Jak Přibrat na vaze a udržet si tu váhu :(

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jak Přibrat na vaze a udržet si tu váhu :(  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Jak Přibrat na vaze a udržet si tu váhu :(
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
NoroLea

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 4:08 pm    Předmět: Jak Přibrat na vaze a udržet si tu váhu :( Odpovědět s citátem

Jelikož zachvilý bude Léto a moje vaha je extreme malá což je ve 20 let jen 56 Kg tak mam z toho panickou hruzu už :D... Kdybych nemel jak kamaradky + mladá tvrdí pekný obličej + hezké oči tak bych asi skočil z okna :D ... jenže aji tak k moři nemužu jít ,nemužu byt ani v tričku , už se dokonce před mladou stidím aji ve sprše ukazat jak sem hubeny :D každý tu píše že ruzne garniery proteny atd jsou zbytečné pro hubene lidi že vsehno zavisi o strave .. jenže ja žeru jak prase a stejne nepřiberu .. chybi mi železo v krvi + mam extremní spalovaní jednoznacne jsem ektomorf Poradte mi co stím prosíím + cvicim doma mam svoji posilovnu ... .... jeste jedna vec kamarád co je docela jako delo udelany mi rekl že nemam jist zdravou vyzivu jako je jogurty vločky atd že z toho stejne nepřiberu že mam žrat sladke pecivo dale hodne mastnych vyrobku + pit coca colu a přestat kouřít což si myslím že ani moc nevadí ne ? ::DD vubec nvm co mam jíst + nechápu ty vaše čísla co tu nekdo píše že mam snist tolik a tolik bilkovin + sacharid dene :DDD to mám jak udelat ?? to mam vsechno pocitat na vaze ?? abych za den mel potrebné mnozství bilkovin atd ??? Prosím vas dejte mi tu nekdo nejaký pořadny jidelnicek abych nabral aspon do prosince aspon 15kg : ( ( ( musim jak blbec milion mikinna sobe mit abych nevyypadal jak blbec : ( a uz me to štve ..... a jeste jednu vec jestli musim přestat kouřit ? + jaké ty rustové hormony brat ????? jemi jeno kolik co stoji prosím o radu ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 4:32 pm    Předmět: Re: Jak Přibrat na vaze a udržet si tu váhu :( Odpovědět s citátem

NoroLea napsal:
Jelikož zachvilý bude Léto a moje vaha je extreme malá což je ve 20 let jen 56 Kg tak mam z toho panickou hruzu už :D... Kdybych nemel jak kamaradky + mladá tvrdí pekný obličej + hezké oči tak bych asi skočil z okna :D ... jenže aji tak k moři nemužu jít ,nemužu byt ani v tričku , už se dokonce před mladou stidím aji ve sprše ukazat jak sem hubeny :D každý tu píše že ruzne garniery proteny atd jsou zbytečné pro hubene lidi že vsehno zavisi o strave .. jenže ja žeru jak prase a stejne nepřiberu .. chybi mi železo v krvi + mam extremní spalovaní jednoznacne jsem ektomorf Poradte mi co stím prosíím + cvicim doma mam svoji posilovnu ... .... jeste jedna vec kamarád co je docela jako delo udelany mi rekl že nemam jist zdravou vyzivu jako je jogurty vločky atd že z toho stejne nepřiberu že mam žrat sladke pecivo dale hodne mastnych vyrobku + pit coca colu a přestat kouřít což si myslím že ani moc nevadí ne ? ::DD vubec nvm co mam jíst + nechápu ty vaše čísla co tu nekdo píše že mam snist tolik a tolik bilkovin + sacharid dene :DDD to mám jak udelat ?? to mam vsechno pocitat na vaze ?? abych za den mel potrebné mnozství bilkovin atd ??? Prosím vas dejte mi tu nekdo nejaký pořadny jidelnicek abych nabral aspon do prosince aspon 15kg : ( ( ( musim jak blbec milion mikinna sobe mit abych nevyypadal jak blbec : ( a uz me to štve ..... a jeste jednu vec jestli musim přestat kouřit ? + jaké ty rustové hormony brat ????? jemi jeno kolik co stoji prosím o radu ....

1) Nauč se strukturovat text. Takhle z toho bolí oči, nedá se to číst a blbě se v tom člověk vůbec vyzná
2) Napiš svůj obvyklý jídelníček s odhadem velikosti porcí, svojí obvyklou aktivitu (jak sportovní, tak pracovní), svůj obvyklý trénink
3) Dej si dohromady psychiku. Na vzhledu záleží jen do určité míry. Ve skutečnosti většina lidí celkem kašle na to jak vypadáš. Prostě si tě podle vzhledu, inteligence a povahy zaškatulkují a už tě takového berou.
4) Nabírací jídelníček nemusí znamenat nezdravý. Zbodneš-li třeba denně 200 g oříšků za den (což se dá sezobat úplně v pohodě), narveš do sebe mimoděk zhruba 1 000 kcal. Což je pro tlouštíka katastrofa, pro tebe požehnání. Uvidíš co ti tu řekneme na tvůj jídelníček.
5) Jak jsi vysoký?
6) 15 kg do Vánoc by mělo být v pohodě, pokud nejsi nemocný.
7) Prakticky každý kdo přestal kouřit, nabral. Máš dobrou motivaci ;-)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mam dneska dobrou naladu : http://kulturistika.ronnie.cz/c-1904-klasicka-otazka--jak-pribrat-- (ii.).html
Olafekk

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, tím růstovým hormonem bych rozhodně začal, to je nepochybně skvělý pomocníček do objemu
Daspy

PříspěvekZaslal: ne únor 16, 2014 6:17 pm    Předmět: Rada Odpovědět s citátem

Ahoj hele malkdo ti to poradi tak to rkenu jednoduse.. kdyz sem pred 4 mesici zacal cvicit vazil jsem 68 kg, nyni vazim 81 a troufam si rici ze vypadam opravdu dobre...
---------
muj jidelak co jim je takto :

snidane: 5:00 - 100g ovesnych vlocek s mlekem + protein napoj nebo michana vajicka ze 3 bilku a dvě celé a do toho si zamicham 50 g vlocek + gainer

svacina: 8:00 - do prace mam nachystano z domu dve vajicka na tvrdo + 2 tousty nebo cerne housky se sunkou a syrem, popripade si muzes koupit cottage ve vanicce

obed: 11:30 - co je v praci

svacina: 14:30 - racio chlebicky 4ks, sunka 10 dk nebo opet cottage,lucina nebo bily jogurt + proteinovy napoj

vecere: 18:30 - balicek ryze + 150 g kureci prsa nebo losos + treba naka zelenina na dochuceni

2 vecere : 22:00 - night protein nebo pul vanicky tvarohu ale spis uprednostnuji ten casein protein, nemam tvaroh rad
------------
kdyz takto budes jist a u toho cvicit, priberes 100% a rychle tomu ver.. musis ovsem cvicit jinak budes pribirat na pupku :)) zkus to a ver mi.. presne takto sem jedl a pribral sem paradne :)
jachym

PříspěvekZaslal: po únor 17, 2014 5:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nevim no, mně toho zas tolik nepřijde, na přibrání rychle.. pro někoho je toto tak na udržení váhy
tezzy196

PříspěvekZaslal: po únor 17, 2014 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym napsal:
nevim no, mně toho zas tolik nepřijde, na přibrání rychle.. pro někoho je toto tak na udržení váhy

Pro nekoho kdo videl jidelnicek akorat na strance v casopisu a vazi 50kg to bude vice nez dostacujici.
Riku

PříspěvekZaslal: po únor 17, 2014 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím jestli jsem to v tom guláši přehlédl, ale kolik měříš?
Smile04

PříspěvekZaslal: po únor 17, 2014 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud nemužeš přibrat pěkně papej a davej třeba gainer...ono to jde ale lidi jako ty si myslej že strašně žerou ale přitom nejedí nic...prostě přidavej po jednom jidle třeba po tydnu dokud nezačneš na vaze přibírat...zjistíš kolik jídel denně an to potřebuješ...ps jidlem se myslí maso+příloha, ne semínka tyčinky suchary nebo jeden rohlik se salamem :D...

máš li problém přibrat i tak, napiš si do googlu : art of velkovýkrm by jurgen
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Daspy

PříspěvekZaslal: po únor 17, 2014 5:03 pm    Předmět: re Odpovědět s citátem

jachym napsal:

Ten kluk vazi 60 kg ..tento jidelak mu na 100% bude stacit .. ja vazil 68 kdyz jsem zacal takze se toho neboj
wondra

PříspěvekZaslal: po únor 17, 2014 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Potom co si sesumíroval svůj jídelníček se už radši ani neozývá :D Jo začátek je těžký, než člověku dojde že jí málo. Taky mi to trvalo než jsem si to přiznal

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jak Přibrat na vaze a udržet si tu váhu :(
Rychle na stránku:

Přejdi na: