|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Riku
|
Zaslal: pá únor 14, 2014 7:59 am Předmět: |
|
|
29" kola to je zas modní debilita, hlavně na downhill kolech mi to připadá naprosto debilní  ale u takovýho kola to nemusí být špatný
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bara

|
Zaslal: pá únor 14, 2014 9:16 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Bara, proč né kolo s 29" koly? Jsi kolohnát a tenhle rám je sice obrovskej, ale na devětadvacítkách by ti to slušelo líp a asi bysis i líp zajezdil. |
Kamarád co jezdí hodně a má fakt profi kola mě pořád tlačil do 29,ale mě to přijde jako srandovní kolohnátek.Já jezdil vždy 26 a zkusil jsem 29 v terénu a nepoznal jsem tam nic plusovýho.Je to fakt trochu o módě a marketingu aby bylo co měnit a vymýšlet.na auta taky všichni obouvají obří elektrony pro vzhled a rallye atd pak jezdí na malých kvůli kvalitě.Já nemám kolo na parádu,ale na makání,protože jinou aerobku nedělám a teď zrovna mám skoro 130 kg.Větší kola mají z hlediska fyziky větší možnost bodového lomu a poničení...a hlavně já mám rád medvískový tvary na všem Tohle kolo je poskládaný na moji výšku,váhu potřeby naprosto přesně Rám je 24, doteď mám jen 22 palců kola.Jsem zvědav,ale leze se na to jak na žebřík
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá únor 14, 2014 10:44 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | daymoon napsal: | | Bara, proč né kolo s 29" koly? Jsi kolohnát a tenhle rám je sice obrovskej, ale na devětadvacítkách by ti to slušelo líp a asi bysis i líp zajezdil. |
Kamarád co jezdí hodně a má fakt profi kola mě pořád tlačil do 29,ale mě to přijde jako srandovní kolohnátek.Já jezdil vždy 26 a zkusil jsem 29 v terénu a nepoznal jsem tam nic plusovýho.Je to fakt trochu o módě a marketingu aby bylo co měnit a vymýšlet.na auta taky všichni obouvají obří elektrony pro vzhled a rallye atd pak jezdí na malých kvůli kvalitě.Já nemám kolo na parádu,ale na makání,protože jinou aerobku nedělám a teď zrovna mám skoro 130 kg.Větší kola mají z hlediska fyziky větší možnost bodového lomu a poničení...a hlavně já mám rád medvískový tvary na všem Tohle kolo je poskládaný na moji výšku,váhu potřeby naprosto přesně Rám je 24, doteď mám jen 22 palců kola.Jsem zvědav,ale leze se na to jak na žebřík |
Jak ti to nese pneumatika? Ta moje se při 110 kg stlačuje tak, že mám pocit že jedu po ráfku.
Co se větších kol týče, je to podle mě obklikou návrat k trackovým kolům. Prostě hybrid pro lidi co jezdí po polních cestách, ale ne už v těžším terénu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá únor 14, 2014 11:00 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Bara napsal: | | daymoon napsal: | | Bara, proč né kolo s 29" koly? Jsi kolohnát a tenhle rám je sice obrovskej, ale na devětadvacítkách by ti to slušelo líp a asi bysis i líp zajezdil. |
Kamarád co jezdí hodně a má fakt profi kola mě pořád tlačil do 29,ale mě to přijde jako srandovní kolohnátek.Já jezdil vždy 26 a zkusil jsem 29 v terénu a nepoznal jsem tam nic plusovýho.Je to fakt trochu o módě a marketingu aby bylo co měnit a vymýšlet.na auta taky všichni obouvají obří elektrony pro vzhled a rallye atd pak jezdí na malých kvůli kvalitě.Já nemám kolo na parádu,ale na makání,protože jinou aerobku nedělám a teď zrovna mám skoro 130 kg.Větší kola mají z hlediska fyziky větší možnost bodového lomu a poničení...a hlavně já mám rád medvískový tvary na všem Tohle kolo je poskládaný na moji výšku,váhu potřeby naprosto přesně Rám je 24, doteď mám jen 22 palců kola.Jsem zvědav,ale leze se na to jak na žebřík |
Jak ti to nese pneumatika? Ta moje se při 110 kg stlačuje tak, že mám pocit že jedu po ráfku.
Co se větších kol týče, je to podle mě obklikou návrat k trackovým kolům. Prostě hybrid pro lidi co jezdí po polních cestách, ale ne už v těžším terénu. | Já mám těžkej spíš vršek než spodek,protože nohy už leta nemůžu trénovat,takže u mě to jde hlavně do vidle.
Foukám plynem a hodně natvrdo,rázy pobere vidle,která ovšem musí být slušná a ne z Makra
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá únor 14, 2014 3:00 pm Předmět: |
|
|
Já mám zase druhej extrém. 29" kola a 19" rám. Byl jsem jezdit s kamarádem, jezdí cyklomaratony a čuměl, jak se moje 29 kola dokážou přenést přes hrby, které on musí prodrnčet. To ale nic nemění na tom, že pokud ti kolo sedí, je fakt jedno, co to je. Já mám kolo jen za 15, sedí mi a užiju si s ním až dost. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá únor 14, 2014 4:12 pm Předmět: |
|
|
Krásná Eska, Di. Jde ti barvou k očím _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá únor 14, 2014 4:23 pm Předmět: |
|
|
Já mám hnědé oči, takže by ta Eska ladila, leda by mi ji po... kačer
Nicméně jako dítko školou povinné jsem měla červenou Esku. Toto byl jen ilustrační obrázek.
Doma v garáži mám ještě běžky i boty k nim z roku 1985 ( možná ´86 ) a házenkářský míč , také ještě předlistopadový
Jó kamaráde, nakupovat se musí umět _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: st únor 19, 2014 3:58 pm Předmět: |
|
|
Finsko, Suomi, Finland!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st únor 19, 2014 4:13 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | Já mám hnědé oči, takže by ta Eska ladila, leda by mi ji po... kačer
Nicméně jako dítko školou povinné jsem měla červenou Esku. Toto byl jen ilustrační obrázek.
Doma v garáži mám ještě běžky i boty k nim z roku 1985 ( možná ´86 ) a házenkářský míč , také ještě předlistopadový
Jó kamaráde, nakupovat se musí umět |
Moje nervy,to je archivářka
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne únor 23, 2014 1:12 pm Předmět: |
|
|
Vyšiel nový Jakub Vandrovec, jupí! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne únor 23, 2014 4:07 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | | Turakam napsal: | | Vyšiel nový Jakub Vandrovec, jupí! |
A co teprve až v listopadu vyjde v překladu SEZON BURZ. Už jsem četl ukázku a vypadá to na kvalitu ve stylu původních povídek. |
Vubec netusim o co jde, asi me unika nejaka super cetba ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|