|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
charmeleon77
|
Zaslal: út listopad 19, 2013 7:30 pm Předmět: Ektomorf a P90x |
|
|
Zdravím,
jsem ektomorfní typ mám 76 kg při 180 cm, mám hubené ruce a nohy, jenže k tomu mám velký pupek (pas 95 cm), který jsem nabral nicneděláním a špatnou stravou, před tím jsem měl dlouho pod 65 kg. Teď nevím, jak z toho ven...
Chci nabrat svaly na rukou a zároveň se zbavit pupku, dnes jsem začal cvičit P90x, což mi doporučil kamarád, po tréninku si chci dát gainer, ale nevím jestli to je dobrý nápad, když se chci zbavit pupku. No a večer před spaním si dám proteiňák. Zároveň ze svého jídelníčku odstraním nesmyslné sladkosti a přeslazené nápoje.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: út listopad 19, 2013 7:55 pm Předmět: Re: Ektomorf a P90x |
|
|
| charmeleon77 napsal: | Zdravím,
jsem ektomorfní typ mám 76 kg při 180 cm, mám hubené ruce a nohy, jenže k tomu mám velký pupek (pas 95 cm), který jsem nabral nicneděláním a špatnou stravou, před tím jsem měl dlouho pod 65 kg. Teď nevím, jak z toho ven...
Chci nabrat svaly na rukou a zároveň se zbavit pupku, dnes jsem začal cvičit P90x, což mi doporučil kamarád, po tréninku si chci dát gainer, ale nevím jestli to je dobrý nápad, když se chci zbavit pupku. No a večer před spaním si dám proteiňák. Zároveň ze svého jídelníčku odstraním nesmyslné sladkosti a přeslazené nápoje. |
Nerad bych tě odrazoval od pohybu, ale jdeš na to úplně blbě. Dáš si nějaký program o kterém víš prd, chceš se soustředit na některé části a vyhazovat peníze za suplementy.
1) Vezmi si ze začátku trenéra. Podle finančních možností na 5 - 15 lekcí. Na trenéra ušetříš tak, že nebudeš vyhazovat za pro tebe zbytečné suplementy. A zbytek přisypeš z rozbitého prasátka
2) Tvůj problém nejsou ruce a pupek. Tvůj problém je celkově ochablé tělo. Když se budeš cvičit celé tělo, dostanou se všechny části do rovnováhy. Pupek se zmenší, ruce se zvětší aniž by jsi na ně dával zvláštní důraz.
3) O programu P90x vím prd, ale co jsem si tak letmo přečetl, tak není určen začátečníkům. Zkus si sám vygooglovat zda je pro tebe vhodný.
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: út listopad 19, 2013 8:11 pm Předmět: Re: Ektomorf a P90x |
|
|
P90x je podľa mňa vhodný aj pre začiatočníkov. Cvičia tam vždy traja cvičenci, jeden najťažšiu variantu cviku, ďalši strednú a tretí najľahšiu. Keď nevládzeš cvičiť tempom ako na videu, tak video stopneš a zapneš keď si znovu pripravený. Mne sa teda dosť páčil. Odporúčam spraviť si fotku na začiatku a potom po 90 dňoch, po skončení programu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chrysanthopoulos

|
Zaslal: st listopad 27, 2013 12:42 pm Předmět: |
|
|
Jedno ze základních pravidel posilování je: COKOLI děláte systematicky a pravidelně a s dostatečným úsilím, to nese výsledky.
Fullbody, splity, cvičení s činkami, s vlastní vahou...
Jinak P90X pokládám za komerční blbinu. _________________ Pokud nechcete investovat moc, pak porážka nebolí moc a vítězství není příliš vzrušující.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tony82
|
Zaslal: út únor 11, 2014 12:02 pm Předmět: |
|
|
P90X je dobry i pro zacatecniky. budes ale muset pochopit, jak funguje cviceni obecne, jak s jídlem atd. u P90X je výhoda, že mas trenera porad, cvicis rovnomerne cele telo.
.kdyz budes chodit s amaterem do posilky nikdy ti to tolik neda jako P90X. mam to vyzkouseny.chce si to nacist stravu potom dojit za nekym kdo tomu rozumi.poptas se ho cemu nerozumis. a pak pochopit to cviceni.poslouchat co ti u toho rika.zalezi na detailech. jedu ted P90X 6 týden.změna na těle velká. a ta fyzicka, tu taky v posilce jen pri silovym treninku nenaberes. nemuzu si stezovat. to, že je to komerční blbina neberu.je to jenom varianta pro ty co nemají čas nebo chuť chodit do fitka. beru to obecně jako velkej přínos. hlavní je vydržet. začátek je opravdu peprnej. pro tebe extra, protoze podle toho co pises, tak si pred tim necvicil. gooood luck ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st únor 12, 2014 11:35 am Předmět: |
|
|
P90x rozhodne komerční sr*cka je. Nebere v potaz základní principy silového a kondičního tréninku... Ze na tom člověk zhubne? To asi jo, když je vepř a před tím x let nic nedělal.
Chameleone, přesně jak píše Mablung, jdeš na to blbě. Zaklad je pohyb, síla, vyvážená strava a kvalitní odpočinek. Přečti si moji knížku, tam je stručný a jasný návod + principy, které využiješ jinde.
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: st únor 12, 2014 9:08 pm Předmět: Re: Ektomorf a P90x |
|
|
| charmeleon77 napsal: | Zdravím,
Chci nabrat svaly na rukou a zároveň se zbavit pupku, dnes jsem začal cvičit P90x, což mi doporučil kamarád, po tréninku si chci dát gainer, ale nevím jestli to je dobrý nápad, když se chci zbavit pupku. No a večer před spaním si dám proteiňák. Zároveň ze svého jídelníčku odstraním nesmyslné sladkosti a přeslazené nápoje. |
Len cvič P90X, po čase si spravíš vlastný názor, či je to až taká kravina ako to tu popisujú. Za mňa, môžem odporučiť. Gainer nepi, ak chceš schudnúť. Proteinový nápoj si daj po tréningu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|