakej je na to vas nazor? Mne ty 3 vajca denne neprijdou zas tak moc, spis normal..
Bara

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
Kdyz uz se tu otevrelo tema o vejcich... jim tedka 3 denne, 6x tydne, vetsinou smazenych na kokos. oleji, sem tam varenych.. a od vsech kolem (hlavne tech co tomu "hrozne" rozumi) slysim jak je to strasne nezdravy, at si zajdu zmerit cholesterol apod... Jakej je na to vas nazor? Mne ty 3 vajca denne neprijdou zas tak moc, spis normal..

Vědci dávno vyvrátili dřívější chybný názor o vlivu vaječných žloutků na zvýšení cholesterolu.Klidně dlabej vajec kolik chceš
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
tarzos

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Každej den jich jím 5-6 (podle velikosti...domácí jsou větší) a dřív jsem jich jedl asi 8 a pohoda nevěř všemu, co se vykládá.

Jinak to zmražení vajec - zkoušeli jste to? U nás doma jednou někdo omylem zvýšil výkon lednice a ty vyjíčka praskly
MAST3R

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já taky jím smažené - míchaná. Momentálně dávám 2 celé + 2 bílky. Asi bych se řídil tím co psal kid, čím déle je tam budeš trápit, tím hůře, ale pokud je smahneš za chvilku, tak to je to podle mě v poho.
Uričtě ti to řikaj Ti, co jedí kraviny typu konzervy, uzeniny o víkendu se vylejou a daj denně krabku cigár, ne?

A pokud ti jde jenom o ten cholestelor, tak i tu někdo an foru psal, že byl na testech pak dával denně asi 10-15 celejch vajec, šel znova na testy a měl to ještě o fous nižší.

Naposledy upravil MAST3R dne út únor 11, 2014 10:06 pm, celkově upraveno 1 krát
Tom3

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky, akorat jste mi potvrdili to co jsem si myslel
Mastere to jsou presne oni, pojidaci cigar
Skál

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2014 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

K vejcím luštěnina, syrová zelenina, párečky, silnější kousky slaniny, ruzný saláty. A mam za to odjakživa, že v lednici vydží i dva tři týdny což je bežně kolem 50 vajec a to bych tam neměl nikdy nic jinýho :-)
martin.lukes

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2016 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám dotaz... jak dlouho mi vydrží udělaná míchaná vejce v lednici? Chtěl bych si udělat dopředu např. na 3 dny - 3 snídaně, vstávám brzy ráno do práce, a to se mi nechce vařit. Díky za případné odpovědi.
Judson

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2016 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

martin.lukes napsal:
Mám dotaz... jak dlouho mi vydrží udělaná míchaná vejce v lednici? Chtěl bych si udělat dopředu např. na 3 dny - 3 snídaně, vstávám brzy ráno do práce, a to se mi nechce vařit. Díky za případné odpovědi.

Ja testoval jen 24h, tipouju, ze 48h ok.
Varene po 48h v lednici jeste v pohode jim.
Spazik

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2016 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

martin.lukes napsal:

To zkus za jak dlouho budou smrdět, záleží asi taky jak moc natvrdo je děláš
Ale vařená vydrží min. několik dnů.
Grimley

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2016 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ze si nedas radsi chleba s pastikou, kdyz ses linej pet minut delat vajicka

Nevim v kolik vstavas, ale ja vstanu ve 4:10, vyvencim psa, je 4:30 ... udelam vajicka... je 4:35...snim vajicka je 4:40...vycistim zuby a pobalim do prace a ve 4:55 odjizdim do prace :)
ygg

PříspěvekZaslal: st červen 08, 2016 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dva tři dny rozhodně, ale mám pocit, že míchaná vejce po dvou dnech v lednici budou slušný humus, udělat si čerstvá fakt netrvá tak dlouho, abych tohle žral.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vejce Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: