AMINOKYSELINY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> AMINOKYSELINY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
metlak

PříspěvekZaslal: po únor 10, 2014 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mozete mi niekto poradit ohladom aminokyselin Nitron od Biotechu? ja viem, ze asi vam to pride stupidne, co sa pytam, ale zaujimalo by ma, ked v jednej davke (40 ml) uvadzanych 12g bielkovin, potom o nieco nizsie je na etikete, ze je to 12g BCAA a potom je tam este ze aminokyselinovy profil na 100g aminokyselin a je tam, ze isoleucin je 1303mg, valin 2282mg a leucin 2862mg... tak potom ma to 12g BCAA na tych 40 ml alebo ne? ja su z toho jelen
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
c87

PříspěvekZaslal: pá únor 14, 2014 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dnes mi konecne prisli dobrotky od extrifitu

kloudik

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2014 8:41 am    Předmět: Reflex Nutrition Intra Fusion 560g Odpovědět s citátem

ahoj,potřebuji poradit...byl jsem v jednom eshopu a tam mi borec tvrdil, že tyto bcaa Reflex Nutrition Intra Fusion 560g je nejlepší forma co existuje (je to fakt takový zázrak jak mi popisoval fermentaci u těchto bcaa?), používájí se během treninku. poradíte jestli je koupit nebo spíš tablety nebo tekuté?děkuji
Olejnas

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2014 9:41 am    Předmět: Re: Reflex Nutrition Intra Fusion 560g Odpovědět s citátem

kloudik napsal:
ahoj,potřebuji poradit...byl jsem v jednom eshopu a tam mi borec tvrdil, že tyto bcaa Reflex Nutrition Intra Fusion 560g je nejlepší forma co existuje (je to fakt takový zázrak jak mi popisoval fermentaci u těchto bcaa?), používájí se během treninku. poradíte jestli je koupit nebo spíš tablety nebo tekuté?děkuji

Ty BCAA jsou drahe jako krava (280g BCAA za 1.094,-), jako vsechno od Reflexu. To uz si radeji kup sypane BCAA od Nutrendu, az bude na webu zase akce, pokud ti jde ciste o BCAA.
Bara

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2014 10:57 am    Předmět: Re: Reflex Nutrition Intra Fusion 560g Odpovědět s citátem

kloudik napsal:

To jsou děsný bláboly co ti řekl.A co s nima je,že jsou tak úžasně jiný?Já bych volil jakékoliv,které jsou zrovna v dobré nabídce.Jinak chuťově mi nejlíp sedí Extrifit pomeranč.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
kloudik

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2014 11:40 am    Předmět: Re: Reflex Nutrition Intra Fusion 560g Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
kloudik napsal:

Ty BCAA jsou drahe jako krava (280g BCAA za 1.094,-), jako vsechno od Reflexu. To uz si radeji kup sypane BCAA od Nutrendu, az bude na webu zase akce, pokud ti jde ciste o BCAA.

ja vím, že jsou drahé, ale jsou to nejlepší bcaa co jsou u nás na trhu. fermentací jsou vyloučeny všechny složky, které zatěžují organismus, bez dalších zatěžujících složek. tak nevím, jestli jít do lacinějších, ale méně kvalitních, nebo si připlatit a mít kvalitu
Luster

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2014 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli ti nevadi platit za kazdou smysluplnou davku (20g) 80kc, tak pak ti asi budou vyhovovat.. za me je to vyhazovani penez oknem
eschaia

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2014 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kloudik: nebylo to náhodou v jedné prodejně v Brně Komárově?
kloudik

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2014 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eschaia napsal:
kloudik: nebylo to náhodou v jedné prodejně v Brně Komárově?

ano, bylo. Máš zkušenost?
Olejnas

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2014 2:39 pm    Předmět: Re: Reflex Nutrition Intra Fusion 560g Odpovědět s citátem

kloudik napsal:
Ja vím, že jsou drahé, ale jsou to nejlepší bcaa co jsou u nás na trhu. fermentací jsou vyloučeny všechny složky, které zatěžují organismus, bez dalších zatěžujících složek. tak nevím, jestli jít do lacinějších, ale méně kvalitních, nebo si připlatit a mít kvalitu

Aminy jsou porad jen aminy. BCAA jsou porad jen BCAA, pricemz si dovolim tvrdit, ze 90% vsech je ze stejneho zdroje. Nejsou tedy lepsi, nebo horsi aminy, pomineme-li vyjimky jako Ajinomito z Japonska a jejich AjiPure® nebo Kyowa a jejich Sustamine® (coz je jen glutamin a alanin). Pokud ti jde o aminy, mel bys obecne koukat predevsim na cenu za gram, zdroj je pak az druhotny (i kdyz nakupovat neco od FA, Olimp a podobnych polaku taky nedoporucuji). A samozrejme nedavkovat je 3-5g/denne, to pak nejsou ani potreba :)

Naposledy upravil Olejnas dne so únor 15, 2014 3:06 pm, celkově upraveno 2 krát
Turakam

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2014 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja nakupujem nonstop anticatabolix od FA - čo je na 5g - 2,5g bcaa + 2,5g glutamínu, skvelý produkt, priateľka si nevie regeneráciu vynachváliť, robia veci v rovnakom závode ako Optimum, tak, kde je problém? Problém je poľský majiteľ? Smiešne...
Olejnas

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2014 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Ja nakupujem nonstop anticatabolix od FA - čo je na 5g - 2,5g bcaa + 2,5g glutamínu, skvelý produkt, priateľka si nevie regeneráciu vynachváliť, robia veci v rovnakom závode ako Optimum, tak, kde je problém? Problém je poľský majiteľ? Smiešne...

Nepletes si Olimp (taky psonci) a Optimum Nutrition (ON)? Jsem si jisty, ze ty aminy, co delaji polaci v garazi se ve stejnem zavode jako ON nedelaji. Jinak o FA se tu dalo precist spousta ne pozitivniho, Mates je tenkrat vychvaloval az do nebes a pote co tam byl na exkurzi, tak to nejak ustalo, dokonce ani slibeny report z navstevy nebyl nakonec, coz o mnohem take svedci ;) Ja se hadat nechci. Ja do huby nevezmu polskyho nic, protoze polaci jsou pro me synonymum pro ojebavace, jinak samozrejme gram cistych za korunu bych si nechal libit, jen kdyby to nebylo od nich, to zase ano...
Bara

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2014 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
Turakam napsal:

Nepletes si Olimp (taky psonci) a Optimum Nutrition (ON)? Jsem si jisty, ze ty aminy, co delaji polaci v garazi se ve stejnem zavode jako ON nedelaji. Jinak o FA se tu dalo precist spousta ne pozitivniho, Mates je tenkrat vychvaloval az do nebes a pote co tam byl na exkurzi, tak to nejak ustalo, dokonce ani slibeny report z navstevy nebyl nakonec, coz o mnohem take svedci ;) Ja se hadat nechci. Ja do huby nevezmu polskyho nic, protoze polaci jsou pro me synonymum pro ojebavace, jinak samozrejme gram cistych za korunu bych si nechal libit, jen kdyby to nebylo od nich, to zase ano...

Protože když to tam viděl, tak mu konečně došlo co jsem mu furt říkal a jak moc se mýlil. .více lidí tady žije v iluzi a opojení teorií
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Bara

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2014 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:

Tak pokud věříš tomu co FA píše,jsi spokojený člověk.
člověk

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2014 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemělo by být náhodou to co je deklarované na obale pravda ?

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
Instant BCAA | Extrifit
Skutečně čistá instantní BCAA bez jakýchkoli jiných složek.
499 Kč
BCAA Instant | Survival
Instantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí.
499 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: