Hodinky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 19, 20, 21  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hodinky  Úvodní stránka -> Ostatní -> Hodinky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MSG

PříspěvekZaslal: st únor 12, 2014 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Za mě je základ mít několik hodinek :-)

1.) Jedny na sport, tzv. toolwatch, čímž myslím opravdu drsné zacházení - kolo (otřesy), plavání / potápění (deklarovaná vodotěsnost min. 200m), vydržet nárazy třeba při štípnání dřeva, práci se sbíječkou, pádech atd. Taky by měly mít čitelnost i ve tmě (světýlko, lumi).
Na tohle úplně nejlíp nějaké digitálky třeba Casio G-Shock či Casio ProTrek, hodně se používají také Suunto nebo Timex nebo ručičkové hodinky na baterii, též casio nebo vyloženě nějaké military modely - již zmiňované Trasery (ale pozor, základní modely mají nízkou vodotěsnost) nebo Marathon Watch atd.
Klasické hodinky (mechanické) na tohle fakt nejsou a dřív nebo později strojek odejde i kdyby byl sebelelpší.
Cena je cca od 2.000 Kč

2.) Druhé hodinky jsou také "sportovní", ale jen "na lepší", tj. většinou mírně až hodně dražší než 1.) čili je asi nebude chtít někde poškrábat. Sem už patří buď "lepší" ručičkové hodinky na baterii (např. s chronografem - ručičkové stopky) nebo základní mechanické hodinky (musí se natahovat, ať už ručně nebo automatem).
Cena je tak od 5.000 Kč
Casio (ani vyšší řada Edifice) sem nepatří, taktéž ne Festina. Z baterkáčů je to např. Tissot, Certina, Citizen, Seiko; z mechanik Seiko, Orient nebo nějaké ruské.
To je tak v ceně 5-10kkč, samozřejmě strop je takřka v nedohlednu, takže pak tam může zapadnout dalších 100 značek.

3.) "Oblekové" hodinky - decentní menší hodinky k obleku.
Pokud vyberete v kat. 2.) decentní typ, tak lze 2.) a 3.) sloučit. Samozřejmě, kdo nosí košli s dlouhým rukávem či oblek jednou za rok, tak tohle neřeší.
Jinak o této kategorii platí totéž co o 2.) - hodinek tohoto tyou jsou mraky a to i od casia, Q&Q, Bentime a jiných low-endů. Zde je otázka volby v duchu koupě limuzíny - i značka se počítá. Můžete si koupit čínský klon mercedesu nebo rolls-royce ale i když to bude celkem kvalitní, nebude to mít tu prestiž. Je pak otázka, jak moc člověk na ní lpí.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jewix

PříspěvekZaslal: st únor 12, 2014 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro mě v jednoduchosti je sílá, resp. krása a půl života mi zabírá skateboarding..takže volba Nixon je jasná.Jediný co je na ciferníku je malej pravej diamant.Před 4 rokama stály 7500,-

Forza AEK FC:
http://hofyland.cz/?club&klub=31285
Mano_1990

PříspěvekZaslal: pá únor 14, 2014 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já měl několik hodinek, ale nikdy sem to nenosil (vždy jsem měl z oceli apod). Ale dnes v mallu měli super akci na G-shocky tak jsem neodolal a dnes si pro ně jedu :-)
GodlikeX

PříspěvekZaslal: pá únor 14, 2014 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja jsem si minule leto koupil tyto a jsem spokojen na 100%,kazdej kdo je videl tak chvali

Spazik

PříspěvekZaslal: pá únor 14, 2014 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim, když se podívám na ty G-Shocky, tak je tam 358 kravinek a 140 nápisů na ciferníku, že ani na první pohled není vidět co je co a kolik je vlastně hodin
Riku

PříspěvekZaslal: pá únor 14, 2014 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně to jsem chtěl napsat :D abych se přiznal tak jsem poznal kolik tam je hodin jen kvůli tomu že tolik mají všechny hodinky na reklamních obrázcích :D
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: pá únor 14, 2014 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Nevim, když se podívám na ty G-Shocky, tak je tam 358 kravinek a 140 nápisů na ciferníku, že ani na první pohled není vidět co je co a kolik je vlastně hodin
To nejsou hodinky, ale náramek. Kolik je hodin se podívá majitel na mobil.
Luster

PříspěvekZaslal: pá únor 14, 2014 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
Vlastním seiko monster ,které jsou moc hezké jak degnem tak tím že jsou automatické (mají duši). Sehnal sem je s dopravou za 5 000,-

bracha ma orange a vypadaj fakt skvele (mnohem lip nez na vetsine fotek)
MSG

PříspěvekZaslal: pá únor 14, 2014 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

G-shocků je mraky typů, na řadě z nich se i dá poznat, kolik je hodin celkem rychle.
... ale zase když nehcete, aby vám někdo čuměl na ruku kolik je hodin...
Mano_1990

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2014 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je fakt, že některé jsou nepřehledné co se týká času. Já mám rád jednoduchost, v tom je pro mě krása. G-Shock jsou pro mě konečně ty pravé hodinky.Předtím jsem měl různé druhy, co jsem dostal například na narozeniny, ale nenosil jsem je, protože mi vadí ocelový řemínek, hodinky jsou těžké a nepohodlné. Ale G-shocky jsou krásně lehké a na ruce je vůbec necítím takže pro mě výborná koupě. Dobře jsem udělal.

Naposledy upravil Mano_1990 dne ne únor 16, 2014 10:13 am, celkově upraveno 2 krát
Grimley

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2014 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No já nepotřebuju mít hodinky ve výši tří platů, ani nepotřebuju působit značkou :)) jen pro svůj lepší pocit nechci hodinky za pětikilo, který za rok odejdou....

Casio se mi líběj tyhle:

http://www.alza.cz/casio-wave-ceptor-radio-controled-wva-430tde-1a2-d118912.htm#foto

http://www.alza.cz/casio-efr-523pb-1a-d435383.htm

http://www.alza.cz/casio-era-100d-1a9-d506440.htm
Mano_1990

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2014 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak, dej na svůj osobní pocit. Kup to co se ti líbí a to co ti sedí. Budeš to nosit ty.
Bara

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2014 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já měl dřív slabost a kupoval jsem drahé hodinky.Pak jsem to postupně odboural a dnes to mám jen jako doplněk a proto už mám jen jedny Armani a nový Strom limited..Timex Ironman s pásem pro sport,ale ty už nepoužívám vůbec a někde se válí.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DMS

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2014 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kolik vam je let? proc si nekoupite misto tech sracek raci opravdovy hodinky?
Grimley

PříspěvekZaslal: so únor 15, 2014 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DMS napsal:
kolik vam je let? proc si nekoupite misto tech sracek raci opravdovy hodinky?

je mi 23 :)) a nepotřebuju mít hodinky v ceně ojetýho auta... vydělávám sice dost, ale nejsem snob

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hodinky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 19, 20, 21  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: