|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MSG

|
Zaslal: st únor 12, 2014 10:46 am Předmět: |
|
|
Za mě je základ mít několik hodinek :-)
1.) Jedny na sport, tzv. toolwatch, čímž myslím opravdu drsné zacházení - kolo (otřesy), plavání / potápění (deklarovaná vodotěsnost min. 200m), vydržet nárazy třeba při štípnání dřeva, práci se sbíječkou, pádech atd. Taky by měly mít čitelnost i ve tmě (světýlko, lumi).
Na tohle úplně nejlíp nějaké digitálky třeba Casio G-Shock či Casio ProTrek, hodně se používají také Suunto nebo Timex nebo ručičkové hodinky na baterii, též casio nebo vyloženě nějaké military modely - již zmiňované Trasery (ale pozor, základní modely mají nízkou vodotěsnost) nebo Marathon Watch atd.
Klasické hodinky (mechanické) na tohle fakt nejsou a dřív nebo později strojek odejde i kdyby byl sebelelpší.
Cena je cca od 2.000 Kč
2.) Druhé hodinky jsou také "sportovní", ale jen "na lepší", tj. většinou mírně až hodně dražší než 1.) čili je asi nebude chtít někde poškrábat. Sem už patří buď "lepší" ručičkové hodinky na baterii (např. s chronografem - ručičkové stopky) nebo základní mechanické hodinky (musí se natahovat, ať už ručně nebo automatem).
Cena je tak od 5.000 Kč
Casio (ani vyšší řada Edifice) sem nepatří, taktéž ne Festina. Z baterkáčů je to např. Tissot, Certina, Citizen, Seiko; z mechanik Seiko, Orient nebo nějaké ruské.
To je tak v ceně 5-10kkč, samozřejmě strop je takřka v nedohlednu, takže pak tam může zapadnout dalších 100 značek.
3.) "Oblekové" hodinky - decentní menší hodinky k obleku.
Pokud vyberete v kat. 2.) decentní typ, tak lze 2.) a 3.) sloučit. Samozřejmě, kdo nosí košli s dlouhým rukávem či oblek jednou za rok, tak tohle neřeší.
Jinak o této kategorii platí totéž co o 2.) - hodinek tohoto tyou jsou mraky a to i od casia, Q&Q, Bentime a jiných low-endů. Zde je otázka volby v duchu koupě limuzíny - i značka se počítá. Můžete si koupit čínský klon mercedesu nebo rolls-royce ale i když to bude celkem kvalitní, nebude to mít tu prestiž. Je pak otázka, jak moc člověk na ní lpí.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jewix

|
|
| nahoru |
|
 |
Mano_1990

|
Zaslal: pá únor 14, 2014 10:52 am Předmět: |
|
|
Já měl několik hodinek, ale nikdy sem to nenosil (vždy jsem měl z oceli apod). Ale dnes v mallu měli super akci na G-shocky tak jsem neodolal a dnes si pro ně jedu :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
GodlikeX
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: pá únor 14, 2014 12:13 pm Předmět: |
|
|
Přesně to jsem chtěl napsat :D abych se přiznal tak jsem poznal kolik tam je hodin jen kvůli tomu že tolik mají všechny hodinky na reklamních obrázcích :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
|
| nahoru |
|
 |
Mano_1990

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so únor 15, 2014 10:48 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mano_1990

|
Zaslal: so únor 15, 2014 11:01 am Předmět: |
|
|
Přesně tak, dej na svůj osobní pocit. Kup to co se ti líbí a to co ti sedí. Budeš to nosit ty.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so únor 15, 2014 11:07 am Předmět: |
|
|
Já měl dřív slabost a kupoval jsem drahé hodinky.Pak jsem to postupně odboural a dnes to mám jen jako doplněk a proto už mám jen jedny Armani a nový Strom limited..Timex Ironman s pásem pro sport,ale ty už nepoužívám vůbec a někde se válí.
|
|
| nahoru |
|
 |
DMS
|
Zaslal: so únor 15, 2014 1:01 pm Předmět: |
|
|
kolik vam je let? proc si nekoupite misto tech sracek raci opravdovy hodinky?
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|