Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 707, 708, 709 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Riku

PříspěvekZaslal: pá únor 14, 2014 7:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

29" kola to je zas modní debilita, hlavně na downhill kolech mi to připadá naprosto debilní ale u takovýho kola to nemusí být špatný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bara

PříspěvekZaslal: pá únor 14, 2014 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Bara, proč né kolo s 29" koly? Jsi kolohnát a tenhle rám je sice obrovskej, ale na devětadvacítkách by ti to slušelo líp a asi bysis i líp zajezdil.

Kamarád co jezdí hodně a má fakt profi kola mě pořád tlačil do 29,ale mě to přijde jako srandovní kolohnátek.Já jezdil vždy 26 a zkusil jsem 29 v terénu a nepoznal jsem tam nic plusovýho.Je to fakt trochu o módě a marketingu aby bylo co měnit a vymýšlet.na auta taky všichni obouvají obří elektrony pro vzhled a rallye atd pak jezdí na malých kvůli kvalitě.Já nemám kolo na parádu,ale na makání,protože jinou aerobku nedělám a teď zrovna mám skoro 130 kg.Větší kola mají z hlediska fyziky větší možnost bodového lomu a poničení...a hlavně já mám rád medvískový tvary na všem Tohle kolo je poskládaný na moji výšku,váhu potřeby naprosto přesně Rám je 24, doteď mám jen 22 palců kola.Jsem zvědav,ale leze se na to jak na žebřík
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mablung

PříspěvekZaslal: pá únor 14, 2014 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
daymoon napsal:
Bara, proč né kolo s 29" koly? Jsi kolohnát a tenhle rám je sice obrovskej, ale na devětadvacítkách by ti to slušelo líp a asi bysis i líp zajezdil.

Kamarád co jezdí hodně a má fakt profi kola mě pořád tlačil do 29,ale mě to přijde jako srandovní kolohnátek.Já jezdil vždy 26 a zkusil jsem 29 v terénu a nepoznal jsem tam nic plusovýho.Je to fakt trochu o módě a marketingu aby bylo co měnit a vymýšlet.na auta taky všichni obouvají obří elektrony pro vzhled a rallye atd pak jezdí na malých kvůli kvalitě.Já nemám kolo na parádu,ale na makání,protože jinou aerobku nedělám a teď zrovna mám skoro 130 kg.Větší kola mají z hlediska fyziky větší možnost bodového lomu a poničení...a hlavně já mám rád medvískový tvary na všem Tohle kolo je poskládaný na moji výšku,váhu potřeby naprosto přesně Rám je 24, doteď mám jen 22 palců kola.Jsem zvědav,ale leze se na to jak na žebřík

Jak ti to nese pneumatika? Ta moje se při 110 kg stlačuje tak, že mám pocit že jedu po ráfku.
Co se větších kol týče, je to podle mě obklikou návrat k trackovým kolům. Prostě hybrid pro lidi co jezdí po polních cestách, ale ne už v těžším terénu.
Bara

PříspěvekZaslal: pá únor 14, 2014 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Bara napsal:
daymoon napsal:

Jak ti to nese pneumatika? Ta moje se při 110 kg stlačuje tak, že mám pocit že jedu po ráfku.
Co se větších kol týče, je to podle mě obklikou návrat k trackovým kolům. Prostě hybrid pro lidi co jezdí po polních cestách, ale ne už v těžším terénu.
Já mám těžkej spíš vršek než spodek,protože nohy už leta nemůžu trénovat,takže u mě to jde hlavně do vidle.
Foukám plynem a hodně natvrdo,rázy pobere vidle,která ovšem musí být slušná a ne z Makra
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá únor 14, 2014 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám zase druhej extrém. 29" kola a 19" rám. Byl jsem jezdit s kamarádem, jezdí cyklomaratony a čuměl, jak se moje 29 kola dokážou přenést přes hrby, které on musí prodrnčet. To ale nic nemění na tom, že pokud ti kolo sedí, je fakt jedno, co to je. Já mám kolo jen za 15, sedí mi a užiju si s ním až dost.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Diana

PříspěvekZaslal: pá únor 14, 2014 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jste neskutečně rozmazlení.
To já měla naposledy, ještě jako dítě, krásné skládací kolo "Eska", tenkrát velkou podpultovku

Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá únor 14, 2014 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krásná Eska, Di. Jde ti barvou k očím

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Diana

PříspěvekZaslal: pá únor 14, 2014 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám hnědé oči, takže by ta Eska ladila, leda by mi ji po... kačer
Nicméně jako dítko školou povinné jsem měla červenou Esku. Toto byl jen ilustrační obrázek.
Doma v garáži mám ještě běžky i boty k nim z roku 1985 ( možná ´86 ) a házenkářský míč , také ještě předlistopadový
Jó kamaráde, nakupovat se musí umět
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: st únor 19, 2014 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Finsko, Suomi, Finland!!!
Bara

PříspěvekZaslal: st únor 19, 2014 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Já mám hnědé oči, takže by ta Eska ladila, leda by mi ji po... kačer
Nicméně jako dítko školou povinné jsem měla červenou Esku. Toto byl jen ilustrační obrázek.
Doma v garáži mám ještě běžky i boty k nim z roku 1985 ( možná ´86 ) a házenkářský míč , také ještě předlistopadový
Jó kamaráde, nakupovat se musí umět

Moje nervy,to je archivářka
Diana

PříspěvekZaslal: st únor 19, 2014 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Někdo láká na sbírku motýlů, já ohromuji těmito historickými předměty, ke kterým přidávám i pěkné příběhy. Vždyť jinak by do té garáže se mnou už nikdo nešel
Turakam

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2014 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyšiel nový Jakub Vandrovec, jupí!
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2014 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:

A co teprve až v listopadu vyjde v překladu SEZON BURZ. Už jsem četl ukázku a vypadá to na kvalitu ve stylu původních povídek.
Judson

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2014 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
Turakam napsal:

A co teprve až v listopadu vyjde v překladu SEZON BURZ. Už jsem četl ukázku a vypadá to na kvalitu ve stylu původních povídek.

Vubec netusim o co jde, asi me unika nejaka super cetba ?
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2014 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:

Vubec netusim o co jde, asi me unika nejaka super cetba ?

Mluví se tu o polské fantasy. A když Turakam zmínil jednoho Andřeje, hned jsem si vzpomněl na druhého.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 707, 708, 709 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: